Marrow Event-Mat

Kaikissa matoissa on nonwoven polyesteripohja. Basic ja Premium maton nukka on velouuri kuitua, minkä korkeus on 4 ja 6 mm.
Professional maton nukka on 9 mm korkeaa saxony kuitua.

Tuotekoodi: 0c942220ef3a Osasto:

Kuvaus

Kohota tapahtumasi tasoa tuomalla myös lattia esille. Lattiat ovat täydellisiä alueita mainoksille, logoille, sloganeille, kilpailuille tai opasteille. Mahdollisuudet ovat rajattomia.

Käytä messuilla lattiapinta-ala luovalla tavalla hyväksesi houkutellaksesi ihmisiä ja kohottaaksesi yrityksesi imagoa.

Hyödynnä myös näyttely-, aula-, lounge-, shop in shop yms. lattiatilat. Tarjoamme korkeatasoiset, korkean resoluution digitaalisestipainetut Marrow Event-Mat tapahtumamatot käyttöösi.

Voit valita kolmesta erilaisesta mattolaadusta itsellesi parhaan vaihtoehdon käyttötarkoituksen mukaan.

Marrow Event-Mat mattolaadut ovat:
– Basic
– Premium
– Professional

Basic Event-Mat on kustannustehokas matto pienempään kulutukseen esim. yksittäisille messuille.
Premium Event-Mat taas täyttää kovan kulutuksen vaatimukset.
Professional Event-Mat tarjoaa parasta laatua ja kestävyyttä, se soveltuu hyvin myös pysyvään käyttöön.

Kaikissa matoissa on nonwoven polyesteripohja. Basic ja Premium maton nukka on velouuri kuitua, minkä korkeus on 4 ja 6 mm.
Professional maton nukka on 9 mm korkeaa saxony kuitua.

Matot painetaan digitaalisesti teollisella ChromoJet painomenetelmällä. Sillä voidaan tulostaa sekä prosessi-, että spot-värejä upeissa sävyissä ja suurin kontrastein. 72 dpi:n resoluutio takaa erittäin tarkat yksityiskohdat, täydet 8 megapikseliä neliömetrillä.

Painovärit suhkutetaan kirurgisella tarkkuudella syvälle maton kuituihin. Tämä takaa kestävät ja hyvin kiinnittyvät värit.

Matot suojakäsitellään likaahylkiväksi markkinoiden johtavalla Baygard® suoja-aineella. Event-Mat mattojen paloluokitus on messukäyttöön hyväksytty B1.
Matot tulostetaan 2 m leveälle rullalle, minkä jälkeen matto leikataan / liitetään haluttuihin mittoihin.

Minimi tilausmäärä on 10 m². Mattorullan maksimipituus on 10 m.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy