Shell-Clad

Shell-Clad -messuosaston verhousjärjestelmä brändää perinteisen messujärjestäjän pakettiosaston tyylikkääksi design-osastoksi.

Tuotekoodi: 594245913081 Osasto:

Kuvaus

Messujärjestäjän perinteinen profiilirakenteinen pakettiosasto on helppo vaihtoehto messuosastoksi. Mutta se on auttamatta tylsän näköinen. Se ei erotu edukseen kilpailijoista. Pakettimessuosaston brändäys messuseinäkkeillä, rollupeilla, julisteilla tai banderolleilla ei myöskään toimi edukseen.

Onko sinulla varaa menettää potentiaalisia asiakkaita messuilla kilpailijoillesi?

Tarjoamme sinulle täysin uuden vaihtoehdon, millä brändäät edullisesti ja helposti pakettiosastosi kokonaisuudeksi ja näin erotut näyttävästi kilpailijoistasi. Se on Shell-Clad -messuosaston verhousjärjestelmä, mikä toimii siten, että asetat patentoidut Shell-Cald clip-listat kiinni pakettiosaston pystyprofiilinuriin. Listoissa on Velcro-tarrat mihin taas kiinnität tulostetun messuosaston verhoilun.
Messuosaston verhoilu voidaan toteuttaa joko Magiclad-kuvapaneeleilla mitkä muodostavat lähes saumattoman ja suuren kuvapinnan tai vaihtoehtoisesti koko osastonseinän mittaisilla tulostetuilla kuvakankailla.

Shell-Clad verhoilun asennat itse muutamassa minuutissa, ilman työkaluja.

shell-clad-1

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy