Curve – kevyt ja joustava seinäkejärjestelmä

Curve-seinäke soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne. Seinäkkeen joustava rakenne mahdollistaa lähes rajattomasti erilaisia muotoja. Voit esimerkiksi käyttää samaa seinäkettä joko suorana, koverana tai kaarevana.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva messuseinä kokonaisuus.

alk.410,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 7-10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.

Tuotekoodi: b14142307aaa
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Curve – kevyt ja joustava messuseinäke

Curve on suunniteltu joustavaksi vaihtoehdoksi perinteisten Pop-Up seinäkkeiden ja muiden messuseinien/-telineiden rinnalle. Laadusta tinkimättä ilman kompromissejä suunnittelussa, tinkimätöntä vastinetta rahalle.

Curve – seinäke on täydellinen valinta kun tarvitset kevyen, joustavan ja edullisen, messuseinän / -järjestelmän. Curve soveltuu erinomaisesti mm. tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne.

Curve – järjestelmä on helppo kuljettaa ja pystyttää, koska se on niin kevyt ja tilaa säästävä. Curve – järjestelmän kuvavuodanripustus on toteutettu patentoidulla tasoitusjärjestelmällä. Joten voit olla huoletta. sillä koko ständin kuvapinta istuu vakaasti ja saumattomasti kaikissa käytetyissä ständin kuvavuodissa. Joustava rakenne mahdollistaa lähes rajattomasti erilaisia muotoja. Voit esimerkiksi käyttää samaa Curve 3 panel kit messuseinäkettä joko suorana, koverana tai kaarevana. Saadaksesi aikaan suuren saumattoman kuvapinnan, voit liittää Curve-telineitä yhteen rajattoman määrän. Nerokas rakenne takaa nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Kevyen Curve-seinäkkeen kuljetat ja varastoit kätevässä pienessä kuljetuslaukussa.

Curve messuseinäkkeeseen on lisävarusteena saatavana nykyaikaiset energiaa säästävät Led-valaisimet sekä vaihtokuvavuodat. Curve 3 Panel Kit

Curve messuseinä järjestelmän ominaisuudet:

Curve Display messuständi on helppo kuljettaa ja pystyttää, koska se on niin kevyt ja tilaa säästävä. Curve – järjestelmän kuvavuodanripustus on toteutettu patentoidulla tasoitusjärjestelmällä. Joten voit olla huoletta, koko ständin kuvapinta istuu vakaasti ja saumattomasti kaikissa käytetyissä ständin kuvavuodissa. Curve-ständi voidaan tehdä tarvittaessa kaksipuoliseksi asettamalla kuvavuodat sen molemminpuolin.

Curve Easi-Link & Curve Flexi-Link – Rajoittamattomat liitäntä mahdollisuudet

Lisäämällä Easy Link magneettilista settejä Curve Stand yksiköiden kuvavuotien väliin, voit liittää toisiinsa rajoittamattoman määrän Curve-Ständejä ja näin saada aikaiseksi leveän saumattoman kuvaseinän.

Tämän lisäksi voit laajentaa Curve Display järjestelmän ominaisuuksia lisäämällä joustavan, kaarelle taipuvan Flexi-Link kuvavuotasetin kahden Curve Stand yksikön kuvavuotien väliin. Flexi-Link setin ansiosta voit luoda 90⁰ kulman, kaarevan, koveran tai ’S’ -muotoisen seinän muodon. Voit käyttää Flexi-Link settiä myös suorana normaalia kapeampana kuvavuotana kahden Curve Ständin välissä. Lisävarusteena saatavan Flexi-Link kuvavuotasetin leveys on 425 mm.

Easi-Link ja  Flexi Link -tuotteiden määrää ei ole rajoitettu, joten voit käyttää niitä haluamasi määrän seinäpinnan laajentamiseen tai muodon tekemiseen. Huomioi kuitenkin se, että molemmat sekä Easi-Link että Flexi-Link -setti on aina asetettava kahden Curve Ständin väliin. Teknisesti et voi esimerkiksi liittää kahta Flexi-Link settiä peräkkäin.

Curve messuständi tekniset-tiedot

runkorakenne

Curve-ständi on valmistettu EU:ssa ja siinä on yksinkertainen bannertelineen kaltainen runkorakenne, mikä koostuu tukitangosta ja jalustasta. Jalusta on kooltaan 40×32 cm. Materiaaliltaan se on pulverimaalattua alumiinia. Vahva alumiininen tukitanko on neljäosainen. Alin tukitanko käännetään kiinni jalustaan, alimman tukitangon jatkoksi liitetään muut tukitangot. Kuvavuota kiinnitetään sen alaosan alumiinilistasta jalustaan ja nostetaan riippumaan ylimpään tukitankoon. Ylimpään tukitankoon on intekroitu myös Led-spot valaisimien kiinnitys ja johdotus. 

Kuvavuodat

Curve-ständin kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle pop-up film materiaalille. Erikoismateriaali ja käytettävät laadukkat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden. Kuvavuodan taustapuolelle sen molempiin laitoihin on liimattu magneettinauhat pop-up seinäkkeen kuvavuotien tapaan. Curve-ständejä voidaan liittää toisiinsa, tällöin ständien kuvavuodat kytketään magneettisesti laidoistaan toisiinsa Easi-link setin magneettilistoilla. Curve-ständin kuvavuodan koko on 850×2250 mm.

Kahden Curve-ständin väliin voidaan liittää myös taipuisa Flexi-link kuvavuota. Flexi-link kuvavuota on samaa materiaalia kuin Curve-Stand kuvavuota, mutta se on puolet kapeampi 425 mm. Flexi-link kuvavuodan yläosassa on taipuisa lista, mikä mahdollistaa kuvavuodan taivuttamisen jopa 90º kulmaan. Flexi-link kuvavuota kiinnitetään kahden Curve-ständin kuvavuodan väliin magneettisesti molemmista laidoistaan Flexi.link kuvavuota setin mukana toimitettavilla magneettilistoilla.

Kuljetuslaukku

Curve-kuljetuslaukku on varustettu pyörillä, kantokahvoilla ja olkahihnalla helpon kuljetuksen takaamiseksi. Kuljetuslaukussa on kaksi kuvavuotatuubia ja taskut kahdelle jalustalle. Curve kuljetuslaukku on all-in-one laukku, mihin voidaan pakata kuvavuotineen maksimissan kaksi Curve 1 Panel Kittiä tai vaihtoehtoisesti yksi Curve 2 Panel kit  tai  yksi Curve 3 Panel Kit.

Ledvalaisimet, Easi-Link setti ja Flexi-link kuvavuota setti ovat saatavana lisävarusteina kts. välilehti lisävarusteet.


Mitat ja paino


Curve 1 Panel Kit tekniset tiedot:

 • Curve-stand kuvavuodan koko: 850 x 2250 mm
 • kokonaisleveys: 850 mm
 • kokonaiskorkeus: 2390 mm
 • jalustan mitat: 400 x 320 mm
 • jalustan väri: musta
 • paino: 12kg (sis. kuvavuodat)
 • vakiotoimitus: 1 x runkorakenne, 1 x digitaalisestitulostettu Curve-stand kuvavuota ja kuljetuslaukku.

Curve 2 Panel Kit tekniset tiedot:

 • Curve-stand kuvavuodan koko: 850 x 2250 mm
 • kokonaisleveys: 850+850 = 1700 mm
 • kokonaiskorkeus: 2390 mm
 • jalustan mitat: 400 x 320 mm
 • jalustan väri: musta
 • paino: 12kg (sis. kuvavuodat)
 • vakiotoimitus: 2x runkorakenne, 2x digitaalisestitulostettu Curve-stand kuvavuota, easi-link setti ja kuljetuslaukku.

Curve 3 Panel Kit tekniset tiedot:

 • Curve-stand kuvavuodan koko: 850 x 2250 mm
 • Flexi-link kuvavuodan koko: 425×2250 mm
 • kokonaisleveys: 850+425+850 = 2125 mm
 • kokonaiskorkeus: 2390 mm
 • jalustan mitat: 400 x 320 mm
 • jalustan väri: musta
 • paino: 12kg (sis. kuvavuodat)
 • vakiotoimitus: 2x runkorakenne, 2x digitaalisestitulostettu Curve-stand kuvavuota, 1 x Flexi-link kuvavuota setti ja kuljetuslaukku.

Curve messuständin lisävarusteet

Curve LED-valaisin

 

Voit parantaa Curve messuseinän visuaalista vaikutusta lisäämällä teleskooppivarrella varustetun LED Spot-valaisimen. Curve ständin etu- tai takaosaan. Curve Led-valaisimet täyttävät maailmanlaajuiset terveys- ja turvallisuusstandardit.

 


Easi-link Kit

Kun haluat liittää Curve – ständin toiseen Curve – ständiin, sinun on tilattava Easi-Link-magneettilista setti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa. Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen toisiinsa liitettävän ständin väliin.

 


Flexi-link kuvavuotasetti

Lisäämällä joustavan, kaarelle taipuvan Flexi-Link kuvavuotasetin kahden Curve Stand yksikön kuvavuotien väliin voit luoda 90⁰ kulman; kaarevan, koveran tai ’S’-muotoisen seinän muodon. Voit käyttää Flexi-Link settiä myös suorana  kapeampana kuvavuotana kahden Curve Ständin välissä. Lisävarusteena saatavan Flexi-Link kuvavuodan levys on 425 mm.

 


Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Curve – seinän runkoa useilla eri brändeillä hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat. Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 


Curve messuseinän pystytysvideot

Curve AV standin asennusvideo

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy