Axion – ZIP-OFF Arch pneumaattinen 3-in-1 mainoskaari

AXION ZIP-OFF Arch on monipuolinen pneumaattinen 3-in-1 mainostuote, sillä siinä on kolme eri tuotetta yhdessä: mainospylväs, puolikaari sekä täysimittainen mainoskaari.

alk.3795,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 15 -21 työpäivää.

Tuotekoodi: ZPSH00000AZOB1
Osastot: ,

Kuvaus

AXION ZIP-OFF Arch on monipuolinen pneumaattinen 3-in-1 mainostuote, sillä siinä on kolme eri tuotetta yhdessä: mainospylväs, puolikaari sekä täysimittainen mainoskaari.

Voit käyttää joko kahta puolikaarta ja yhtä mainospylvästä erikseen tai vaihtoehtoisesti voit liittää molempien puolikaarien väliin vaakatasoon käännetyn mainospylvään, jolloin sinulla on käytössä yksi suuri mainoskaari. Osat liitetään toisiinsa vetoketjulla.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Axion Zip-off Arch menee pieneen tilaan. Kaikki kolme eri tuotetta pakkautuu yhteen pakettiin, puolikaarien jalustojen sisälle. Jalustat yhdistetään toiniinsa vetoketjulla jolloin jalustapaketti toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Zip-off Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen kankaat. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” tai vaihtoehtoisesti kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit.

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion Zipp-Off Arch tekniset tiedot.

Axion Zipp-Off Arch materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Zipp-Off Arch vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

 

Katso videot.

Lisävarusteet

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion painolasti laatta

Painolasti laatoilla varmistat Axion kaaren tuulisella säällä varsinkin silloin kun käytät mainoskaarta kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laatta sopii täydellisesti mainoskaaren jalustaan (riippuen mainoskaaren koosta). Kun käytät metallisia painolasti laattaa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin kaaren runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan. Sublimaatiotulostettu vaihtokangas ”sukka” on kiinnitetty vertoketjulla kaaren jalustoihin.

Axion Arch ominaisuudet:

Kuinka se toimii!

Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy