Instant-Table

Instant table -pöydissä on sama runkorakenne kuin kokoontaittuvissa “popup”-teltoissa. Varastoitaessa ja kuljetettaessa tämä kokoontaittuva pöytä menee todella pieneen tilaan. Tämän vankan ja vahvan pöydän pystytys vie vain muutaman minuutin. Instant Table -pöytää on saatavana kahta eri kokoa. Pöydän brändäät kätevästi mainospainetulla pöytähupulla.

alk.280,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää.

Tuotekoodi: 9e5b6e3249a0
Osasto:

Kuvaus

Instant-Table on monikäyttöinen pöytä, se on osoittautunut mm. erinomaiseksi tuote-esittelypöydäksi. Kokoontaittuvaa Instant-Table pöytää voit käyttää yhtä hyvin sisätiloissa kuin myös ulkona. Tässä säänkestävässä pöydässä on sama runkorakenne kuin “pop-up” -teltoissa. Varastoitaessa ja kuljetettaessa tämä kokoontaittuva pöytä menee todella pieneen tilaan. Vankan ja vahvan Instant Table -pöydän pystytys vie vain muutaman minuutin ja mikä parasta, ilman mitään työkaluja.

Instant Table -pöytää on saatavana kahta eri kokoa. Voit yhdistää pöytiä toisiinsa, jolloin saat käyttöösi erikokoisia ja -muotoisia pöytäpintoja.

Instant Table -pöydän brändäät kätevästi mainospainetulla, vaihdettavalla polyeseri-kankaisella pöytähupulla.

Edullinen ja helposti vaihdettava mainospinta, vahva rakenne, pieni kuljetuskoko sekä pöydän helppo käytettävyys ovat syitä miksi Instant Table -pöydät ovat suositumpia tuote-esittely ja maistatuspöytiä.

Instant Table 2´x 2´

  • Pöydän materiaali: Alumiini, teräs ja muovi
  • Laukun materiaali: Polyesterikangas

Koko:         ( L x S x K )

  • Pöytä:     60 x 60 x 80-90-107 cm
  • Laukku:  22 x 22 x 82 cm
  • Paino:  10,0 kg

Kuormattavuus: Max 79,4 kg

Takuu:        2 vuotta.

Instant Table 2´x 4´

  • Pöydän materiaali: Alumiini, teräs ja muovi
  • Laukun materiaali: Polyesterikangas

Koko:         ( L x S x K )

  • Pöytä:     120 x 60 x 80-90-107 cm
  • Laukku:  35 x 35 x 82 cm
  • Paino:  18,1 kg

Kuormattavuus: Max 136.1 kg

Takuu:        2 vuotta.

 

 

 

Brändätyt pöytähuput

Brändää oma Instant Table – pöytäsi näyttävästi vaihdettavalla pöytähupulla!

Valmistamme brändätyt pöytähuput digitaalisesti tulostetusta polyesterikankaasta. Digitaalinen tulostaminen mahdollistaa pöytäsi muuttamisen näyttäväksi mainokseksi. Sillä pöytähuppuun voidaan tulostaa lähes mitä tahansa värejä, tuotekuvia, logoja yms.

Kankainen pöytähuppu menee kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi niin pieneen tilaan, että voit pakata sen pöydän kanssa samaan kuljetuslaukkuun. Pöytähuppuja on saatavana kahta mallia joko koko pöydän peittävänä umpihuppuna tai takaa avoimena huppuna tämä mahdollistaa helpon tavaroiden noston pöydän alta pöydälle esim. tuote-esittelyissä. Pöytähuput ovat edullisia, helposti vaihdettavia ja konepesun kestäviä.

Pöytähuput tekniset tiedot:

Materiaali: Digitaalisesti tulostettu 200g polyesterikangas.

Umpihuppu: Kahdesta osasta ommeltu koko pöydän peittävä umpihuppu. Hupun takaosassa on halkio.

Takaa avoin huppu: Kahdesta osata ommeltu pöydän kannen sekä sen etu- ja sivuosat peittävä huppu. Takaosa on avoin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy