Tuotesuurennokset

Ilmatäytteisillä promootiotuotteilla saat edullisesti lisää näkyvyyttä niin brändille, tuotteelle, hahmolle, yritykselle, kampanjalle kuin tapahtumallekin. Tuotteesi voidaan suurentaa mittakaavasuurennoksena jopa useiden metrien korkuiseksi ilmatäyteiseksi tuotemalliksi, mikä todella huomataan.

Tuotekoodi: aefe5617fb6f Osasto:

Kuvaus

Ilmatäytteisillä promootiotuotteilla saat edullisesti lisää näkyvyyttä niin brändille, tuotteelle, hahmolle, yritykselle, kampanjalle kuin tapahtumallekin.

Tuotteesi voidaan suurentaa mittakaavasuurennoksena jopa useiden metrien korkuiseksi ilmatäyteiseksi tuotemalliksi, mikä todella huomataan.

Kerro meille ideoistasi, niin me toteutamme ne!

Ilmatäytteinen tuotesuurennos on valmistettu digitaalisesti tulostetusta vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen sähköpuhallin puhaltaa ilmaa täyteen, joten pystytys on nopeaa ja helppoa.

Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen tuotesuurennos menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy