LaunchPack – XL

LaunchPack XL – on valintasi kun etsit helposti kuljetettavaa suurella pöytäpinnalla varustettua messu- / esittelytiskiä, missä on runsaasti säilytystilaa. LaunchPack XL on täydellinen tapahtumissa, esityksissä, tuote-esittelyissä, juomien ja elintarvikkeiden maistatuksissa.

alk. 1925,00 €

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 5-7 työpäivää

Tuotekoodi: 6482
Osasto:

Kuvaus

LaunchPack XL – on valintasi kun etsit helposti kuljetettavaa suurella pöytäpinnalla varustettua messu- / esittelytiskiä, missä on runsaasti säilytystilaa. LaunchPack – XL on täydellinen tapahtumissa, esityksissä, tuote-esittelyissä, juomien ja elintarvikkeiden maistatuksissa.

LaunchPack XL on todennäköisesti markkinoiden suurin kannettava tapahtumatiski.  Se on myös kuljetusjärjestelmä, minkä sisään voidaan pakkata jopa 12 m SceneUltraLight taustaseinää.  LaunchPack – XL tiskin hyllyillä on runsaasti säilytystilaa esitteille ja muille tavaroille. Tiskin kannen alla on lisää säilytystilaa kahdessa avattavassa säilytyslokerossa.

LaunchPack XL on myös täydellinen suurikokoinen työpöytä, mutta ei siinä kaikki. LaunchPack XL on myös pyödän kaksi omaa kuljetuslaukkua, mitkä muuntuu “matkalaukuiksi”, kun on aika mennä tapahtumasta kotiin. Pitkillä matkoilla ne on yhtä helppo kuljettaa kuin pari Samsonite matkalaukkua Thaimaahan. Sillä koko LaunchPack – XL tiski sen suuri pöytälevy, välihyllyt ja kuvapanelit on pakattu varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi kahteen pyörillä varustettuun kuljetuslaukkuun.

LaunchPack – XL on myös ympäristöystävällinen tuote, joka on valmistettu 100% kierrätettävistä osista.

Tarvittaessa yksi LaunchPack -XL tiski voidaan helposti muuntaa kahdeksi pienemmäksi messutiskikisi, hankkimalla kaksi uutta pienempää pöytäkantta sekä ja kuvavuodat.

LaunchPack – XL

  • Mitat:  ( L x S x K )
  • Tiski: 238 x 66 x 101 cm
  • Laukku (x2): 101 x 61 x 27 cm
  • Paino: 25 kg
  • Kuvavuodan koko:  2422 x 877 mm

 

 

 

Lataa LaunchPack tuote-esite, pystytysohje sekä aineiston suunnittelupohja alaolevista linkeistä.


Aineisto-ohjeet

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy