Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Inflatable Polygonal Gate - mainoskaari

InInflatable Polygonal Gate -ilmatäytteiset mainoskaaret ovat erinomaisia lähtö- ja maaliportteja, mutta myös täydellisiä mainospaikkoja millä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumapaikalla Saatavana kahta kokoa.

3 185,00 €
Toimitusaika n. 10 - 15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Inflatable Polygonal Gate
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Inflatable Polygonal Gate

IInflatable Polygonal Gate on ilmarunkoinen kulmikas mainoskaari / maaliportti.  Se on erinomainen tuote, lähtö- tai maaliportiksi urheilutapahtumiin. Mainoskaari kiinnittää huomiota sekä toimii katseenvangitsijana tuoden näyttävästi esille tapahtuman sponsoreiden logot. Brändätty mainoskaari soveltuu myös muihin käyttötarkoituksiin kuten liikkeen avajaisiin, myyntialueen merkitsemiseen tms.

 Polygonal Gate -mainoskaarta on saatavana kahta eri kokoa: 8.0x4.0m ja 11.2x 5.6m (leveys x korkeus)

Puhallettavan Polygonal Gate  -mainoskaaren tärkein etu on nopea ja helppo pystytys. Kaaren ilmatäytteinen runko on valmistettu vahvasta kankaasta ja minkä suuritehoinen sisäänrakennettu sähköllä toimiva puhallin puhaltaa ilmaa täyteen.

Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen maaliportti menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan. Nämä Ilmatäytteiset mainosportit voit pystyttää tukevasti myös epätasaiseen maastoon, kuten laskettelurinteeseen. Kaaren kaikki kankaat brändätään / mainospainetaan digitaalisesti tulostamalla, halutuilla väreillä ja logoilla.

Inflatable Polygonal Gate vakiotoimitus:

  • mainospainettu kaari, sähkötoiminen puhallin (220v), harusköydet, vaarnat , vasara vaarnojen kinnitystä varten, kuljetuskassi sekä pystytysohje.

Teksniset tiedot

  • Materiaali: Pvc päällystetty polyesterikangas 330g/m2
  • Painotekniikka: Digitaalinen liuotintulostus + laminionti.

Mainoskaaren mitat:

Inflatable Polygonal Gate - Basic

  • Ulkomitta: 8.00 x 4.00 m
  • Sisämitta: 5.60 x 2.80 m

Inflatable Polygonal Gate - Large

  • Ulkomitta: 11.20 x 5.60 m
  • Sisämitta: 8.00 x 4.00 m

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inflatable Polygonal Gate - mainoskaari
Arviosi