Quick-Up Gazebo Classic – edulliset pop-up teltat

Quick-Up GazeboClassic teltat ovat edullisia alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Saatavana neljä eri kokoa vakoivärisenä tai brändättynä = mainospainettuna.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Quick-Up Gazebo Classic telttakokonaisuus.

alk. 350,00 €

Toimitusaika: vakiovärinen teltta 5-7 työpäivää.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): brändätty teltta 7-10 työpäivää.

Tuotekoodi: QUGC0000TENB0
Osastot: ,

Kuvaus

Etsitkö helposti pysyttettävää edullista teltta ulkoilma käyttöön? Riittäkö sinulle vakiovärinen teltta vai tarvitsetko kenties yrityksesi ta markkinoitavan tuotteesi ilmeen näköisen brändätyn teltan?  Vastaus kaikkin näihin kysymyksiin on Quick-Up Gazebo Classic teltta.

Quick-Up Gazebo Classic teltat ovat budjetti ystävällisiä alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Telttoja on saatavana neljää eri kokoa: 2×2 m, 3x3m, 3×4,5m ja 3×6 m kokoisina. Quick-Up Gazebo Classic on todellinen pikateltta sillä kokoontaittuvan Pop-Up runkorakenteen ansiosta pystytät teltan kuljetuslaukusta teltaksi vain 60 sekunnissa.

Quick-Up Gazebo Classic teltanrunko on valmistetttu alumiinista. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Teltan saksiristikot ovat 25×10 mm alumiiniprofiilia. Alumiiniprofiilin vahvuus on 1,2 mm. Kaikki liitososat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista (erittäin luja, säänkestävä, pakkasenkestävä). Ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Teltan jalan laajennettu kolmion muotoinen, teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

Quick-Up Gazebo Classic telttaan on saatavana vakiovärisiä sekä brändättyjä telttakankaita. Vakiovärisiä telttakankaita on saatavana  valkoisena, mustana, punaisena ja sinisenä. Vakioväristen kankaiden lisäksi telttan on saatavana lisähintaan brändätyt katto- ja seinäkankaat. Brändätyt telttakankaat tulostetaan digitaalisesti asiakkaan haluamilla väreillä. Tällöin on käytettävissä lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla hinnalla brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat. Toisinsanoen Quick-Up Gazebo Classic voidaan brändätä täysin ykislöllisesti  sinun oman suunnitelmasi mukaisesti vastaaman tuotteesi, yrityksesi, yhdistyksesi, joukueesi tai puolueesi ilmettä vastaavaksi.

Quick-Up Gazebo Classic telttaan kuljetat tapahtumapaikalle vahvassa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukun lisäksi teltan mukana tulee vakiovarusteina harusköydet ja telttavaarnat millä kiinnität teltan tukevasti maahan tuulisella säällä. Telttaan varmistamista varten on lisävarusteena saatavana myös jalkapainoja. 

TEKNISET TIEDOT:

TELTTARUNKO Quick-Up Gazebo Classic teltassa on vahvasta alumiinista valmistettu pop-up telttarunko. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaisesta alumiiniprofiilia. Teltan saksiristikot ovat 25 x 10 mm alumiiniprofiilia. Alumiiniprofiilin vahvuus on 1,2 mm. Kaikki liitososat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista (erittäin luja, säänkestävä, pakkasenkestävä). Ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Teltan jalan laajennettu kolmion muotoinen, teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

TELTTAKANKAAT Quick-Up Gazebo Classic telttaan on saatavana vakiovärisiä ja brändättyjä telttakankaita. Vakiovärisiä telttakankaita on saatavana neljää eri väriä. Vakiovärin sijaan brändätyt telttakankaat tulostetaan digitaalisesti asiakkaan haluamilla väreillä. Tällöin on käytettävissä lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla hintaan brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat. Brändätty telttakangas on 100% vedenpitävä materiaaliltaan se on Display Tent 230 g/m2 polyesterikangas. Vakiovärinen telttakangas on vettähylkivä materiaaliltaan PU päällystetty polyesterikangas 420 D, n.180 g/m2. Katoskankaan reunassa on vahva tarranauha teltan seinien kiinnitystä varten. Teltan seinissä on vasttaavasti ylhäällä ”vasta” tarranauha ja molemmilla sivuilla kolme tarranauha lenkkiä seinäkankaan kiinittämisesksi teltan jalkoihin.

VAKIOTOIMITUS Pop-Up alumiinirunko, katoskangas, pyörillä varustettu kuljetuslaukku sekä harusköydet ja telttavaarnat. (Lisävarusteita saatavana kts. seinät ja lisävarusteet)

MITAT JA KOOT:

QUICK-UP GAZEBO Classic 2×2 m

 • Leveys: 200 cm
 • Pituus: 200 cm
 • Kokonaiskorkeus : 313 / 321  / 329 / 335 cm
 • Kulkukorkeus: 200 cm
 • Paino: 19,5 kg
 • Pakauskoko: 27x27x162 cm

QUICK-UP GAZEBO Classic 3×3 m

 • Leveys: 300 cm
 • Pituus: 300 cm
 • Kokonaiskorkeus : 313 / 321  / 329 / 335 cm
 • Kulkukorkeus: 200 cm
 • Paino: 26 kg
 • Pakauskoko: 30x30x162 cm

QUICK-UP GAZEBO Classic 3×4,5 m

 • Leveys: 300 cm
 • Pituus: 450 cm
 • Kokonaiskorkeus : 313 / 321  / 329 / 335 cm
 • Kulkukorkeus: 200 cm
 • Paino: 32 kg
 • Pakauskoko: 34x27x162 cm

QUICK-UP GAZEBO Classic 3×6 m

 • Leveys: 300 cm
 • Pituus: 600 cm
 • Kokonaiskorkeus : 313 / 321  / 329 / 335 cm
 • Kulkukorkeus: 200 cm
 • Paino: 44 kg
 • Pakauskoko: 46x27x162 cm

Quick-Up Gazebo Classic teltan lisävarusteet

Teltan seinät

Telttaan on saatavana on umpiseiniä.vakiovärisenä sekä myös brändättynä. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksenreunaan vahvalla tarranauhalla ja teltan jalkoihin velcro-tarranauhalenkeillä.

 

 


Teltan jalkapaino

Teltan jalkapainot

Silloin kun telttaa käytetään tuulisella säällä ja telttavaarnoja ei voida upottaa kovaan alustaan kuten asfaltti tai betoni, voidaan teltta varmistaa kuitenkin jalkapainoilla. Teltan jalkapaino asetettaan teltanjalan laatan päälle. Tarvittaessa useampia jalkapainoja voidaan pinota päällekkäin.

 


 

Quick-Up Gazebo Classic telttakankaiden vakiovärit ovat 3x3m, 3×4,5 m 3x6m teltoissa valkoinen,musta,punainen ja sininen. 2×2 m telttaan on saatavana valkoiset ja siniset vakioväriset kankaat. Kaikkiin Quick-Up Gazebo Classic telttoihin on saatavana myös ns brändätyt katto ja seinäkankaat. Brändätty = ”mainospainettu” telttakangas tulostetaan digitaalisesti haluamillasi väreillä. Brändättyyn telttakankaseen voidaan tulostaa myös logoja, valokuvia, piirroksia yms.

Quick-Up Gazebo Classic teltat brändätään tulostamalla digitaalisesti valkoisella telttakankalle. Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Se mahdollistaa tekstin lisäksi myös liukuvärien, valokuvien tai kovin monimutkaisen liikemerkin tulostamisen telttakankaalle.

 • Voit brändätä koko teltan katon tai vain osan katosta kuten pelkästään teltan katoksenreunan.
 • Seinäkankaat voidaan brändätä yksi- tai kaksipuolisesti.
 • Kaksipuolisesti brändätty teltanseinä tulostetaan niin, että tulostusjälki näkyy sekä teltan sisä- että ulkopuolelle. Kuva-aiheet voivat olla tarvittaessa erilaiset teltanseinän molemmin puolin.
 • Yksipuolisesti brändätty teltanseinä tulostetaan niin, että tulostusjälki näkyy joko teltan sisä- tai ulkopuolelle.Yksipuolisesti brändätyn telttakankaan taustapuoli on aina valkoinen, tulostettu aihe / väri voi kuultaa kankaan läpi.

.

 

 

 

 

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy