Drop Banner L - Heavy-Duty BeachFlag

Drop Banner L - Large size Heavy-Duty BeachFlag on normaalia vahvarakenteisempi lippubanneri.

Määräalennukset tilausmäärän mukaan, samalla aineistolla toteutettuna.

 •  Huom. Mikäli lipussa käytetään useampia kuin yhtä aihetta = aineistoa, tulee jokaiselle aineistolle tehdä oma tilaus erikseen.
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
FLBFLARGDHDF2
174,00 €
 • Osta 2 hintaan 162,00 € /kpl ja säästä 7%
 • Osta 10 hintaan 154,00 € /kpl ja säästä 11%
 • Osta 25 hintaan 148,00 € /kpl ja säästä 15%

Tuotteen kuvaus

Kun tarvitset vahvarakenteisen Beachflag lipun tuulisiin olosuhteisiin tai pidempiaikaiseen liputukseen, milloin lippu on kaikenlaisten sääolosuhteiden armoilla on valintasi Heavy-Duty Beachflag lippu.

Heavy-Duty lipussa on tavallista vahvempi täysin alumiininen tanko. Heavy Duty tangossa ei ole normaali Beachflag lipun taipuisaa lasikuitu ”piiskaa”, mikä saatta murtua kovassa tuulessa. Heavy-Duty tangon kaareutuva yläosa on valmistettu samasta vahvasta alumiinitangosta.

Heavy-Duty rantalippun kangas on samaa polyesterikangasta, mitä käytetään yritysten tulostetuissa salkolipuissa. Lippu toistaa hyvin tulostetut värit, myös lippukankaan toiselle puolelle. Tämä tekee yksipuolisesta lipusta ”luettavan” sen kääntyillessä tuulessa.  Lippuun on ommeltu tangolle vahva erillinen kangaskuja, mikä lisää oleellisesti lipun kestävyyttä sekä helpottaa ja nopeuttaa pystytystä. Tankokujan väriksi voit valita joko mustan tai valkoisen värin

Drop-Banner™ lippu on pisaran muotoinen Beach Flag. Drop banneri ei tarvitse tuulta. Lippubannerin muoto takaa sen, että lippuun tulostettu markkinointiviesti on hyvin luettavissa myös tuulettomassa ilmassa. Siksi se on suosittu muodoltaan myös sisätiloissa kuten messuilla ja liikekeskuksissa, missä perinteinen liehuva lippu ei toimi yhtä hyvin.

Heavy-Duty Drop lippuun jalustan valitset käyttötarpeesi mukaan. Jalustat on laakeroitu, laakerointi mahdollistaa lipun kääntymisen tuulen suunnan mukaan. Jalustan ”laakeri” estää myös lipun kiertymisen tangonympärille tuulessa. Katso jalustavaihtoehdot lisävarusteet osiosta.

 

Tekniset tiedot

Drop-Banner Heavy-Duty BeachFlag tekniset tiedot:

 • Tanko: Heavy Duty alumiinitanko
 • Lippumateriaali: Lippuneulos polyesteri 115 g/m²
 • Painomenetelmä: Digitaalinen 4/0 tulostus. Tulostuksessa käytetään ekologisia, vesipohjaisia ​​väriaineita ja sekä uutta ympäristöystävällistä tulostusteknologiaa.
 • Lipun tankokujan väri: musta tai valkoinen
 • Liput valmistetaan EU:ssa

Mitat ja paino

Drop-Banner - Heavy-Duty BeachFlag L koko.

 • Käyttösuositus: sisä- ja ulkoilmakäyttö
 • Lipuntankokujan väri: Musta tai valkoinen
 • Lipunkoko: 92,5 x 341 cm
 • Bannerinkoko: 92,5 x 400 cm (tanko&lippu)
 • Kokonaispaino: 2,4 kg

Vakiotoimitus

 • Digitaalisesti tulostettulippu, Heavy-Duty alumiinitanko ja kuljetuslaukku.
 • Huom. valitse jalusta lisävarusteista

LisävarusteetMaapiikkijalusta

Maapiikkijalusta on suosittu jalustavaihtoehto, mikä soveltuu monelle eri alustalla kuten hiekka, nurmi, lumi ja jää.

Maapiikki on valmistettu teräksestä, se mahdollistaa lipun 360 asteen pyörimisen tuulessa. Maapiikki on helppo asentaa, se voidaan kuljettaa ja varastoida lippubannerin omassa kuljetuslaukussa.

Ristikkojalusta painorenkaalla 

Ristikkojalusta soveltuu ihanteellisesti BeachFlag lipun pysyttämiseen sisätiloihin. Ristikkojalusta sopii eriomaisesti myös koville pinnoille ulkoilmakäyttöön. Suosittelemme ulkoilmakäytössä vedellä täytetyn painorenkaan käyttämistä ristikkojalustan kanssa. Painorengasta on syytä käyttää myös suuri kokoisissa lipuissa sisätiloissa.

Säiliöjalusta

Beach Flag säiliöjalusta soveltuu kaiken kokoisille Beach Flag lipuille, etenkin kun niitä käytetään kovalla alustalla.

Vedellä täytetty säiliöjalusta painaa 17 kg. Hiekalla täytettynä se painaa 26 kg. Suuri paino varmistaa lippusi pysyymisen vakaan myös tuulisella säällä.

 

Laattajalusta 15 tai 20 kg

Raskas mustaksi maalattu teräslevy kantokahvalla. Soveltuu kovalle alustalle kuten asfaltti, betoni, sora.

Suurimman laatan 20 kg: n paino tekee tästä jalustasta todella vakaan jopa kovassa tuulessa.

Eco-Laattajalusta 12 kg

Kierrätettävästä kumista valmistettu laattajalusta sekä ulko- että sisäkäyttöön. Sopii kaikenkokoisille Beach Flag lipuille.

Painorengas

Lisäämällä painorenkaan laatta- tai ristikkojalustan päälle saat ko. jalustalle lisää painoa ja näin lippubannerille lisää vakautta.


Painorengas täytetään vedellä.

   

 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Drop Banner L - Heavy-Duty BeachFlag
Arviosi