Giant Flagpole – kevyt lipputanko

Suuri yli 4,4 m mainospinta tekee Giant flagpolesta todellisen jättiläisen muiden banneristädien rinnalla.

alk. 349,00 €

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää.

Tuotekoodi: c453011d0421
Osasto:

Kuvaus

Suuri yli 4,4 m mainospinta yli viiden metrin korkeudessa tekee Giant Flagpolesta todellisen jättiläisen muiden banneristädien rinnalla.

Giant Flagpole tarjoaa erinomaista näkyvyyttä promootioissa, tuote-esittelyissä, urheilutapahtumissa messuilla yms.

Lippuständi on helppo pystyttää alumiinisen teleskoopitangon avulla. Teleskooppitanko on valmistettu vahvasta alumiinistä ja siinä on yläosassa poikkipuomi. Digitaalisesti tulostettuun lippuun on ommeltu vasemalle sivulle sekä ylös vahva kanttinauha missä on lipun kiinitystä varten purjerenkaat. Lippukiinitetään purjerenkaista pystytankoon pikaliitin renkailla ja samoin se ripustetaan poikkipuomiin.  Poikkipuomi pitää lipun ryhdissään ja hyvin luettavissa myös tyynellä säällä. Tuulisella säällä poikkipuomi kääntyy tuulensuunnan mukaan joten lippu ei pääse kiertymään tangon ympärille. Lippuständi seisoo vakaasti vedellä tai hiekalla täytettävällä säiliöjalustalla.

Lippu on helposti vahdettava: Lipunkangas  on samaa polyesterikangasta, mitä käytetään yritysten tulostetuissa salkolipuissa. Lippu toistaa hyvin tulostetut värit, myös lippukankaan toiselle puolelle. Tämä tekee yksipuolisesta lipusta ”luettavan” sen kääntyillessä tuulessa.  Lippuun on ommeltu vahva kanttinauha lisää oleellisesti lipun kestävyyttä.  Kanttinauhan väriksi voit valita joko mustan tai valkoisen värin

Tämä lippubanneriständi on suunniteltu toimimaan ulkoilmassa huonoissakin sääolosuhteissa, mutta voit käyttää ständiä kuitenkin hyvin myös sisätiloissa.

Giant Flagpole tekniset tiedot:

 • Tanko:  Heavy Duty alumiininen teleskooppitanko
 • Lippumateriaali: Lippuneulos polyesteri 115 g/m²
 • Painomenetelmä: Digitaalinen 4/0 tulostus. Tulostuksessa käytetään ekologisia, vesipohjaisia ​​väriaineita ja sekä uutta ympäristöystävällistä tulostusteknologiaa.
 • Lipun ompelu. Kanttinauha purjerenkaillla tangon sivulla ja ylhäällä. Muut sivut päärmätty.
 • Liput valmistetaan EU:ssa
 • Toimitusaika: n 7-10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.

Mitat ja paino


Giant Flagpole

 • Käyttösuositus:  sisä- ja ulkoilmakäyttö
 • Lipunkoko: 110 x 400 cm cm
 • Bannerinkoko: 110 x 500 cm (tanko&lippu)
 • Kokonaispaino: 18,0 kg
 • Vakiotoimitus sisältää: Digitaalisesti tulostettulippu, alumiinitanko, säiljöjalusta, kuljetuslaukut tankolle ja jalustalle.

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy