iPad Display Column – lattiateline iPad tableteille

iPad Column on laadukkaista materiaaleista valmistettu lattialla seisova tyylikäs infokioski iPad 2, 3, 4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9.7,  iPad 9.7 taulutietokoneille.

alk. 385,00 €

Poista

Turvalukkovaijeri

Tablet-telineen 1,8 m pitkä turvalukkovaijeri kahdella avaimella.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää.

Tuotekoodi: CiP/K6/CS
Osasto:

Kuvaus

iPad Column on laadukkaista materiaaleista valmistettu lattialla seisova tyylikäs infokioski iPad 2, 3, 4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9.7,  iPad 9.7 taulutietokoneille.

Alumiiniprofiilinen runkotolppa yhdessä teräksestä valmistetun painavan jalustan kanssa pitää iPad Column telineen tukevasti paikallan. Teline  ei huoju eikä heilu kovassakaan käytössä. Telineen jalusta on hopeanharmmaksi pulverimaalattua terästä. Sen pohjassa on kumiset ”tassut” tasaamaan lattian epätasaisuuksia sekä pitämään telineen tukevasti paikallaan kaikilla alustoilla.

iPad tablet on lukittu paikalleen vahvaan metallikoteloon turvallisesti lukolla. iPad-laitetta voidaan käyttää vaaka- sekä pystysuunnassa ja sitä pystyy pyöritämään 350 astetta, kallistuskulma voidaan kääntää 0-90 astetta. Teräksisen tablettikotelon etupaneli on päällystetty tyylikkäällä kiiltävällä agryllillä,  Kotelon väri on valintasi mukaan joko musta tai valkoinen. Tablettikotelossa Home -painikkeen syvennys. iPadin “Home”-painike voidaan sulkea tarvittaessa käytöstä ohjelmallisesti.

iPad-tablet voidaan ladata telinessä, laturi ja myös kaapelit on piilotetu runkotolpan sisään. USB-latauskaapeli kulkee tablettikotelon tukipään läpi runkotolpaan. USB-kaapeli kytkeytyy tolpan sisällä olevaan laturiin, joka on puolestaan ​​kytkeytyy pohjalevyn alta ulos tulevaan virtajohtoon.

iPad Column teline voidaan tarvittaessa purkaa osiin, milloin sitä on helppo kuljettaa ja varastoida.

Lisävarusteena on saatavana turvalukkovaijeri- ja pyörillä varustettu kovamuovinen kuljetuslaukku.

Käyttökohteita ovat mm. toimistojen eteisaulat, vastaanotot, messut, myymälät, ravintolat, informaatiokeskukset, näyttelyhuoneet jne.

 

Tekniset tiedot

iPad Column

 • Suunniteltu käytettäväksi iPad 2,3,4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9,7 ”, iPad 9,7” 2017 (6th generation) ja iPad 9,7 ”2018 (6th generation) kanssa.
 • Kestävä mustaksi tai valkoiseksi pulverimaalattu teräksinen tablettikotelo, alumiiniprofiilinen pystytolppa ja harmaaksi maatlatu teräsjalusta.
 • Musta tai valkoinen kiiltävä akryylimuovinen tablettikotelon kannenpäällys.
 • Kotelossa avaimella avattava painike-turvalukko.
 • Tablettikotelo pyörii ja kääntyy 360 ° ja kallistuu 90 °
 • Tablettikotelossa Home -painikkeen syvennys. (Home painkkeen käyttö voidaan estää tai sallia ohjelmalliseti iOS 6 ja uudemissa Ipad versiossa.)
 • Korkeus: 159,5 cm jalustan koko:  46,4 cm (l) x 42,5 cm (s)
 • Pakkauksen mitat: 1020 (l) x 500 (s) x 240 mm (k)
 • Pakattu paino:15,0 kg
 • Toimitukseen sisältyy kaksi tabletin kulmapala sovitussettiä, joita vaihtamalla samassa telineessä voidaan käyttää sekä uudempia että vanhempia iPad tablet versioita.
 • iPad Column -teline toimitetaan ilman tablet-tietokonetta.

iPad Display video

iPad Column – telineen kokoamisohje video.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 102 × 50 × 24 cm
Valitse väri

valkoinen, musta

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy