Quick-Up Roll – Outdoor – Roll-up ulkokäyttöön

Quick-Up Roll Outdoor -telinettä voit käyttää lähes joka säässä, kaikilla alustoilla kuten lumessa, hiekassa, asvaltilla, nurmikolla.

Tässä tuotteessa on määräalennukset!

alk. 265,00 €

Määräalennukset

MääräHinta/kpl
1 - 2340,00 €
3 - 4335,00 €
5 - 10320,00 €
11 - 49316,00 €
50 - 265,00 €
*Määräalennukset näkyvät ostoskorissa.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää.

Tuotekoodi: 616b224d0237
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Quick-Up Roll Outdoor – ulkoilma käyttöön soveltuva roll-up

Normaalit roll-up telineet eivät kestä ulkoilma käytössä. Niiden rakenne on suunniteltu käytettäväksi vain sisätiloissa. Standardi roll-up teline rikkoontuu helpposti tuulessa,  myöskään niiden kuvavuota materiaalit eivät kestä tuulta ja kosteutta. Siksi ulkoilma käyttöön tarvitaankin vartavasten ulkoilmakäyttöön suunniteltu roll-up teline.

Quick-Up Roll Outdoor – roll-up telinettä voit käyttää lähes joka säässä, kaikilla alustoilla kuten lumessa, hiekassa, asvaltilla, nurmikolla.

Quick-Up Roll Outdoor – on suuniniteltu ulkoilmakäyttöön, kaikissa sen matereiaalivalinnoissa on huomioitu haastavat erilaiset sään vaatimukset.  Roll-up telineen runkona on säänkestävää vahvaa alummininen kotelo. Alumiinikoteloon kiinntettävät erilliset jalat antavat telineelle erinomaisen vakauden. Roll-up telineen mukana toimitetan neljä tuhtia vaarnaa, millä teline voidaan lukita jaloistaan tukevasti maahan.*)  Jousitettu vahva kuvavuodan tukitanko joustaa tuulenpuuskissa ja palauttavat kuvan aina pystyasentoon.
Telineen molemmin puolin sijaitsevat säänkestävät pvc bannerit, mihin mainosviesti on digitaalisesti tulostettu säänkestävin värein.

Kuljetusta ja varastointia varten mukana tulee vahva kankainen kuljetuslaukku.

*) Jalkojen päälle voidaan asetta myös painoja, silloin kun vaarnoja ei voida käyttää esim. kovalla alustalla kuten asfaltti, betoni tai kovasora. Painoiksi soveltuu esim. teltan hiekalla täytetyt jalkapainot.

Quick-Up Roll Outdoor tekniset tiedot

Korkeus: 208 cm, leveys: 90 cm , syvyys: 82 cm (jalustoilla)

Pakkaukoko: 93x30x11 cm
Paino: 8,85 kg
kuvavuodan koko: 850×2175 mm näyväosuus: 850 x  2025 mm

Käyttösuositus eri tuulennopeuksilla:

  • Ilman vaarnoja: heikko- / kohtalainentuuli  2 boforia (4-7 km/h) kovemmalla tuulella suositellan alas laskemista, jollei jalustoja vaarnoiteta tai niile ei aseteta lisäpainoja.
  • Vaarnoitettuna: Navakkatuuli tuulennopeus max. 5 boforia (18-24 km/h)

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy