Axion – Tripod moderni pneumaattinen tapahtumateltta

AXION Tripod on uusi symmetrisen kolmion muotoinen tapahtumateltta. Se on loistava konsepti sekä sisä- että ulkoilma tapahtumiin.

Kokoa oma Axion Tripod telttapaketti.

alk.3275,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää

Tuotekoodi: ZPAT59PRTENB0
Osastot: , ,

Kuvaus

AXION Tripod on uusi symmetrisen kolmion muotoinen tapahtumateltta. Se on loistava konsepti sekä sisä- että ulkoilmatapahtumiin, käytät sitä sitten esiintymislavan katteena tai tyylikkäänä aurinkosuojana. Nauti sen innovatiivisestä muodosta ja ilmavasta muotoilusta.

Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunkoteknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. Pneumaattisessa teltassa teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion Tripod teltan katettu alue on todella tehokkaasti käytetty. Tämä on saatu aikaan negatiivisesti kaltevilla sivuseinillä. Näin tehokas katettu alue on paljon suurempi kuin perinteisen mallisissa teltoissa.

AXION Tripod telttaa on saatavana neljä kokoa pinta-alaltaan 25m² – 58m². Kun tarvitset lisätilaa AXION Tripod telttoja on mahdollista liittää modulaarisesti toisiinsa. Kuten muutkin pneumaattiset AXION teltat, myös Tripod teltan käsittely on erittäin helppoa. Teltan pystyttää muutamassa minuutissa vain yksi henkilö. Kuljetuksen ajaksi koko teltta mahtuu pakattuna pieneen vetolaukkuun, mikä taas sopii normaalikokoiseen autoon.

AXION Tripod on valmistettu vahvasta mutta kevyestä polyesterikankaasta. Teltan katto ja seinät ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja sekä seiniä, joita vaihdetaan tarpeen mukaan.

Nämä vaihdettavat telttakankaat voidaan tarvittaessa tulostaa sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin yrityksen tai tuotteen värejä ja kuvallista ilmettä vastaaviksi. Axion teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

axiom tripod tekniset tiedot

 

 

Axion Tripod telttakatoksen vakiotoimitus sisältää:

 • ilmatäytteinenrunko vaakapalkeilla
 • helposti vaihdettava zipp-off katoskangas
 • kuljetuslaukku
 • ankkurointi; teräsvaarnat ja ankkurointiköydet säädettävillä knaapeilla
 • vara täyttö- ja ylipaineventtiilit sekä korjaussarja.

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eritehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion teltan seinät 

Saatavana on umpiseinä, oviseinä, ikkunaseinä sekä panoraamaikkunaseinä. Saatavana 8 eri vakioväriä sekä brändätty versio = teltan seinäkangas tulostetaan digitaalisesti sublimaatiotekniikalla laatimasi painoaineiston mukaisin värein ja aihein.  Kaikki seinäkankaat ovat käännettäviä, jolloin seinäkankaan brändättyä puolta on mahdollista käyttää teltan sisä- tai ulkopuolella. Seinä kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

Axion teltan yhdistämistunneli

Yhdistämistunnelilla yhdistät Axion telttoja toisiinsa. Yhdistettävät teltat voivat olla joko saman- tai erikokoisia. Yhdistämistunneli on telttojen väliin asetettava tunnelikangas, mikä kiinnitetään molempien telttojen kulkuaukkoihin vetoketjuilla.  Yhdistämistunnelia ostaessasi valitse tilausvalikosta tunnelikankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn tunnelikankaan yksipuolisella painatuksella.

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat teltan tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia telttavaarnoja, kuten käyttäessäsi telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolastilaukku sopii täydellisesti Axion teltan jalkaan (riippuen puhallettavan teltan koosta). Painolastilaukku on suunniteltu täytettäväksi joko hiekalla tai vedellä kuljetuksen ja käytön helpottamiseksi.  Painolastilaukkuja tarvitset 1 kpl / teltanjalka.

Axion valaisimet

LED- valaisimella valaiset teltan sisäpuolelta. Valaisin ripustetaan teltan rungon yläosan.

Saatavana on 10, 20 ja 40 w tehoisia led-valaisimia joko valkoisella valon värillä tai vaihtoehtoisesti RGB värillä. Toimitetaan valaisinparina.

 • TELTTAKANGAS Polyesteritelttakangas on palosuojattu, UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä. Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostamalla.
 • VAIHDETTAVA KATTOKANGAS Vetoketjulla irroitettava/vaihdettava kattokangas.
 • KÄÄNNETTÄVÄT SEINÄKANKAAT Seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.
 • FIXSU VENTTIILIJÄRJESTELMÄ Patentoitu venttiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltan jalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.
 • KESKILIITIN mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.
 • SULJETTU RUNKOPUTKI AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa.
 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy