Scene – Modular joustava näyttelyjärjestelmä

Scene UltraLight on kangas-seinäke millä voit luoda upeita taustoja nopeasti. Se on kevyt järjestelmä, joka voidaan pystyttää kaikkialle vaivattomasti muutamassa minuutissa, ilman työkaluja.
Scene UltraLight:sta tulee kolme eri muunnelmaa, kaareva, suora ja yhdistelmä kaareva suora. Koska se on kangasjärjestelmä, niin sillä voit luoda uusia muotoja ilman kankaan uusintapainoksia.

Tuotekoodi: 953f276ddc35

Kuvaus

Scene on patentoitu näyttelyjärjestelmä – mitä voit muokata monin tavoin.

Scene tuoteperheen Scene UltraLight, Scene Modular ja Scene Arch  ovat kaikki omia joustavia kevyitä näyttelyjärjestelmiä. Niille kaikille on yhteistä se, että jokainen niistä voidaan pakata varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi todella pieneen kuljetuslaukkuun.

Mainospintana Scene -järjestelmissä käytetään digitaalisestitulostettua erikoiskangasta, perinteisten kuvavuotien sijaan. Käytön jälkeen kuvakangas taitetaan kuljetuslaukun sisään yhdessä kevyen alumiinisen rungon kanssa. Scene on myös ympäristöystävällinen ratkaisu sillä sen osat ovat 100% kierrätettävissä.


 


Scene Modular

Scene Modular räätälöidään sinun yksilöllisiin vaatimuksiin. Se on kevyt banneri, joka on helppo kuljettaa. Se on täydellinen mm. pienemmissä yleisötilaisuuksissa, ura- ja rekrytointipäivillä taustakankaana tai kuvatelineenä.

Scene Modular Scene Modular on valikoima osia, joiden avulla voit rakentaa räätälöidyn Scene bannerin, minkä leveyttä voit kasvattaa 25 cm välein, alkaen 50 cm leveydestä. Rakenna niin leveä ständi kuin haluat. Vaakatankoja on saatavana 50, 75 ja 100 cm leveinä. Kaikki vaakatangot voidaan ruuvata helposti ja nopeasti yhteen. Tämä antaa sinulle joustavan mahdollisuuden muuttaa ständisi leveyttä aina tarpeidesi mukaan. Scene Modularia voidaan käyttää myös ripustettavana bannerina jonka leveys ja korkeus määräytyy valintasi mukaan.

Saatavissa olevat osat:

  • Jalustat (kolmijalka ja ovaali)
  • Vaakatangot (2 / pakkaus): Leveydet 50, 75, 100 cm
  • Vaakatangot (50 / pakkaus): Leveydet 50, 75, 100 cm
  • Ripustus clipsit (2 / pakkaus)
  • Laukku 50 ja 75 cm tangoille ja jalustalle
  • Laukku 100 cm tangoille ja jalustalle
  • Led-valaisimet.

LIITTIMET: Kaikki vaakatangot voidaan ruuvata toisiinsa.
KORKEUS: Pystytangot on laajennettavissa 88-225 cm välille
LEVEYS: Muokattava leveys. Rakenna niin leveä kuin haluat. Alkaen 50 cm leveydestä, 25 cm välein.


 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy