Turvallisuustuotteet

Turvallisuustuotteet

Koskaan aikaisemmin asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus ei ole ollut niin tärkeää kuin nyt.

Tähän turvallisuuden tarpeeseen olemme kehittäneet uuden Marrow Safety Products -tuotesarjan, joka auttaa sinua pitämään huolta asiakkaidesi ja työntekijöidesi turvallisuudesta. Samalla Marrow Safety Products -tuotteet auttavat sinua tuomaan oman tiedote- tai markkinointiviestisi tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaidesi tietoisuuteen.

Käsien desinfiointi on tehokas tapa rajoittaa haitallisten bakteereiden ja virusten leviämistä. Marrow Safety Products -tuotesarjaan kuuluu käsidesi lattiatelineitä.

Automaatisella käsidesiannostelijalla varustettuja Marrow Safety Products -tuotteita voit sijoittaa esim. sisäänkäyntien eteen, vastaanotto- ja esittelytiskien läheisyyteen. Tuotteita voit käyttää myös useiden henkilöiden käyttämien laitteiden ja automaatien viereen sekä tietenkin messuila ja tapahtumissa. 

Käsien desinfioinnin lisäksi, turvavälien pitäminen on myös tehokas tapa rajoittaa bakteereiden ja virusten leviämistä.  Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Marrow Safety Products -tuotesarjaan läpinäkyvät pisarasuoja sermit/seinät, joita on saatavana eri korkuisina versioina. Korkeampia pisarasuojaseiniä voidaan asettaa esim. ravintolapöytien ja työpisteiden väliin rajoittamaan pisaratartuntoja ja ohjaamaan kulkusuuntia.

Matalammat pisarasuojat taas soveltuvat kassoille sekä myynti- asiakaspalvelu- ja messutiskien, työ- ja neuvottelupöytien päälle asetettaviksi pisarasuojiksi. Myös katosta riippuvia läpinäkyviä pisarasuojia kassoille ja asiakasplavelutiskeille on tuotevalikoimassamme.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen