Axion – Tube pneumaattinen mainospylväs

AXION TUBE on helppokäyttöisin ja suosituin AXION Shape tuote. Se on ilmatiivis pneumaattinen sylinteri, mitä on saatavana 11 eri kokoa. Niistä pienin on halkaisijaltaan 38 cm ja korkeudeltaan 250 cm. Suurin koko taas on halkaisijaltaan 96 cm ja jopa 500 cm korkea mainospylväs.

alk.725,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 15 -21 työpäivää.

Tuotekoodi: ZPSH00000TUBB0
Osastot: ,

Kuvaus

AXION TUBE on helppokäyttöisin ja suosituin AXION Shape tuote. Se on ilmatiivis pneumaattinen sylinteri, mitä on saatavana 11 eri kokoa. Niistä pienin on halkaisijaltaan 38 cm ja korkeudeltaan 250 cm. Suurin koko taas on halkaisijaltaan 96 cm ja jopa 500 cm korkea mainospylväs.

Axion Tube pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Tube pylvään pystyyn. Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu parikymmentä senttiä korkean Axion Tube jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kuljetuslaukkuna.

Axion Tube voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi, sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa, käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” yksinkertaisella zip-off -vetoketjujärjestelmällä.

Kun käytät metallista painolasti laattaa Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainospylväs mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion Tube mainospylvääseen on saatavana lisävarusteena 20 w LED-sisävalaistusjärjestelmä valkoisella tai RGB värisellä valolla, joko 12 v akulla tai 220 v verkkovirralla toteutettuna.

Axion Tube tekniset tiedot.

AXION Tube materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Tube vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Tube mitat ja paino:

Katso videot.

Lisävarusteet

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

 

Axion painolastilaatta

Painolasti laatalla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä, kuten käyttäessäsi Axion Tube mainostornia kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laatta sopii täydellisesti mainostornin jalustaan (riippuen mainostornin koosta). Kun käytät metallisia painolasti laattaa Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostorni mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion painolasti laukku

Painolasti laukulla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä, kuten käyttäessäsi Axion Tube mainostornia kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laukku sopii täydellisesti mainostornin jalustaan (riippuen mainostornin koosta). Painolasti laukku täytetään vedellä tai hiekalla.

 

Axion valaistusjärjestelmä

LED-sisävalaistusjärjestelmällä valaiset mainospylvään sisältäpäin. Mainospylvään jalustaan asetetulla LED-valaisimella.  LED-sisävalaistusjärjestelmä joko valkoisella tai RGB värisellä 10 tai 20 w valolla ja 12 v akulla toteutettuna.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Tube runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan. Sublimaatiotulostettu vaihtokangas ”sukka” on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

Axion Tube ominaisuudet:

Kuinka se toimii !

Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy