Quick-Up Gazebo Pro – Heavy Duty teltat

Quick-Up Gazebo Pro teltat ovat vahvoja ja kestäviä alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Saatavana viittä eri kokoa ja useita eri värivaihtoehtoja. Saatavana myös runsaati lisävarusteita sekä yksilölliset logo painatukset.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Quick-Up Gazebo Pro telttakokonaisuus.

alk. 610,00 €

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): 5-7 työpäivää

Tuotekoodi: QUGP0000TENB0
Osastot: ,

Kuvaus

Ostaessasi pop-up telttaa ulkoilma käyttöön on tärkeää varmistaa, että teltta todella kestää maamme vaativissa sääolosuhteissa. Sillä et voi aina tietää millainen sää vallitsee tapahtumapäivänä. Teltan rungon tulee kestää tuulen voima ja sateen kosteus.

Telttojen rungoissa on eroja. Pop-up telttoja on saatavana sekä alumiini- että rautarunkoisina. Alumiini kestää rautaa paremmin säänkosteuden korroosio vaikutukset. Mutta myös teltoissa käytetyissä alumiiniseoksissa on eroja, tarjolla on vahvaa ja heikkoa alumiiniseosta. Alumiiniseoksen lisäksi teltan kestävyyteen vaikuttaa käytetyn alumiiniprofiilin seinämän paksuus. Ohut, heikkolaatuisesta alumiinista valmistettu profiili taittuu ja katkeaa helposti tuulen voimasta.

Quick-Up Gazebo Pro telttojen rungot on valmistettu 6005 T5 alumiiniseosta. Se on vahvimpia alumiiniseoksia. Kilpailevissa teltoissa käytetään yleensä kestävyydeltä huonompaa 6063 seosta. Quick-Up Gazebo Pro teltan jalka ja saksiristikoiden alumiiniprofiilin seinämän vahvuus on 1,8 mm. Monilla kilpailijoilla se on vain 1-1,5 mm. Quick-Up Gazebo Pro teltan jalan ulompi osuus on mitoiltaan 40×40 mm alumiiniprofiilia, sisemmät jalkaprofiilit ovat vielä vahvistettua alumiiniprofiilia. Myös rungon liittimet ovat samaa vahvaa alumiinia.

Quick-Up Gazebo Pro teltan laadukkaat kankaat ovat kevyttä mutta kestävää 100% vedenpitävää polyesterikangasta, joka on UV- ja palosuojattu. Vahvan rungon ja kestävien telttakankaiden vuoksi Quick-Up Gazebo Pro on erinomainen teltta kovaan ja pitkäaikaiseen käyttöön. Siksi se on suosittu teltta päivittäisessä ammattikäytössä, kuten telttavuokraamoissa ja viranomaiskäytössä.

TEKNISET TIEDOT:

TELTTARUNKO

Vahvasta 6005 / T5 alumiinista valmistettu Pop-Up telttarunko. Teltanjalat ovat 40 x 40 mm nelikulmaista alumiiniprofiilia, sisemmässä jalassa on vahvistettu alumiiniprofiili. Teltan saksiristikot ovat 32 x 16 mm alumiiniprofiilia. Kaikkien rungon alumiiniprofiilien vahvuus on 1,8 mm. Kaikki liitososat on valmistettu alumiinista. Ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Laajennettu kolmion muotoinen, teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

TELTTAKANKAAT

Teltankatto ja -seinät on valmistettu kulutusta kestävästä PVC (320g / qm) pinnoitetusta 420D polyesterikangaasta. Kankaat ovat 100% vedenpitävät, B1 palosuojatut ja ne on suojakäsitelty hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksen reunaan vahvalla tarranauhalla ja teltanjalkoihin velcro-tarranauhalenkeillä. Seinäkankaat kiinnitetään toisiinsa vetoketjuilla. Telttakankaita on saatavana eri värejä. Telttoihin on saatavissa mainos-/logopainatuksia.

Vakiotoimitus

Pop-Up alumiinirunko ja katoskangas. (Teltanrunko ja katoskangas toimitetaan erilisissä pahvisissa pakkauslaatikoissa. Lisävarusteita saatavana kts. ”Lisävarusteet” välilehti)

 

QUICK-UP GAZEBO Pro 3×3 m.  Leveys: 300 cm • Pituus: 300 cm • Kokonaiskorkeus A: 329 cm • Kulkukorkeus B: 200 cm • katonreunankorkeus C: 200 cm • Paino: 34 kg • Pakauskoko: 27x27x163 cm

QUICK-UP GAZEBO Pro 3×4,5 m. Leveys: 300 cm • Pituus: 450 cm • Kokonaiskorkeus A: 329 cm • Kulkukorkeus 200 cm • katonreunankorkeus C: 200 cm • Paino: 45 kg • Pakauskoko: 38x27x163 cm

QUICK-UP GAZEBO Pro 3×6 m. Leveys: 300 cm • Pituus: 600 cm • Kokonaiskorkeus A: 329 cm • Kulkukorkeus B: 200 cm • katonreunankorkeus C: 200 cm • Paino: 62 kg • Pakauskoko: 48x27x163 cm

QUICK-UP GAZEBO Pro 4×4 m. Leveys: 400 cm • Pituus: 400 cm • Kokonaiskorkeus A: 373 cm • Kulkukorkeus B: 200 cm • katonreunankorkeus C: 200 cm • Paino: 50 kg • Pakauskoko: 27x27x208 cm

QUICK-UP GAZEBO Pro 4×8 m. Leveys: 400 cm • Pituus: 800 cm • Kokonaiskorkeus A: 373 cm • Kulkukorkeus B: 200 cm • katonreunankorkeus C: 200 cm • Paino: 78 kg • Pakauskoko: 48x27x208 cm

Quick-Up Gazebo Pro teltan lisävarusteet

Teltan seinät

Saatavana on umpiseinä, oviseinä ja ikkunaseinä. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksenreunaan vahvalla tarranauhalla ja teltan jalkoihin velcro-tarranauhalenkeillä. Seinäkankaan molempaan pystyreunaan on ommeltu vetoketju, millä seinäkankaat saadaan kiinnitettyä aukottomasti toisiinsa. Seinäkankaita on saatavissa kuudella eri värillä.

 


Kuljetuslaukku

Vahva pyörillä varustettu kuljetuslaukku. Vahvasta kankaasta valmistettu kuljetuslaukku suojaa teltanrunkoa ja katoskangasta kuljetusvaurioilta sekä helpottaa huomattavasti teltan kuljettamista ja varastointia. Kuljetuslaukku on varustettu veto- ja kantokahvoilla, renkailla sekä varustetaskulla. Varustetaskuun voidaan varastoida mm. teltan vaarnat, harusköydet ja puoliseinän tukitangon liittimet sekä yms pienempää varustetta ja tavaraa.


Vaarna ja harusköysi setti.

Tämä turvasetti on lähes välttämätön. Sillä vaarnoilla ja harusköysillä teltta ankkuroidaan tukevasti maahan kiinni tuulisella säällä. Katon kulmista vaarnoilla maahan kiinnitetyt harusköydet estävät tehokkaasti teltan heilumisen ja huojumisen tuulessa sekä myös teltan kaatumisen ja rikkoontumisen tuulenpuuskissa. Setti sisältää neljä teräsvaarnaa ja harusköyttä sekä suojalaukun.


Teltan jalkapainot

Silloin kun telttaa käytetään tuulisella säällä ja telttavaarnoja ei voida upottaa kovaan alustaan kuten asfaltti tai betoni, voidaan teltta varmistaa kuitenkin jalkapainolaukuilla. Hiekalla täytettävä painolaukku kiinnitetään kuhunkin telttakatoksen jalkaan nopeasti kiinnityshihnoilla. Vakiotoimitus sisältää tyhjän painolastilaukun. Hiekalla täytettynä laukku painaa n. 15 kg.

 


Vesiränni

Kun kytket kaksi tai useampia telttoja toisiinsa, niin telttojen katosten väiin on hyvä kiinnittää vesiränni. Vesiränni estää sadeveden valumisen teltan sisälle.  Teltan vesiränni on valmistettu telttakankaasta.  Vesiränni kiinnitetään molempien yhdistettävien katoskankaiden reunaan velcro-tarroilla. Teltan vesiränni on toisesta reunastaan alasviettävä, joten se laskee kerääntyneen veden alemmasta reunastaan maahan.  Saatavana 3, 4 ja 4,5 m pitkänä.


Teltan irroitettavat pyörät

Voit kuljettaa Pop-Up telttasi, kun se on auki tai kiinni. Jokainen pyörä kiinnittyy Gazebo teltan jalanlaattaan kiinnitysruuvien avulla. Nämä irroitettavat pyörät ovat käteviä kun käytät painavaa telttaa, varsinkin silloin kun joudut siirtämään sen avattuna ”ahtaaseen koloon” esim. muiden telttojen väliin. Tai kenties et ehkä halua sijoittaa kuljetuslaukkuun, mutta arvostat teltan helppoa siirrettävyyttä.


Teltan logopainatus

Hyödynnä teltan suuri kangaspinta muuttamalla se yrityksesi mainokseksi painattamalla yrityksesi tai tuotteesi logo, tuotemerkki tai kuva teltan katos- ja seinäkankaisiin. Teltan katoskankaaseen painettu logo näkyy kauas tapahtumissa. Katoksenreuna taas on erinomainen paikka tuoda esille yrityksesi nimi tai vaikkapa internet osoitteesi. Seinäkankaat ovat näyttävä paikka suurelle logolle tai tuotekuvalle.


Erotu tapahtumissa kilpailijoistasi. Hyödynnä teltan suuri kangaspinta muuttamalla se yrityksesi mainokseksi painattamalla yrityksesi tai tuotteesi logo, tuotemerkki tai kuva teltan katos- ja seinäkankaisiin. Teltan katoskankaaseen painettu logo näkyy kauas tapahtumissa. Se kertoo myös asiakkaille missä yrityksesi osasto sijaitsee. Katoksenreuna taas on erinomainen paikka tuoda esille yrityksesi nimi tai vaikkapa internet osoitteesi. Seinäkankaiden suuret pinnat ovat näyttävä paikka suurelle logolle tai tuotekuvalle.

Quick-Up Gazebo Pro teltan katos- ja seinäkankaisiin mainos- ja logopainatukset toteutetaan lämpöpainomenetelmällä.

 

 

 

Thermo-print lämpöpainomenetelmä

Lämpöpainomenetelmällä voidaan painaa valmiisiin telttakankaisiin logoja, tekstejä sekä myös valokuvia tietyin edellytyksin. Painettava logo leikataan tarraleikkurilla erikoismateriaalista. Tämän jälkeen leikattu logo kiinnitetään telttakankaaseen lämpöprässillä. Tarvittaessa logo tai valokuva ensin tulostetaan digitaalisesti Thermoprint materiaalille, minkä jälkeen se leikataan muotoon ja lopuksi lämpöprässätään telttakankaaseen. Lämpöprässin koko asettaa rajoituksia suurien painopintojen käyttämiseen. Lämpöpaino soveltuu erinomaisesti esim. teltan katon reunuksen logojen ja  tekstien painamiseen. Lämpöpainatuksen tuotantoaika on noin 5-7 työpäivää.

Teemme mielellämme sinulle tarjouksen yksilöllisestä teltastasi. Lähetä meille logosi (eps tiedostoksi vektoroituna) tai aiheesi sähköpostilla osoitteeseen: info@marrow.fi, niin me teemme sinulle vedoksen yksilöllisestä teltasta logosi ja kuvasi kera.

Lataa teltan tuote-esite, pystytysohje sekä aineiston suunnittelupohja alaolevista linkeistä.

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy