Quick-Up Roll - Premium Dual

Quick-Up Roll - Premium Dual

Quick-Up Roll – Premium Dual on kaksipuolinen laadukas ja kestävää roll-up -teline. Laadukkaat materiaalit ja elegantti ajaton muotoilu ovat tae siitä, että Quick-Up Roll – Premium Dual -kuvateline on pitkäaikainen ja luotettava kumppani messuilla ja kaikissa tapahtumissa.

Koska se on kaksipuolinen roll-up, siinä on erilliset kuvavuodat telineen molemmin puolin. Tuplakuvavuodat parantavat visuaalista vaikutusta ja tekevät tästä roll-upista ihanteellisen myynninedistämis- ja markkinointitelineen. Molemmalla puolella roll-up telinettä voi olla sama aihe, tai kummallakin puolella voi olla erilainen kuva-aihe, mikä kaksinkertaistaa tiedon määrän yksipuoliseen roll-up telineeseen verrattuna.

Quick-Up Roll – Premium Dual on normaalia korkeampi roll-up -kuvateline mikä näkyy hyvin väkijoukon päiden yli, sillä sen kuvavuodan teleskooppinen tukitanko mahdollistaa portaattoman kuvankorkeuden säädön jopa 222 cm korkeuteen saakka. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa telineen käytön myös matalissa tiloissa, kuten esim. laivoilla. Teleskooppitanko helpottaa huomattavasti myös roll-upin pystytystä.

Markkinointiviestisi tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle Blockout-kuvavuotamateriaalille. Valoa läpäisemätön kuvavuotamateriaali takaa sen, että roll-up:n tukitanko ei näy häiritsevästi kuvavuodan läpi, edes kirkkaassa taustavalossa kuten esim. käytettäessä roll-up -telinettä näyteikkunan edessä. Kuvavuota on kiinnitetty roll-upin ylälistaan kaksinkertaisesti varmistetulla kiinnitysmenetelmällä mikä takaa sen, että kuvavuota ei repsota tai ei irtoa kiinnityslistasta kovassakaan käytössä.

Quick-Up Roll – Premium Dual -roll-upissa on vakiovarusteena sen kasettikoteloon Integroitu kuvavuodan kiristin. Premium Dual roll-up on helposti tasattavissa vakaaksi epätasaisella alustalla, kasettikotelon alla sijaitsevilla säädettävillä ”jaloilla”. Vahva pehmustettu päältä avattava kuljetuslaukku suojaa Premium Dual roll-upia kolhuilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Quick-Up Roll – Premium Dual roll-upiin on saatavana lisävarusteena energiaa säästävät tehokkaat Led-valaisimet. Lisävarusteena on myös saatavana kuvavuodan taakse asennettava alumiinikehikko, mihin voidaan kiinnittää tukevasti A4 esiteteline, pöytätaso sekä lcd-näyttö tai ipad-teline.

Quick-Up Roll – Premium Dual rullaständiä on saatavana 80, 100, 120, 150 ja 200 cm leveinä versioina.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen