Axion Easy - teltat

Axion Easy - teltat

Axion Easy on budjettiystävällinen tapahtumateltta. Tämä mahdollistaa myös pienemmällä tapahtumabudjetilla hankkimaan laadukkaan  Axion brändin EU:ssa valmistetun teltan tapahtumiin.

Easy teltoissa on muista Axion teltoista tuttu vahva pneumaatinen ilmarunko. Edullisemman hinnan aikaansaamiseksi rungon rakennetta on yksinkertaistettu Axion Lite teltan rungosta. Runkorakennetta on saatavana ainoastaan harmaalla värillä. Kaikki neljä teltan jalkaa täytetään ilmalla itsenäisesti.  Vetolaukun sijaan Easy teltta kuljetetaan kannettavassa kuljetuslaukussa.

Edullisesta hinnastaan huolimatta Axion Easy teltassa on helposti vaihdettava Zipp-off kattokangas. Katoskangas on brändättävissä sublimaatiotulostustekniikalla täysin yrityksesi tai tuotteesi värejä, logoja ja tuotekuvia vastaavaksi.  Samassa telttarungossa voit käyttää useampia vaihdettavia eri brändille tulostettuja katoskankaita. Teltankatto on helppo ja nopea vaihtaa saman teltanrunkoon, katoskankaan vetoketju kiinnityksen vuoksi.

Axion Easy telttaan on saatavissa lähes kaikki Axion lisävarusteet, kuten käännettävät seinäkankaat, visiirit, telttojen yhdistämistunnelit, jalkapainot yms.

Axion Easy telttoja on saatavana neljää eri kokoa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.