Quick-Up Air tent

Quick-Up Air tent on pienen budjetin brändätty tapahtumateltta, lyhyellä toimitusajalla.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Quick-Up Air tent telttakokonaisuus.

alk. 1385,00 €

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): brändättty teltta n 10 työpäivää

Tuotekoodi: ADIT0000TENB1
Osastot: ,

Kuvaus

Quick-Up Air tent on budjettiystävällinen tapahtumateltta. Mikä mahdollistaa lyhyellä toimitusajalla ja pienellä tapahtumabudjetilla, hankkimaan laadukkaan pneumaatisella ilmarungolla varustetun Spider-tyyppisen mainosteltan tapahtumiin.

Quick-Up Air tent on erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä, huomoita herättävää, vahvarakenteista ja nopeasti pystytettävää tapahtumatelttaa.

Älä tyydy pelkään logopainettuun teltaan, kun samalla rahalla saat tyylikkään mainosteltan. Quick-Up Air tent – teltan kaikki kankaat ovat täysin brändätyt. Näyttävä brändäys tehdään digitaalisella tulostuksella, joten brändäys mahdollisuudet ovat lähes rajattomat värien, kuvien ja logojen suhteen. Näkyvyytesi on taattu, erotut takuuvarmasti massasta niin tapahtumissa kuin myös tuote-esittelyissä, huomiota herättävän muodon sekä näytävän brändäyksen ansiosta.

Quick-Up Air tent katoskangas ja seinät on kiinni teltanrungossa vetoketjuilla, joten teltan kankaiden vaihtaminen on nopea ja helppo toimenpide. Yhdessä teltassa voi esimerkiksi olla kahdelle tai useammalle eri brändille tulostetut kankaat, mitkä vaihdetaan samaan telttarunkoon tarpeiden mukaan. Seinäkankaat ovat myös käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Quick-Up Air tent-teltan laadukkaat telttakankaat ovat 100%:sti vedenpitävää polyesterikangasta. Digitaalinentulostus tekee väreistä luonnollisia ja kuvasta korkealaatuisen. Lisäetuna on mahdollisuus vaihtaa tulosteita ilman uuden telttarungon ostamista, sillä kaikki telttakankaat ovat vetoketju kiinityksen vuoksi helposti vaihdettavissa. Quick-Up Air Tent – teltoista on vahva pneumaatinen ilmarunko, mikä kestää huonoissakin sääolosuhteissa niin kesällä kuin myös talvella.

Quick-Up Air tent – telttoja on saatavana kolmea eri kokoa.

 

Quick-Up Air tent – telttojen tekniset tiedot

Materiaalit:

 • PVC
 • TPU
 • polyester

Tulostustekniikka:

 • Digitaalinen sublimaatiotulostus
 • tulostustarkkuus 1440 dpi

Quick-Up Air Tent 3×3

 • leveys 290 cm
 • syvyys 290 cm
 • korkeus 240 cm

Quick-Up Air Tent 4×4  

 • leveys 390 cm
 • syvyys 390 cm
 • korkeus 300 cm

Quick-Up Air Tent 5×5  

 • leveys 475 cm
 • syvyys 475 cm
 • korkeus 360 cm

Quick-Up Air Tent teltan vakiotoimitus sisältää:

 • Pneumaatinen ilmatäytteinenrunko
 • Digitaalisestitulostettu katoskangas
 • Kuljetuslaukku
 • Ankkurointi; vaarnat ja ankkurointiköydet 4 kpl
 • Painolastilaukut 4 kpl (vedellä tai hiekalla täytettävä.)

 

 Sähkö-Ilmapumpu 

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

 • Sähköpumpulla täytät teltan rungon helposti ja nopeasti.
 • Sähköpumpua varten tarvitset 220v verkkovirran.

 

Käsi-Ilmapumpu

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

 • Käsipumpulla täytät teltan rungon kätevästi kun käytettävissä ei ole sähköverkkovirtaa.

 

Teltan seinät 

Saatavana on brändätty umpiseinä = teltan seinäkangas tulostetaan digitaalisesti sublimaatiotekniikalla laatimasi painoaineiston mukaisin värein ja aihein.  Teltan seinää on saatavana myös kaksipuolisenä jolloin seinäkankaan brändätty aihe on näkyvissä sekä sisä- että ulkopuolella. Quick-Up Air tent -teltan seinäkankaat ovat käännettävät. Seinä kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

 

Painolastilaukku (vakiovaruste)

Painolastilaukulla varmistat teltan tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia telttavaarnoja kuten käyttäessäsi telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolastilaukku sopii täydellisesti teltan jalkaan, se asennetaan teltanjalan sisään.  Painolastilaukku on suunniteltu täytettäväksi joko hiekalla tai vedellä kuljetuksen ja käytön helpottamiseksi.  Painolastilaukkuja toimitetaan 4 kpl, yksi / teltanjalka.

Teltan jalkapainot

Silloin kun telttaa käytetään tuulisella säällä ja tarvitset lisäpainoja niin hiekalla täytetyt jalkapainot ovat tähän hyvä apukeino. Hiekalla täytettävä paino kiinnitetään kuhunkin telttakatoksen jalkaan nopeasti kiinnityshihnoilla. Tarvitaessa voit kiinnittää useampia painoja samaan jalkaan. Yksi hiekalla täytetty laukku painaa n. 15 kg.

 

Quick-Up Air Tent teltan ominaisuudet

TELTTAKANGAS Polyesteritelttakangas on vedenpitävä ja vettä hylkivä.

Teltankatoskangas kiinnitetään runkorakenteeseen vetoketjulla. Teltan seinäkankaat puolestaan kiinnitetään teltan katoskankaa oviaukkoihin vetoketjulla.

Teltan seinä- ja kattokankaat brändätään = mainospainetaan sublimaatiotulostamalla.

 

SULJETTU RUNKORAKENNE Quick-Up Air tent teltan runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa. Pneumaattinen teltta on käytössä hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy