Quick-Up Wall Textile – tekstiili pop-up

Quick-Up Wall Textile on täydellinen väline kaikenlaisiin presentaatioihin ja markkinointiin.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva messuseinä kokonaisuus.

alk.410,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 7 - 10 työpäivää

Tuotekoodi: EAPU000STWSB1
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Quick-Up Wall Textile – tekstiili pop-up messuseinä

Quick-Up Wall Textile messuseinä on täydellinen väline kaikenlaisiin presentaatioihin ja markkinointiin. Se soveltuu erinomaisesti saumattoman ja heijastamattoman tekstiilipintansa ansiosta myös kuvaustaustaksi. Quick-Up Wall Textile pop-up seinäkettä on saatavana suorana ja kaarevana versiona useita eri kokoja.

Quick-Up Wall Textile ”kevyt”-messuseinässä on sama kokoontaittuva pop-up runkorakenne kuin menestyksekkäissä Quick-Up Wall Magnetic messuseinässä. Kuvavuotien sijaan Quick-Up Wall Textile messuseinässä kuva on painettu digitaalisesti saumattomalle erikoistekstiilille, joka on kiinnitetty runkorakenteeseen velcro-tarrakiinnityksellä.

Quick-Up Wall Textile seinäke on hetkessä valmis, pystytys vie aikaa vain 10 sekuntia.  Nostat vain seinän pystyyn ja kuvakangas kiristyy suoraksi ja rypyttömäksi nopeasti, kun lukitset vaan rungon lukituksen kiinni.

Varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi kuvakangas laskostuu messuseinän runkorakenteen väliin. Tämä mahdollistaa pienen pakattavuuden ja helpon kuljetuksen seinäkkeen omassa pehmustetussa kangaslaukussa. Kevyen Quick-Up Wall Textile telineen laukkuineen kuljetat tapahtumapaikalle helposti pienelläkin henkilöautolla.

Lisävarusteena messuseinään on saatavana kova kuljetuslaukku, valaisimet sekä vakausjalustat.

Quick-Up Wall Textil messuseinän tekniset tiedot

Pop-up runko

Alumiinista valmistettu pop-up runko. Rungon kokoontaittuva rakenne mahdollistaa suuren seinänpinnan pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Pop-up runkoon velcro-tarroilla kiinnitetty kuvakangas laskostuu kuljetuksen ja varastoinin ajaksi kokoontaittuvan runkorakenteen väliin. Rungon lukitus on toteutuu helposti avattavilla mutta lujasti kiinnipitävillä lukoilla, mikä mahdollistaa kuvakankaan kiristymisen tarvittavaan kireyteen jotta se suoristuu täysin suoraksi kun seinä on pystytetty.

Kuvakangas

Digitaalisesti tulostettu saumaton 200g polyesterikangas. Kankaan reunoihin sen taustapuolelle on ommeltu velcrotarranauhat, millä kangas kiinnitetään messuseinän pop-up runkoon.

Yksipuolisen seinän kuvakangas peittää messuseinän etupuolen sekä sen sivut. Kaksipuoliseen seinään liitetään myös taustakuvakangas peittämään messuseinän taustarakenteet.

Vakiotoimitus

Pop-Up runko, digitaalisesti tulostettu kuvakangas ja pehmustettu kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. välilehti lisävarusteet)


Mitat ja paino


Suorat seinäkkeet yksipuoliset

  • Quick-Up Wall Textile 3×2 S koko: 150,4 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×3 S koko: 223,0 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×4 S koko: 296,8 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×5 S koko: 370,0 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )

Suorat seinäkkeet kaksipuoliset

  • Quick-Up Wall Textile 3×2 S Dual koko: 150,4 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×3 S Dual koko: 223,0 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×4 S Dual koko: 296,8 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×5 S Dual koko: 370,0 x 223,0 x 31,0 cm (L x K x S )

Kaarevat seinäkkeet yksipuoliset

  • Quick-Up Wall Textile 3×3 C koko: 246,0 x 223,0 x 60,0 cm (L x K x S )
  • Quick-Up Wall Textile 3×4 C koko: 327,0 x 223,0 x 90,0 cm (L x K x S )

Quick-Up Wall Textile messuseinän lisävarusteet

Led- ja halogeenivalaisimet

Valaisemalla messuseinän kuvapinnan tuot markkinointiviestisi vielä astetta paremmin esille. Valitse joko led- tai halogeenivalaisin. Valaisin kiinnitetään  pop-up seinän  rungon saksiristikkoon valaisimen mukana tulevalla adapterilla.

 


Seinäkkeen vakausjalustat

Vakausjalustat tarjoaa pop-up messuseinälle lisää vakautta. Hyödylliset varsinkin suoralla seinällä kun käytetään valaisimia.  Valmistettu alumiinista. Jalusta kiinnitetään lattianrajaan pop-up seinäkkeen muovihubiin kiinni.

 


Vaihto- ja extrakankaat

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall textile seinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvakankaat. Vaihtokankaita voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 


Kova kuljetuslaukku

Lisävarusteena voit hankkia Quick-Up Wall Textile messuseinälle lentokuljetuksen kestävän kuljetuslaukun. Kovamuovinen kuljetuslaukku on varustettu kuljetusta helpottavilla pyörillä ja kantokahvoilla. Kuljetuslaukku voidaan tarvittaessa muuntaa messutiskiksi lisäämällä siihen pöytäkansi ja brädätty kuvavuota laukun ympärille.

 


 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy