Axion – Spider suuri tapahtumateltta

AXION Spider on suuri kuusikulmainen teltta, joka on toteutettu pneumaattisella AXION runkorakenteella.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Axion Spider telttakokonaisuus.

alk.5295,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää

Tuotekoodi: ZPAS59PRTENB0
Osastot: , ,

Kuvaus

Axion – Spider tapahtumateltta

Axion Spider on konsepti, joka perustuu perinteiseen puhallettavaan Spider telttaan. AXION Spider on suuri kuusikulmainen teltta, joka on toteutettu pneumaattisella AXION runkorakenteella. Axion Spider tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin Axion malliston LITE ja SQUARE teltat, mutta se on niitä suurempi.

Axion Spider telttoja on saatavana kahta eri kokoa joko 8 tai 10 m leveänä.  AXION Spider onkin ihanteellinen teltta, kun tarvitaan suurta katettua pinta-alaa. Spider tarjoaa lattiapinta-alaa joko 42 m² tai jopa 80 m².

Teltan kuusi ilmatäytteistä runkoelementtiä takaavat sen, että Axion Spider teltalla on myös erinomainen tuulen kestokyky, kuten muillakin Axion tuoteperheen teltoilla. Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunkoteknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja.

Pneumaatinen ilmarunko

Pneumaattisessa teltassa teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö.

Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa Spider-teltassa.

Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion runkorakenne mahdollistaa vahvemman rungon sekä myös halkaisijaltaan pienemmät runkoputket, joten teltan sisätilat ovat suuremmat kuin vastaavan kokoisessa perinteisessä Spider teltassa.

Koska teltassa on patentoitu venttiilijärjestelmä mikä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen ilmalla täyttämisen vaivattomasti vain yhdestä venttiilistä niin että teltan pystyttämiseen tarvitaan vain 2 henkilöä ja se vie aikaa alle 20 minuuttia.

Vahvat telttakankaat

AXION Spider on valmistettu vahvasta mutta kevyestä polyesterikankaasta. Teltan katto, seinät ja visiirit ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja, seiniä ja visiireitä joita vaihdetaan tarpeen mukaan. Axion teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Nämä kaikki vaihdettavat telttakankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin yrityksen tai tuotteen värejä ja kuvallista ilmettä vastaaviksi

Kuten muitakin AXION telttoja myös Spider telttoja on mahdollisuus liittää modulaarisesti toisiinsa sekä yhdistää myös eri kokoisiin AXION Lite tai Squre telttoihin.

Koko Axion Spider tapahtumateltta mahtuu pakattuna kuljetuslaukkuun, mikä sopii normaalikokoiseen autoon, joten Axion Spider teltta on helppo viedä mihin tahansa messuille tai tapahtumaan.

Axion Spider telttojen tekniset tiedot

Axion Spider telttakatoksen vakiotoimitus sisältää:

 • ilmatäytteinenrunko
 • Helposti vaihdettava zipp-off katoskangas
 • kuljetuslaukku
 • ankkurointi; teräsvaarnat ja ankkurointiköydet säädettävillä knaapeilla
 • vara täyttö- ja ylipaineventtiilit sekä korjaussarja.

Korjaussarja ja varaventtiilit

Kuljetuslaukku

 

 

 

 

 

Axion Spider teltan värit

Axion Spider teltan lisävarusteet

 

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

 

Axion teltan seinät 

Saatavana on umpiseinä, oviseinä, ikkunaseinä sekä panoraamaikkunaseinä. Saatavana 8 eri vakioväriä sekä brändätty versio = teltan seinäkangas tulostetaan digitaalisesti sublimaatiotekniikalla laatimasi painoaineiston mukaisin värein ja aihein.  Kaikki seinäkankaat ovat käännettäviä jolloin seinäkankaan brändättyä puolta on mahdollista käyttää teltan sisä- tai ulkopuolella. Seinä kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

 

Axion teltan visiiri

Visiiri kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla. Visiirin muodostaa visiirin ilmatäytteinen runko sekä visiirin katekangas. Runko toimii samalla periaatteella kun Axion teltan runko. Visiirin rungon värit ovat myös samat kuin teltan rungossa. Visiiriä ostaessasi valitse tilausvalikosta visiirin rungon väri sekä katekankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn visiirin katekankaan yksipuolisella painatuksella.

 

Axion teltan yhdistämistunneli

Yhdistämistunnelilla yhdistät Axion telttoja toisiinsa. Yhdistettävät teltat voivat olla joko saman- tai erikokoisia. Yhdistämistunneli on telttojen väliin asetettava tunnelikangas, mikä kiinnitetään molempien telttojen kulkuaukkoihin vetoketjuilla.  Yhdistämistunnelia ostaessasi valitse tilausvalikosta tunnelikankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn tunnelikankaan yksipuolisella painatuksella.

 

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat teltan tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia telttavaarnoja, kuten käyttäessäsi telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolastilaukku sopii täydellisesti Axion teltan jalkaan (riippuen puhallettavan teltan koosta). Painolastilaukku on suunniteltu täytettäväksi joko hiekalla tai vedellä kuljetuksen ja käytön helpottamiseksi.  Painolastilaukkuja tarvitset 1 kpl / teltanjalka.

 

Axion valaisimet

LED- valaisimella valaiset teltan sisäpuolelta. Valaisin ripustetaan teltan rungon yläosan.

Saatavana on 10, 20 ja 40 w tehoisia led-valaisimia joko valkoisella valon värillä tai vaihtoehtoisesti RGB värillä. Toimitetaan valaisinparina.

 

Axion Spider teltan ominaisuudet

 • TELTTAKANGAS Polyesteritelttakangas on palosuojattu, UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä. Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostamalla.
 • VAIHDETTAVA KATTOKANGAS Vetoketjulla irroitettava/vaihdettava kattokangas.
 • KÄÄNNETTÄVÄT SEINÄKANKAAT Seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.
 • FIXSU VENTTIILIJÄRJESTELMÄ Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.
 • KESKILIITIN mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.
 • SULJETTU RUNKOPUTKI AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa.
 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy