iPad Floor Stand PRO – lattiateline iPad 12.9″PRO tabletille

iPad Floor Stand PRO on tukeva teräksestä valmistettu lattialla seisova turvalukittava teline suuremmalle 12.9” iPad PRO tabletille.

165,00 

Varasto loppu

Toimitusaika: n. 5-7 työpäivää.

Tuotekoodi: 5052479014946
Osasto:

Kuvaus

Turvalukittava tablet-lattiateline suuremmalle 12.9” iPad PRO tabletille. Tämä teline on suunniteltu suojaamaan tablettia julkisissa tiloissa. Se on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja alumiinista.

Raskas teräsjalusta takaa tablet-telineen vakaan seisomisen lattialla sekä mahdollistaa telineen siirrettävyyden tarvittaessa. Tarvittaessa teline voidaan myös pultata jalustasta kiinni lattiaan. Jalustaan poratut kiinnitysreiät on piilotettu, nostettavan muovisen kauluksen alle.

iPad 12.9″ Pro tablet asetetaan suojakoteloon joka on valmistettu valkoiseksi maalatusta teräksestä. Suojakotelossa on tablettia suojaava sisäpehmuste, takapaneelin tuuletus, ylikuumenemisen välttämiseksi sekä avaimella lukittava turvalukko. Tablet-kotelo pyörii 90°joten voit käyttää iPad 12.9 Pro tablettia pysty- sekä vaaka-asennossa. Portaaton tablet kotelon kallistustoiminto antaa mahdollisuuden 0-75° katselukulmalle.

Telineessä on vahva metallinen runkoputki, minkä sisällä kulkevat tabletin virtakaapeli ja sekä myös muut kaapelit hyvässä järjestyksessä ja katseilta piilossa. Home nappi voidaan joko sulkea tai ottaa käyttöön.

iPad Floor Stand PRO on Ihanteellinen käytettäväksi koulutuksessa, terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa, myymälissä, kahviloissa, messuilla, ihan missä vain julkisissa tiloissa.

 

Tekniset tiedot

iPad Floor Stand PRO

  • Suunniteltu käytettäväksi iPad Pro 12.9″ tabletin kanssa.
  • Kestävä valkoiseksi pulverimaalattu teräksinen tablettikotelo ja teräsjalusta.
  • Kotelossa avaimella avattava turvalukko.
  • Tablettikotelo kallistuu 0-75° ja kääntyy 0-90°.
  • Tablettikotelossa Home -painikkeen aukko mikä voidaan pitää avoimena tai peittää. (Home painkkeen käyttö voidaan myös estää tai sallia ohjelmalliseti iOS 6 ja uudemissa Ipad versiossa.)
  • Kokonaisleveys x  Syvyys x Korkeus: 400x300x1277mm
  • Nettopaino: 9,0  kg
  • Pakkauksen mitat: 1165 (l) x 315 (s) x 95 mm (k)
  • Pakattu paino: 10,0 kg
  • iPad Floor Stand PRO -teline toimitetaan ilman tablet-tietokonetta.
Lataa iPad Floor Stand PRO tuote-esite, kokoamis- ja asennus ohjeet alaolevista linkeistä.


Kokoamis- ja asennusohjeet

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 10 kg
Mitat 117 × 32 × 9.5 cm

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy