Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Inflatable Arch - mainoskaari

Inflatable Arch -ilmatäytteiset mainoskaaret ovat erinomaisia lähtö- ja maaliportteja, mutta myös täydellisiä mainospaikkoja millä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumapaikalla.

2 200,00 €
Toimitusaika n. 10 - 15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Inflatable Arch

Inflatable Arch

Infltable Arch on ilmarunkoinen mainoskaari / maaliportti.  Se on erinomainen tuote, lähtö- tai maaliportiksi urheilutapahtumiin. Mainoskaari kiinnittää huomiota sekä toimii katseenvangitsijana tuoden näyttävästi esille tapahtuman sponsoreiden logot. Brändätty mainoskaari soveltuu myös muihin käyttötarkoituksiin kuten liikkeen avajaisiin, myyntialueen merkitsemiseen tms.

Infltable Arch -mainoskaarta on saatavana kolme eri kokoa: 4x3 m, 7,2x3,6m ja10x5 m (leveys x korkeus)

Puhallettavan Infltable Arch  -mainoskaaren tärkein etu on nopea ja helppo pystytys. Kaaren ilmatäytteinen runko on valmistettu vahvasta kankaasta ja minkä suuritehoinen sisäänrakennettu sähköllä toimiva puhallin puhaltaa ilmaa täyteen.

Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen maaliportti menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan. Nämä Ilmatäytteiset mainosportit voit pystyttää tukevasti myös epätasaiseen maastoon, kuten laskettelurinteeseen. Kaaren kaikki kankaat brändätään / mainospainetaan digitaalisesti tulostamalla, halutuilla väreillä ja logoilla.

Vakiotoimitus: mainospainettu kaari, sähkötoiminen puhallin (220v), harusköydet ja -vaarnat sekä kuljetuskassi.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inflatable Arch - mainoskaari
Arviosi