StarX Flag

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
StarX Flag 3.8 m
Starx Flag 4.5m
StarX Flag 5.2m
Starx Flag 6.0m
StarX Flag  7.0m
Starx Flag 8.0m

6 tuotetta

per sivu
StarX Flag

StarX Flag - maailman ensimmäinen pneumaattinen lippu


StarX Flag on suurikokoinen, innovatiivinen ilmarunkoinen mainoslippu 

  • TEHOKAS
  • AERODYNAAMINEN
  • HELPPOKÅYTTÖINEN
  • KEVYT

Koskaan aikaisemmin mikään mainosväline ei ole yhdistänyt kaikkia näitä ominaisuuksia näin tinkimättömällä tavalla. Erinomainen DESIGN, laadukas viimeistely ja ESTETIIKKA tekevät StarX Flag tuotteesta täydellisen minkä tahansa tuotemerkin mainostamiseen riippumatta siitä tapahtuuko se rannalla, eksklusiivisessa sisustuksessa, konsertissa tai urheilutapahtumassa.

StarX lipputanko/-masto on kevyt, mukava ja turvallinen, koska se on valmistettu ilman jäykkiä rakenneosia. Täytä masto vain ilmalla ja se on käyttövalmis muutamassa minuutissa!

ILMARUNKO TEKNOLOGIA

StarX suunnittelijat ottivat haasteen vastaan ​​ja loivat hämmästyttävän tuotteen, jota ei ollut ennen ollut olemassa. 

Starx-Flag suunniteltiin ja valmistettiin käyttämällä nykyaikaisimpia saatavilla olevia materiaaleja ja tekniikoita. Perinteiset lipputangot, varsinkin suuremmat, yhdistetään yleensä painaviin metallisiin materiaaleihin, joiden kokoaminen on hidasta ja vaatii usein myös erikoistyökalujen käyttöä.

Patentoitu StarX-Flag on täysin uuden aikakauden mainosväline, joka paineilman ansiosta pystytetään erittäin lyhyessä ajassa. Pneumaattinen ilmarunkoteknologia mahdollistaa huomattavasti suurempia lippukokoja ja sitä kautta parempaa näkyvyyttä kuin esimerkiksi perinteiset BeachFlag-liput voivat tarjota. 

Pneumaattinen lippu toimii kuten pyöränrengas. Lipun masto muodostuu kahdesta kerroksesta. Ulkokerros on vahvaa kangasta ja sisäkerros on TPU-muovinen ”sisärengas” mikä pumpataan ilmaa täyteen. StarX-Flagin masto täytetään käsi- tai sähköpumpulla venttiilin kautta ja ilmanpainetta säätelee ylipaineventtiili.

Digitaalisesti tulostettu lippu on vetoketjulla kiinni lippumastossa. Joten samaan StarX lipputankoon voit vetoketjun avulla helposti vaihtaa eriaiheella tulostettuja lippuja.

StarX Flag lipputanko kiinnitetään rotaattorilla varustettuun jalustaan. Rotaattori mahdollistaa StarX lippu kääntymisen tuulen suunnan mukaan.

 

Saatavana on erilaisia jalustoja, eri käyttökohteisiin.