Axion – Wall messuseinä sisä- ja ulkoilmakäyttöön

AXION Wall on uusi pneumaattinen tuote markkinoilla ja se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Axion Wall kokonaisuus.

alk.2685,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää.

Tuotekoodi: ZPAW0000WALB2
Osastot: ,

Kuvaus

AXION Wall on uusi pneumaattinen messuseinätuote markkinoilla ja se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kun käytetään pneumaattista runkorakennetta ja asianmukaista ankkurointia, Axion Wall kestää samaa tuulta kuin kiinteä mainos-seinärakenne. Ilmalla täytetyn rungon ansiosta Axion Wall on myös turvallisempi käyttää, sillä siinä ei ole kovalla tuulella vääntyviä tai rikkoontuvia metalli- tai puurakenteita. AXION Wall seinän joustava rakenne on suunniteltu taipumaan ja palaamaan takaisin alkuperäiseen muotoonsa voimakkaassa tuulessa.

Pneumaattisen seinän rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkopatjan sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkopatja ja sen ilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

Myös sisäkäytössä Axion Wall on erinomainen, sillä se on äänetön. Siinä ei ole perinteisen ilmatäytteisen tuotteen jatkuvasti puhaltavaa meluisaa tuuletinta. Axion Wall seinän varastoit ja kuljetat kätevässä vetolaukussa.

Lisävarusteena Axion Wall seinän yläreunaan on mahdollista asentaa LED-valaisimet.

Axion Wall mainosseinää on saatavana 3 eri kokoa: 320×250 cm, 410×250 cm ja 410×300 cm.

Axion Wall seinä brändätään tekemällä rungon päälle sublimaatiotulostettu erillinen “kangashuppu”. Brändäys tehdään kaksipuolisesti rungon molemmin puolin. Brändäystä on mahdollista vaihtaa käyttämällä samassa rungossa useampia vaihdettavia mainoskankaita.

Axion Wall tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Wall on ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Myös muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman. Axion Wall soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen mainontaan tai vaikkapa mainostauluksi, sponsoriseinäksi, kuvauspaikan taustaseinäksi sekä myös täysikorkeaksi (250 cm) messuseinäksi.

Axion Wall tekniset tiedot

Axion Wall materiaalit:

 • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
 • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
 • Mainoskangas: stretch kangas.
 • Mainospainatus: kaksipuolisesti sublimaatiotulostettu mainoskangashuppu.
 • Jalustat:  ruostumaton teräs.

 

Axion Wall  vakiotoimitus sisältää:

 • ilmatäytteinen runkopatja
 • helposti vaihdettava kaksipuoleinen Sublimaatiotulostettu mainoskangas.
 • galvanoidut teräsjalustat
 • vetokuljetuslaukku
 • ankkurointi; vaarnat ja ankkurointiköydet.
 • korjaussarja

 


Mitat ja painoLisävarusteet

Axion ilmapumput

Axion Wall seinän ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion Wall ominaisuudet

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy