Turvallisuustuotteet

Turvallisuustuotteet

Koskaan aikaisemmin asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus ei ole ollut niin tärkeää kuin nyt.

Tähän turvallisuuden tarpeeseen olemme kehittäneet uuden Marrow Safety Products -tuotesarjan, joka auttaa sinua pitämään huolta asiakkaidesi ja työntekijöidesi turvallisuudesta. Samalla Marrow Safety Products -tuotteet auttavat sinua tuomaan oman tiedote- tai markkinointiviestisi tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaidesi tietoisuuteen.

Kasvomaskit suojaavat tehokkaasti asiakkaiden kanssa asioivaa henkilökuntaasi. Messuja, tapahtumia ja tuote-esittelyjä varten olemme kehittäneet bärndätyt kasvomaskit. ts. tyylikäs uudeleenkäytettävä, kankainen, pestävä, kerrosrakenteinen mainospainettu suu-nenäsuoja / kasvomaski omalla logolla, väreillä tai kuva-aiheella toteutettuna.

Käsien desinfiointi on tehokas tapa rajoittaa haitallisten bakteereiden ja virusten leviämistä. Marrow Safety Products -tuotesarjaan kuuluu käsidesi lattiatelineitä sekä myös käsidesiannostelijoita, jotka on integroitu erilaisiin Display- näkyvyystuotteisiin.

Näitä joko manuaalisella tai automaatisella käsidesiannostelijalla varustettuja Marrow Safety Products -tuotteita voit sijoittaa esim. sisäänkäyntien eteen, vastaanotto- ja esittelytiskien läheisyyteen. Tuotteita voit käyttää myös useiden henkilöiden käyttämien laitteiden ja automaatien viereen sekä tietenkin messuila ja tapahtumissa. Osaan Marrow Safety Products -tuotteista voidaan lisätä myös pidike suojakäsineille sekä roska-astia mihin käytetyt suojakäsineet ja kasvomaskit voidaan turvallisesti riisua käytön jälkeen.

Käsien desinfioinnin lisäksi, turvavälien pitäminen on myös tehokas tapa rajoittaa bakteereiden ja virusten leviämistä.  Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Marrow Safety Products -tuotesarjaan läpinäkyvät pisarasuoja sermit/seinät, joita on saatavana eri korkuisina versioina. Korkeampia pisarasuojaseiniä voidaan asettaa esim. ravintolapöytien ja työpisteiden väliin rajoittamaan pisaratartuntoja ja ohjaamaan kulkusuuntia.

Matalammat pisarasuojat taas soveltuvat kassoille sekä myynti- asiakaspalvelu- ja messutiskien, työ- ja neuvottelupöytien päälle asetettaviksi pisarasuojiksi. Myös katosta riippuvia läpinäkyviä pisarasuojia kassoille ja asiakasplavelutiskeille on tuotevalikoimassamme.

Marrow Safety Products -tuotteet ovat kustannustehokkaita sillä ne perustuvat Display- näkyvyystuotteisiin. Pandemian laannuttua, tuotteiden käyttötarve voidaan helposti ja kustannustehokkaasti vaihtaa pelkiksi markkinointituotteiksi poistamalla käsidesi annostelijat ja muut suojavarusteet ja vaihtamalla suojapaneelit perinteisiksi mainoskankaiksi ja kuvavuodiksi.

 

View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Alfa Floor – Safety automaattinen käsidesi lattiateline
    Rating:
    100%
    Tarjoushinta 99,00 € Normaali hinta 162,00 € Alkaen 79,00 €
  2. Info Stand Classic - Safety lattialla seisova käsidesiteline
    Tarjoushinta 198,00 € Normaali hinta 277,00 €
View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen