Clever Frame – modulaariset messuosastot

Clever Frame ® on alumiinikehyksinen mobiili näyttely- ja messujärjestelmä, mistä voidaan kehyksiä yhdistämällä rakentaa lähes mikä tahansa näyttely- tai messukokonaisuus.

Yhdellä Clever Frame setillä rakennat kymmeniä erilaisia osastoja nyt ja tulevaisuudessa. Ja mikä parasta, kun käytät tätä messujärjestelmää niin jokaisella käyttökerralla säästät tunutuvasti rahaa messurakennuskustannuksissa.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 14 -21 työpäivää

Tuotekoodi: 8649b2749135
Osasto:

Kuvaus

Clever Frame ® on alumiinikehyksinen mobiili näyttely- ja messujärjestelmä, mistä voidaan kehyksiä yhdistämällä rakentaa lähes mikä tahansa näyttely- tai messukokonaisuus.

Jokaiseen kehykseen, sen kummallekin puolelle, voit vaihtaa kädenkäänteessä magneettisesti kiinnitetyt kuvapaneelit. Kehyksien yhdistäminen on äärimmäisen helppoa, siksi sinun on vaivatonta luoda huomattavia messuosastoja tai pieniä myynninedistämispisteitä, joissa esittelet yritystäsi tai tuotteitasi. Tämä tekee Clever Framesta erinomaisen yksinkertaisen. Tämän vuoksi et ole enää  riippuvainen tilasta, koska tarpeistasi riippuen, voit joko pienentää tai suurentaa kokoonpanoa. Mikäli haluat kiinnittää asiakkaan huomion uuteen tuotteeseen, voit halutessasi vaikka muuttaa sen muotoa.

Clever Frame ® mukautuu sinun tarpeisiin, muttei toisin päin. Tämän lisäksi, voitko kuvitella, ilman lisäkustannuksia, voit vaihtaa viestisi paikkaa ja rakenteen muotoa, niin että saat kymmenittäin erilaisia tuotteita yhdellä hintaa, voit myös myös kuvitella mitä säästöjä se saa aikaan.

Clever Frame® – on kuin markkinointitarkoituksiin tehty Sveitsin armeijan veitsi. Se on suunniteltu toimimaan markkinoinnin monitoimityökaluna, jonka on tarkoitus korvata muita tähän asti käytettyjä ratkaisuja. Tämän ansiosta, riippumatta siitä, missä ja mitä viestiä haluat tuoda esiin, voit käyttää yhtä Clever Frame settiä. Aivan kuten rakennuspalikoilla, voit rakentaa seinät, kulmia tai kulmista liitettyjä monimutkaisia kokoonpanoja.Clever-frame-3

Clever Frame settiä voidaan helposti laajentaa tai jakaa. Siksi tänään, voit luoda monumentaalisen messurakenteen, jota haluat käyttää tulevien messujen aikana, huomenna taas voit jakaa sitä pienempiin osiin, luomalla pienempiä rakenteita, joita voit käyttää jokapäiväisissä markkinoinnin tehtävissäsi.

Ajattele, mitä kaikkea mahdollisuuksia tämä tarjoaa, myös niitä ylimääräisiä messuja ja promootioita, joita et ole voinut ottaa huomioon tähän mennessä?

Kuljettaminen ei muodosta mitään ongelmia. Kiinnität rungot pyörillä varustettuun kuljetusvaunuun, mikä sopii jopa farmariauton tavaratilaan. Myös varastointi on edullista, koska tarvitset vain pienen tilan tämän messujärjestelmän varastointiin.

1 järjestelmä 10 toiminnot 100 kokoonpanoja

Clever Frame kehyksillä voit rakentaa monia erilaisia kokoonpanoja. Säädä messujärjestelmä nykyiseen tilaan ja tilanteeeseen sopivaksi, käytämällä tarvittava määrä Clever Frame kehyksiä.

Tässä muutama esimerkki siitä miten voit muokata Clever Frame messujärjestelmän tarpeeseesi sopivaksi lisäämällä tai poistamalla kehyksiä.

Clever-frame-2a

tekniset tiedot

Clever-frame-1

Clever Frame messuosaston pystytysvideo

Lataa Clever Frame tuote-esite, Ständi-katalogi, pystytysohje sekä aineiston suunnitteluohjeet alaolevista linkeistä.


Aineisto-ohjeet

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy