Marrow Digital Signage Player

Helppokäyttöinen ratkaisu digitaaliseen mainontaan ja informaation jakeluun. MAR-DSNET1 digital signage playerin avulla voidaan esittää ajastetusti omaa markkinointiviestiä kohdennetulle yleisölle. Mukana kaikki tarvittava esitettävän sisällön hallintaohjelmistosta lähtien!
Hanki erikseen vain halutun kokoinen näyttö.

Tuotekoodi: a5e862784ef1

Kuvaus

Digital Signage Payerin avulla voit muuntaa nykyiset näytöt kuten televisiot ja PC- näytöt Digital Signage näytöksi. High Definition Media Player tekee TV / näytöstäsi yksittäisen älykkään multimedia HD-näytön. Kun taas Cloud Network Media Player muuntaa TV / näyttösi Digital Signage verkkonäytöksi mitä voit ohjelmoida etänä internetin välityksellä mistä tahansa.

High Definition Media Player

High Definition Media Player boxin avulla voit muuntaa nykyiset HD-näytöt kuten televisiot tai PC-näytöt Digital Signage näytöksi.  Siinä on sisäinen SD memory kortti, joka voidaan päivittää suoraan tai USB-portin kautta käyttämällä plug and play menetelmää. Tällöin yksinkertaisesti lataat tietokoneelta multimedia tiedostoja (kuvia, musiikkia ja videoita) UBS-tikulle. Tämän jälkeen asetat UBS-tikun Multimedia boxiin UBS-portiin. Mediatietosi kopioituu boxin sisäänrakennetulle muistille. Tällöin Boxiin HDMI-kaapelilla kytketty näyttö alkaa automaattisesti toistamaan muistiin ladatut kuvat, videot ja musiikin. Voit määrittää toistojärjestyksen ja aikavälin jokaiselle esityksellesi sekä myös aloitus ja lopetusajat. Tämä antaa sinulle täyden kontrollin jokaiseen digitaaliseen esitykseesi. High Definition Media Player mukana tulee myös aikataulutusohjelmisto. Tämä helposti käytettävän sovelluksen avulla voit määrittää kunkin mediatiedoston kestoajat ja järjestyksen.

 

Cloud Network Media Player

Cloud Network Media Player -on älykäs Digital Signage Player-boxi, jonka avulla voit muuttaa nykyisen näytön tai Tv:n osaksi Digital Signage pilvipalvelua. Näytö/tv liitetään Cloud Network Media Player boxiin joko HDMI- tai VGA-kaapeliilla. Näin voit päivittää näyttöä langattomasti Wi-Fi -verkon tai vaihtoehtoisesti LAN -verkon kautta. .

Yksinkertainen verkkoratkaisu. 

Kun olet kytkenyt näytöt Cloud Network Media Player-boxeihin, niin niistä kaikista tulee osa digitaalista mainosnäyttöverkkoa. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään meidän pilvi pohjaiseen MySignagePortal.com portaaliin minkä kautta voit ladata sisältöä, suunnitella multimedia esityksiä, muuttaa ulkoasua, luoda soittolistoja sekä aikatauluja ja jopa kauko-ohjata jokaista näyttöä erikseen tai ryhminä. Kaikki verkon näytöt voivat olla saman ”katon alla” tai osana kansallista tai maailmanlaajuista verkostoa. Mitään ohjelmistoa ei tarvita.

Vakiona tämä mediasoitin voi suorittaa myös kolmannen osapuolen ohjelmistoja. 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy