Mitko Octa Pro - Pop-Up teltat

Mitko Octa Pro -  Pop-Up teltat

Mitkotent Octa Pro on vaativaan päivittäiseen ammattikäyttöön suunniteltu Pop-Up teltta. Teltassa on erittäin vankka ja vakaa runkorakenne.

Teltan kahdeksankulmaiset alumiiniset jalkojentolpat (halkaisijaltaan 50 mm), vahvat alumiiniset liitososat sekä halkaisijaltaan 35 x 15 mm vahvistetusta alumiiniprofiilista valmistetut saksiristikot tarjoavat ennen kuulumatonta lujuutta myös huonoissa sääolosuhteissa.

Vahvojen telttakankaiden tarjotessa suojaa tuulelta ja tuiskulta. Teltan rungon yläosan liitososat on varustettu Easy-Hold liitännöillä. Easy-Hold mahdollistaa helpon lisävarusteiden kuten valaisinten ja lämmittimien kytkemisen suoraan teltan runkoon. OctaPro rungossa on kaksivaiheinen korkeudensäätöjärjestelmä. Moderni, alumiinisella liipaisimella varustettu järjestelmä helpottaa rungon nostoa ja laskua.

Teltanjalan alaosassa on valmiina kiinnitysaukot teltanseinän alaosan tukitankojen nopeaa asennusta varten. Teltanmaston ulkopuolelle sijoitettu vahvistettu jousi taas takaa täydellisen katon kiinnityksen, mikä on erittäin tärkeää suurissa teltoissa. Myös hyvin istuvaan teltankattoon on helpompi liittää sivuseinät kiinni.

Mitkotent Octa Pro on täydellinen telttakatos kokoluokkaan: 9 - 32 m². Octa Pro on ainoita telttoja EU-markkinoilla, minkä rakenne täyttää vaatimusten mukaisen normin PN-EN 13782:2005 = Kestää puuskittaista tuulta 100 km / h. (edellyttää teltan pystytysohjeen mukaista ankkurointia.) Telttarungon viiden vuoden takuu on myös tae hyvästä laadusta.

Vahvan rungon ja kestävien telttakankaiden vuoksi Mitkotent Octa Pro on erinomainen teltta kovaan pitkäaikaiseen käyttöön. Siksi se on erinomainen teltta päivittäisessä ammattikäytössä, kuten telttavuokraamoissa ja viranomaiskäytössä. Erinomainen siellä missä tarvitaan nopeasti pystytettävää telttaa käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Octa Pro Pop-Up telttoja on saatavana seuraavia kokoja: 3x3 m, 3x4,5 m, 3x6 m, 4x4m, 4x6 m ja 4x8 m

 

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen