Quick-Up Banner – Tension Snake mainosteline

Quick-Up Banner – Tension Snake on moderni helppokäyttöinen kaareutuva mainosteline mikä on erittäin nopea ja helppo pystyttää ilman työkaluja. Tätä 235 cm korkea ”katseenvangitsijaa” on saatavana  80, 100, 120, ja 150 cm leveänä versiona.

edut:

 • moderni muotoilu
 • vakaa, kompakti ja kevyt putkimainen alumiinirakenne
 • kaksipuolinen tulostus
 • jopa 1440 dpi:n sublimaatiotulostus ekoloogisilla väreillä
 • useita kuvakankaita yhtä rakennetta kohden
 • nopea ja helppo asennus
 • monikäyttöjärjestelmää
 • sopii pieneen kantolaukkuun

375,00 670,00 

Poista

Valaisimet

Käyttämällä valaisimia lisäät huomattavasti messuseinän näkyvyyttä tapahtumissa.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.

Tuotekoodi: ASVA000PTWSB2-2
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Quick-Up Banner – Tension Snake mainosteline

Quick-Up Banner -Tension Snake on perinteisen Roll-up -telineen korvaaja.

Tension Snake – mainosteline on paljon vakaampi ja tukevampi kuin perinteinen roll-up. Tyylikäs moderni kaareutuvamuotoilu antaa tälle mainostelineelle ainutlaatuisen paikan, toimia todellisena katseenvangitsijana myymälämainonnassa sekä messu- ja näyttely-ympäristöissä. Mikä parasta, Quick-Up Banner – Tension mainostelineet ovat myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.

Quick-Up Banner – Tension Snake on kaksipuolinen kangaspintainen mainosteline.Sitä on saatavana neljää eri leveyttä: 80, 100, 120 tai 150 cm leveänää. Ständin korkeus on 235 cm ja syvyys 150 cm.

Quick-Up Banner – Tension Snake ominaisuudet

Quick-Up Banner – Tension Snake mainostelineen vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu, mikä kiristetään vetoketjulla. Tällöin mainoshuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, peittäen alleen koko runkorakenteen. Joustavan kiristetyn kangasmateriaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile. Kangashuppu on digitaalisesti sublimaatiotulostettu ekoloogisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Banner – Tension Snake mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon.

Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas. Tension Snake mainostelinettä voit yhdistää saman tuoteperheen Quick-Up Wall – Tension messuseiniin ja Quick-Up Counter – Tension messutiskeihin.

Quick-Up Banner - Tension Snake - näyttävä kaksipuolinen mainosteline

Quick-Up Banner – Tension Snake tekniset tiedot

RunkoQuick-Up Banner - Tension Snake mainostelineen runkokehikko

Messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

 • Runkokehikon alumiiniputken halkaisija ∅34 mm.

 

vaihtokuvakangasKuvakangas

Quick-Up Banner – Tension mainostelinessä on kevyt, laadukas ja kestävä kuvakangashuppu mitkä sublimaatiotulostetaan digitaalisesti ekologisilla väreillä joko yksi- tai kaksipuolisesti. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Tension mainostelineen runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu. Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu. Mainosteline on kaksipuolinen ja samassa telinessä voidaan käyttää montaa erilaista vaihtokuvakangasta.

Quick-Up Banner - Tension Snake mainostelineen kuljetuslaukkuKuljetuslaukku

Quick-Up Banner – Tension mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon ja se kulkee käsimatkatavarana julkisissa kulkuneuvoissa. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Vakiotoimitus

Alumiininen runkorakenne, kuljetuslaukku ja sublimaatiotulostettu kangas. (Lisävarusteita saatavana kts. välilehti lisävarusteet)


Mitat ja paino


 

 • Quick-Up Banner – Tension Snake 80
  • pystytyskoko: 80 x 235 x 115 cm (L x K x S)
  • pakkauskoko: 98 x 32 x 33 cm (P x L x K)
  • paino: 11 kg
 • Quick-Up Banner – Tension Snake 100
  • pystytyskoko: 100 x 235,0 x 115,0 cm (L x K x S)
  • pakkauskoko: 98 x 32 x 13 cm (P x L x K)
  • paino: 12 kg
 • Quick-Up Banner – Tension Snake 120
  • pystytyskoko: 120 x 235,0 x 115,0 cm (L x K x S)
  • pakkauskoko: 98 x 32 x 13 cm (P x L x K)
  • paino: 14 kg
 • Quick-Up Banner – Tension Snake 150.
  • pystytyskoko: 150 x 235,0 x 115,0 cm (L x K x S)
  • pakkauskoko: 98 x 32 x 13 cm (P x L x K)
  • paino: 15 kg
Quick-Up Banner – Tension Snake lisävarusteet

Led-valaisinLed- valaisimet

Valaisemalla messuseinän kuvapinnan tuot markkinointiviestisi vielä astetta paremmin esille. Led-valaisin kiinnitetään seinän runkoon valaisimen mukana tulevalla adapterilla.

 

 

vaihtokuvakangasVaihtokuvakankaat

Voit käyttää samaa Quick-Up Banner  – Tension telineen runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla mainostelineeseen vaihdettavan kuvakankaan. Vaihtokuvakankaita voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Mainostelineen leveys

80 cm yksipuolinen mainospainatus, 80 cm kaksipuolinen mainospainatus, 100 cm yksipuolinen mainospainatus, 100 cm kaksipuolinen mainospainatus, 120 cm yksipuolinen mainospainatus, 120 cm kaksipuolinen mainospainatus, 150 cm yksipuolinen mainospainatus, 150 cm kaksipuolinen mainospainatus

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy