E-Z UP Vantage – edullinen pop-up teltta

E-Z UP Vantage on edullinen pop-up telttakatos puutarhaan, varikolle, torille, yritys- ja urheilutapahtumiin yms. Kokoontaittuvan runkorakenteen ansiosta Vantage teltta on helppo pystyttää, varastoida sekä kuljettaa.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva E-Z UP Vantage telttakokonaisuus.

alk. 319,00 €

Toimitusaika: n. 5 - 7 työpäivää.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): Brändätty teltta n. 14 - 20 työpäivää.

Tuotekoodi: EZVG0000TENB0
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

E-Z UP Vantage 3 Gen Vantage teltta on E-Z UP:n telttamalliston uusi kustannustehokas Pop-Up teltta. Vantage telttaa on saatavana 3×3 m kokoisena.

Värikkäästä telttamallistosta voit valita 8 eri väriyhdistelmää. Vantage teltat valmistaa maailman suurimpiin telttavalmistajiin lukeutuva E-Z UP.

Vantage teltta on täysin uudentyyppinen kolmannen sukupolven nopeasti pystytettävä telttakatos. Se on suunniteltu viihde- sekä yritysten tapahtumakäyttöön. Teltan suunnittelussa on onnistuneesti huomioitu nykypäivän rakennevaatimukset, moderni ja raikas ulkoasu sekä edullinen hankintahinta.

Vantage teltassa on pulverimaalattu kestävä teräs pop-up runko. Teltan runkoa on saatavana neljällä eri värivaihtoehdolla. Teltan katoskankaita on saatavana 8 eri väriä.

Vedenkestävästä polyesterikankaasta valmistettu teltankatto on palo-, home- ja UV-suojattuja. Teltan katonnurkkiin on ommeltu vahvikkeet lisäämään katon kestävyyttä. Vantage teltan katto voidaan tarvittaessa myös brändätä. Brändäys = mainospainatus toteutetaan koko kattokankaan digitaalisella tulostuksella. (Huom. brändätyllä teltalla on pidempi toimitusaika kuin vakiovärisellä Vantage teltalla.)

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla. Tällä kätevällä kuljetuslaukulla on teltta helppo kuljettaa paikasta toiseen sekä myös varastoida teltta käytön jälkeen turvallisesti.

Vantage telttaan on saatavana lisävarusteena värikkäitä sivuseiniä. Voit valita Vantage telttaasi joko katoskankaan väriset seinät tai vaihtoehtoisesti jonkin muun väriset seinät kahdeksasta värivaihtoehdosta.

Varmistaaksesi teltan paikallaan pysymisen tuulisella säällä, Vantage telttaan on saatavana lisävarusteina tuhti Delux telttavaarnasetti sekä teltan jalkapainolaukut.

Telttarunko

Pulverimaalatusta vahvasta teräksestä valmistettu Pop-Up telttarunko. Kaikki liitososat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Jalan korkeudensäätö painonapissa 3 eri korkeutta. Rungon lukitus ja avaus helppokäyttöisellä Auto-Slider Pull-Pin lukituksella. Kolmion muotoinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.  Teltan runkoa on saatavana neljällä eri värivaihtoehdolla. Takuu 3 vuotta.

Telttakankaat

Teltan katto ja seinät on valmistettu kyllästetystä kulutusta kestävästä polyesterikankaasta. Kankaat ovat vedenkestävät ja ne on suojakäsitelty tulta, hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. (Täyttää CPAI-84 ja NFPA-701 palonkestävyys vaatimukset). Katoskangas kiinnitetään teltan runkoon velcrotarroilla. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katosristikkoon clips-liittimillä ja teltan jalkoihin velcro-tarranauhalenkeillä. Telttakankaita on saatavana 8 eri väriä.Vantage kuljetuslaukku

Kuljetuslaukku

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla

Vakiotoimitus

Pop-Up telttarunko, katoskangas, pyörillä varustettu kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. Lisävarusteet)

Mitat ja paino:

Vantage 3 gen 3×3 m telttakatos

 • koko: 3,0 x 3,0 m ( pituus x leveys )
 • kokonaiskorkeus: 280 cm
 • kulkukorkeus: 200 cm ( katoksenreunan alta.)
 • paino: 22,7 kg
 • pakkauskoko: 160 x 27 x 21 cm
 • pakkauksen paino: 27,2 kg
Vantage teltan väri vaihtoehdot

Vantage telttakatoksia on saatavana kahdeksalla eri väriyhdistelmällä sekä brändättynä versiona.

G3_Vantage_3x3_white

Vantage White

G3_Vantage_3x3_black

Vantage Black

G3_Vantage_3x3_steel_grey

Vantage Steel Grey

G3_Vantage_3x3_royal_blue

Vantage Royal Blue

G3_Vantage_3x3_splash

Vantage Splash

G3_Vantage_3x3_limeade

Vantage Limeade

G3_Vantage_3x3_steel_orange

Vantage Steel Orange

G3_Vantage_3x3_punch

G3_Vantage_3x3_punch

Brändätty Vantage teltta

Brändätty Vantage teltta

Brändätyn Vantage teltan koko katoskangas tulostetaan kauttaaltaan digitaalisesti. Koska teltan brändäys tehdään digitaalisesti tulostamalla, niin tällöin sinulla on käytössäsi lähes kaikki mahdolliset värit ja niiden yhdistelmät. Värien lisäksi telttakankaaseen voidaan tulostaa myös liukuvärejä, piirros- sekä valokuvia, kuvioita, tekstejä ja logoja.

Brändätty Vantage teltta toimitetaan valkoisella rungolla.

E-Z UP Vantage 3 Gen teltanseinät.

Osta hauskat pop-väriset suojaavat sivuseinät E-Z Up Vantage telttaan. Voit ostaa vaikka yhden tai kaikki neljä seinää sulkemaan koko telttakatoksen.

G3_Sidewall_3m_white

G3 Sidewall 3m white

G3_Sidewall_3m_black

G3 Sidewall 3m black

G3_Sidewall_3m_steel_grey

G3 Sidewall 3m Steel Grey

G3_Sidewall_3m_royal_blue

G3_Sidewall_3m_royal_blue

G3_Sidewall_3m_splash

G3 Sidewall 3m Splash

G3_Sidewall_3m_limeade

G3 Sidewall 3m Limeade

G3_Sidewall_3m_steel_orange

G3 Sidewall 3m Steel Orange

G3_Sidewall_3m_punch

G3 Sidewall 3m Punch

Vantage G3 teltanseinä

Vantage G3 teltan seinäpakkaus

Saatavana on 8 eri väriä, voit ostaa samanväriset tai halutessasi myös eriväriset seinät kuin teltankatto. Sivuseinät on erittäin helppo liittää clip-lenkeillä katoksen ristikkoon ja velcro-tarralenkeillä teltanjalkoihin kiinni. Polyesterikankaasta valmistetussa seinässä on vahvistetut alakulmat lisäämään tuulen kestävyyttä. Kangas on suojakäsitelty tulta, hometta, lahoamista, vettä ja auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Seinäkangas on helppo pakata.

 • Saatavana 8 eri väriä.
 • Pakkaus sisältää: 1 seinäkangas ja sen kuljetuskassi.

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukut 

G3_Weight_Bags_Box G3_Weight_Bags

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukuilla varmistat telttasi tuulisella säällä, varsinkin kun käytät telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti, betoni tai sora.

Jokaiseen painolastilaukun mahtuu 11,3 kg hiekkaa. Laukku kiinnitetään kuhunkin telttakatoksen jalkaan nopeasti ainutlaatuisilla kiinnityshihnoilla.

 • Saatavana neljä hauskaa väriä: Steel Grey, Limeade, Splash ja Steel Orange.
 • Pakkaus sisältää: 4 tyhjää painolastilaukkua.

E-Z UP Heavy-Duty vaarnasetti

 Heavy Duty vaarnasetti Maahan lyöty vaarna

Välttämätön tuulisissa olosuhteissa! Suojaa E-Z UP telttakatoksesi tuulelta metallisilla Heavy-Duty (36 cm) vaarnoilla ja pikalukitussalvoilla. Lyö vaarna maahan teltan jalan viereen ja kiinnitä se lukitussalvalla teltan jalkaan.

 • materiaali 63 mm paksua ruosteen kestävää terästä
 • vaarnanpituus 36 cm
 • 4 syvyys vaihtoehtoja
 • vaarnasetti sisältää: 4 vaarnaa ja pikalukitussalpaa sekä kuljetuslaukun
lataa tiedostot

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy