Quick-Up Roll - Change

Quick-Up Roll - Change

Älä vaihda roll-up telinettä, vaihda vain sen kuva!

Tarvitset roll-up telineen mutta sinulla olisi tarve esittää tällä roll-upilla useampaa eri kuva-aiheita aina esitystilanteen mukaan.
Vaihtoehtonasi on hankkia useita roll-up telineitä eri kuva-aiheilla tai hankkia Quick-Up Roll - Change roll-up teline.

Quick-Up Roll - Change roll-upissa on vaihdettava kuvavuotakasetti. Sinulla voi olla käytössä useampia vaihtokuvavuota kasetteja, joita vaihdat roll-up telineeseen aina tarpeen mukaan.

Kuvavuotakasetin vaihto on helppo ja nopea toimenpide. Kuvavuodan vaihtoon et tarvitse mitään työkaluja. Yksinkertaisesti käännät Quick-Up Roll - Change rollup telineen pohjassa olevat lukitusvivut, nostat vaihdettavan kuvavuotakasetin pois ja asetat uuden kuvavuotakasetin paikalleen.

Quick-Up Roll - Change on todellinen kestävän kehityksen tuote. Tämä laadukas roll-up kestää käytössäsi useita vuosia. Kun vuosien mittaan tarvitset brändi- tai tuoteuudistusten vuoksi uuden kuvan, niin silloin ainoastaan hankit edullisen uuden vaihtokuvavuota kasetin Quick-Up Roll - Change roll-uppiin ja jatkat saman hyvän roll-upin käyttöä.
Quick-Up Roll - Change -roll-up telineessä on vaihdettavan kuvakasetin lisäksi, teleskooppi tukitanko mikä helpottaa huomattavasti roll-upin pystytystä. Teleskooppitangon avulla voit myös säätää kuvan korkeutta. Quick-Up Roll - Change roll-up telineen kuljetat tapahtumapaikalle kätevässä kuljetuslaukussa. Se on kätevästi päältä avattava ja siinä on kuljetusvaurioita suojaava pehmustus ja olkahihna.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle Roll-Up Banner kuvavuotamateriaalille missä on erinomainen värientoisto. Kuvavuodan blockout-materiaali estää valon heijastumisen kuvavuodan läpi- Voit käyttää tätä roll-up telinettä myös kirkkaasti taustavalaistussa tilassa, kuten näyteikkunan edessä ilman huolta, että telineen tukitanko kuultaisi kuvavuodan läpi.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen