Quick-Up Wall Tension – modernit messuseinät

Quick-Up Wall – Tension on moderni helppokäyttöinen kaksipuolinen messuseinä mikä on erittäin nopea ja helppo pystyttää ilman työkaluja.

edut:

  • moderni muotoilu
  • vakaa, kompakti ja kevyt putkimainen alumiinirakenne
  • kaksipuolinen tulostus
  • jopa 1440 dpi:n sublimaatiotulostus ekoloogisilla väreillä
  • useita kuvakankaita yhtä rakennetta kohden
  • nopea ja helppo asennus
  • monikäyttöjärjestelmää
  • sopii pieneen kantolaukkuun

alk. 420,00 €

Lue Lisää445,00 860,00 
Lue Lisää465,00 870,00 
Lue Lisää420,00 530,00 

Kuvaus

Modernit messuseinät markkinointiin!

Kun sinun pitää houkutella asiakkaidesi huomiota, erottua kilpailijoistasi ja edistää markkinointiviestisi näkyvyyttä esim. tapahtumissa, messuilla, näyttelyissä tai tuote-esittelyissä. Valintasi on Quick-Up Wall – Tension messuseinä, siinä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri mainospinta ja helppokäyttöisyys. Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Wall – Tension messuseinät ovat myös hankinta hinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.

Quick-Up Wall – Tension messuseinää on saatavana useita eri kokoja ja muotoja. Tätä messuseinää voit yhdistää saman tuoteperheen muihin messuseiniin ja -tuotteisiin. Tarvittaessa voit rakentaa niistä vaikka täydellisen messuosaston.

Quick-Up Wall – Tension messuseinässä on kevyet, laadukkaat ja kestävät kuvakankaat mitkä on digitaalisesti ekoloogisilla väreillä sublimaatiotulostettu. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit eriomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille.

Messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla. Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu. Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
Kuvakankaan voi tarvittaessa pestä 30 asteen lämpötilassa – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.
Seinä on kaksipuolinen ja seinällä voidaan pitää montaa erilaista kangasta.

Quick-Up Wall – Tension messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon ja se kulkee käsimatkatavarana julkisissa kulkuneuvoissa. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin messuseinän kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuvat kuvakankaat.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy