ShowFlex – mobiili messuständi

Vain 5 kg painavassa ShowFlex- kangasseinässä on ainutlaatuinen ja moderni taitettava runkorakenne. Se on aivan yhtä helppoa ja nopeaa käyttää kuin sateenvarjo. Joten saat täydellisen 5 m² kokoisen mobiilin näyttelyständin käyttösi jopa alle 30 sekunnissa.

Valitse tästä sinulle parhaiten soveltuva ShowFlex- ständi

alk. 1155,00 €

Poista

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.

Tuotekoodi: MBSF000CTWSB1
Osasto:

Kuvaus

5 kiloa – 30 sekuntia – 5 neliömetriä

Nämä ovat avainluvut, jotka sinun tarvitsee tietää uudesta ShowFlex – kangas messuständistä.  Paino on vain 5kg. Voit ottaa sen yhtä helposti mukaasi kuin roll-upin, mutta käytössäsi on suuri 5 neliömetrin mainospintaa. Pystys kestää vain 30 sekuntia – onko olemassa muita tämän kokoisia messuseiniä, jotka ovat yhtä nopeita pystyttää? Standardi ShowFlex on kooltaan 2,29 x 2,29 m, joka on sama koko kuin pop-up seinäkkeellä, mutta ShowFlex on vain murto-osa sen painosta. Ja se vie vain murto-osan sen pystytysajasta, mutta se on silti vähintäänkin yhtä näyttävä. Suosittelemme ShowFlex – järjestelmää kenelle tahansa, joka haluaa kevyen, helppokäyttöisen seinäkkeen ja vastinetta rahalleen.

ShowFlex kuvakangasseinää on saatavana kolmea eri muotoa: neliö sekä pysty- tai vaakamallinen suorakulmio. Kaikki ovat yhteensä noin 5 m².  Voit yhdistää ne ja luoda upean kangastaustan. Voit esimerkiksi yhdistää eri kokoisia ShowFlex-yksikköjä ja luoda yli  6 m metriä leveän taustan, joka nousee keskeltä 2,69 metrin korkeuteen – ja sen pystyttäminen vie aikaa alle 3 minuuttia.

ShowFlex tekniset tiedot

ShowFlex materiaalit:

  • runko: alumiini ja muovi
  • mainoskangas: stretch polyesterkangas.
  • mainospainatus: Sublimaatiotulostus.

ShowFlex  vakiotoimitus sisältää:

 • runkorakenne
 • sublimaatiotulostettu mainoskangas.
 • Kuljetuslaukku ( joko kovalaukku tai pehmustettu kangaslaukku)

Mitat ja paino


 • ShowFlex Square neliö koko: 229 x 229 cm
 • ShowFlex Landscape vaakatason suorakulmio Koko: 269 x 180 cm
 • ShowFlex Portrait pystytason suorakulmio koko: 180 x 269 cm
 • paino n 5 kg

 

Vaihtokankaat

ShowFlex seinäkkeen vaihtokankaat. Sublimaatiotulostettu joustava polyesterikangas sisältää kuvakankaaseen ommellut kiinnityskulmat.

 • ShowFlex Square koko: 2290 x 2290 mm
 • ShowFlex Landscape koko: 2690 x 1800 mm
 • ShowFlex Portrait  koko:1800 x 2690 mm
ShowFlex ominaisuudet

ShowFlex- kangasseinässä on ainutlaatuinen ja moderni taitettava runkorakenne. Se on aivan yhtä helppoa ja nopeaa käyttää kuin sateenvarjo. Korkean resoluution omaava digitaalisestitulostettu joustava polyesteri-kuvakangas on kiinnitetty seinäkkeen rakenteeseen eikä sitä tarvitse poistaa ellei kuva-aihetta haluta vaihtaa. Joten saat täydellisen näyttelyständin käyttöösi jopa alle 30 sekunnissa.

ShowFlex – kuvaseinän paino on vain noin 5 kg, joten sen kuljettaminen on todella helppoa ja vaivatonta. Kuljetuslaukun voit valita käyttötarpeesi mukaan, joko lentokuljetuksen kestävän kovan kuljetuskotelon tai pehmeän kankaisen kuljetuslaukun. Molemmat laukut on varustettu olkahihnalla.

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
ShowFlex koko

ShowFlex Square Softcase, ShowFlex Square Hardcase, ShowFlex Landscape Softcase, ShowFlex Landscape Hardcase, ShowFlex Portrait Softcase, ShowFlex Portrait Hardcase

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy