Twist – joustava messujärjestelmä

Twist on uudentyyppinen, joustava näyttelyständi messuille, konferensseihin ja myynninedistämis tarkoituksiin. Se on yksi kaikkein joustavimmista modulaarisista näyttelyjärjestelmistä maailmassa.

Tuotekoodi: 29fce257c536 Osasto:

Kuvaus

Twist on uudentyyppinen, joustava näyttelyständi messuille, konferensseihin ja myynninedistämistarkoituksiin. Sen avulla voit luoda erilaisia kokoonpanoja missä tahansa tapahtumissa. Yhdestä telineestä aina suuriin modulaarisiin messuosastoihin. Twist on yksi kaikkein joustavimmista modulaarisista näyttelyjärjestelmistä maailmassa.

Twist järjestelmä muodostuu Twist tuoteperheen ständeistä, joita voidaan yhdistää toisiinsa rajattomasti. Tuoteperheen perusta on TWIST Orginal Banner. Se on erittäin vakaa ja todella helppo pystyttää. Siinä on integroitu valaisinjärjestelmä. Se on kaksipuolinen toisinsanoen siihen voi kiinnittää kuvavuodat niin eteen kuin myös taakse. Kuvavuodan leveyden voi valita 70 – 100 cm väliltä, kuvankorkeus voi taas olla 200, 225 tai 270 cm. Kaikkia Twist perheen telineitä voidaan yhdistää rajattomasti toisiinsa Easy Link magneettisilla listoilla. Twist telineissä on patentoitu kuvavuodan kiristys systeemi, mikä tekee Twististä itseoikaisevan, jolloin bannerit voidaan yhdistää toisiinsa saumattomasti myös epätasaisella ja vaikealla lattialla.

Twist tuoteperheeseen kuuluu myös Twist Media Banner. Se on kuin Twist Orginal Banner mutta siihen voit kiinnittää televisioita ja LCD näyttöjä aina 32 tuuman kokoon saakka.

Twist tuoteperheen joutava kuvapaneeli Flexi Link on taas kehitetty niin, että sillä voi luoda lähes mitä tahansa muotoja tarvitsematta muuta laitteistoa tai grafiikkaa. Kun messuosastosi pitäisi näyttää erilaiselta kuin muut näyttelyosastot, Flexi Link tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden, kun käytät sitä yhdessä Original tai Media Twist Bannereiden kanssa. Se tarjoaa enemmän joustavuutta niille yrityksille, jotka eivät aina tiedä, mikä muotoinen tai kokoinen heidän näyttelytilansa kulloinkin tulee olemaan. Flexi Linkin avulla voit yhdistää myös erikorkuisia kuvavuotia toisiinsa. Flexi Link kuvapaneeli on niin joustava, että voit taivuttaa sen lähes mihin tahansa kaaren muotoon jopa S kirjaimen muotoon. Tämä antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet muodon suhteen, kun kytket joustavia Flexi Link paneeleita Orginal- ja Media Bannereiden väliin.

Emme voi kertoa tarpeeksi siitä, miten joustava Twist järjestelmä on ja minkä vapauden se antaa sinulle luoda osastosi muodon ja koon suhteen nyt ja tulevaisuudessa.

Vihdoinkin, voit luoda messuosaston, joka on erilainen!

Joustavilla Twist ständeillä voi hyvin korvata perinteiset näyttely- ja messuseinäkkeet sekä telineet kuten Pop-up, Roll-up yms. vastaavat tuotteet.

tekniset tiedot

Lisävarusteet

Twist LED-valaisin

 

Voit parantaa Twist messuseinän visuaalista vaikutusta lisäämällä teleskooppivarrella varustetun LED Spot-valaisimen. Twist ständin etu- tai takaosaan. Twist Led-valaisimet täyttävät maailmanlaajuiset terveys- ja turvallisuusstandardit.

 


Easi-link Kit

Kun haluat liittää Twist – ständin toiseen Twist – ständiin, sinun on tilattava Easi-Link-magneettilista setti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa. Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen toisiinsa liitettävän ständin väliin.

 


Flexi-link kuvavuotasetti

Lisäämällä joustavan, kaarelle taipuvan Flexi-Link kuvavuotasetin kahden Twist Stand yksikön kuvavuotien väliin voit luoda 90⁰ kulman; kaarevan, koveran tai ’S’-muotoisen seinän muodon. Voit käyttää Flexi-Link settiä myös suorana  kapeampana kuvavuotana kahden Twist Ständin välissä. Lisävarusteena saatavan Flexi-Link kuvavuodan levys on 550 mm.

 


Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Twist – seinän runkoa useilla eri brändeillä hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat. Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

Twist messuosaston pystytysvideot

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy