Turvallisuustuotteet (Covid-19)

Turvallisuustuotteet (Covid-19)

Koskaan aikaisemmin asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus ei ole ollut niin tärkeää kuin nyt.

Tähän turvallisuuden tarpeeseen olemme kehittäneet uuden Marrow Safety Products -tuotesarjan, joka auttaa sinua pitämään huolta asiakkaidesi ja työntekijöidesi turvallisuudesta. Samalla Marrow Safety Products -tuotteet auttavat sinua tuomaan oman tiedote- tai markkinointiviestisi tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaidesi tietoisuuteen.

Käsien desinfiointi on tehokas tapa rajoittaa haitallisten bakteereiden ja virusten leviämistä. Marrow Safety Products -tuotesarjaan kuuluu käsidesiannostelijoita, jotka on integroitu erilaisiin Display- näkyvyystuotteisiin.

Näitä joko manuaalisella tai automaatisella käsidesi annostelijalla varustettuja Marrow Safety Products -tuotteita voit sijoittaa esim. sisäänkäyntien eteen, vastaanotto- ja esittelytiskien läheisyyteen. Tuotteita voit käyttää myös useiden henkilöiden käyttämien laitteiden ja automaatien viereen. Osaan Marrow Safety Products -tuotteista voidaan lisätä myös pidike suojakäsineille sekä roska-astia mihin käytetyt suojakäsineet ja kasvomaskit voidaan turvallisesti riisua käytön jälkeen.

Käsien desinfioinnin lisäksi, turvavälien pitäminen on myös tehokas tapa rajoittaa bakteereiden ja virusten leviämistä.  Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Marrow Safety Products -tuotesarjaan läpinäkyvät sermit/seinät, joita on saatavana eri korkuisina versioina. Korkeampia seiniä voidaan asettaa esim. ravintolapöytien ja työpisteiden väliin rajoittamaan pisaratartuntoja ja ohjaamaan kulkusuuntia. Matalammat mallit taas soveltuvat myynti- ja palvelutiskien, työ- ja neuvottelupöytien päälle asetettaviksi pisarasuojiksi. Myös katosta riippuvia läpinäkyviä pisarasuojia on tuotevalikoimassamme.

Marrow Safety Products -tuotteet ovat kustannustehokkaita sillä ne perustuvat Display- näkyvyystuotteisiin. Pandemian laannuttua, tuotteiden käyttötarve voidaan helposti ja kustannustehokkaasti vaihtaa pelkiksi markkinointituotteiksi poistamalla käsidesi annostelijat ja muut suojavarusteet ja vaihtamalla suojapaneelit perinteisiksi mainoskankaiksi ja kuvavuodiksi.

 

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen