Quick-Up Wall Tension – modernit messuseinät

Quick-Up Wall – Tension on moderni helppokäyttöinen kaksipuolinen messuseinä mikä on erittäin nopea ja helppo pystyttää ilman työkaluja.

edut:

  • moderni muotoilu
  • vakaa, kompakti ja kevyt putkimainen alumiinirakenne
  • kaksipuolinen tulostus
  • jopa 1440 dpi:n sublimaatiotulostus ekologisilla väreillä
  • useita kuvakankaita yhtä rakennetta kohden
  • nopea ja helppo asennus
  • monikäyttöjärjestelmää
  • sopii pieneen kantolaukkuun
Katso Quick-Up Wall -Tension messuseinä vaihtoehdot!

alk. 174,00 €

Kuvaus

Modernit messuseinät markkinointiin!

Kun sinun pitää houkutella asiakkaidesi huomiota, erottua kilpailijoistasi ja edistää markkinointiviestisi näkyvyyttä tapahtumissa, messuilla, näyttelyissä tai tuote-esittelyissä. Valintasi on Quick-Up Wall – Tension messuseinä.

Tension messuseinässä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri kaksipuolinen mainospinta ja helppokäyttöisyys. Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Wall – Tension messuseinät ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.

Quick-Up Wall – Tension messuseinää on saatavana useita eri kokoja ja muotoja. Tätä messuseinää voit yhdistää saman tuoteperheen muihin messuseiniin ja -tuotteisiin. Tarvittaessa voit rakentaa niistä vaikka täydellisen messuosaston.

Quick-Up Wall – Tension messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.
Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile. Kangashuppu on digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu.

Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Wall – Tension messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin messuseinän kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy