Axion – Rounded Arch pneumaattinen mainoskaari

Axion Rounded Arch on puolipallon muotoinen pneumaatinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

alk.2670,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 15 -21 työpäivää.

Tuotekoodi: ZPSH00000ARRB1
Osastot: ,

Kuvaus

Axion Rounded Arch on puolipallon muotoinen pneumaatinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Axion Rounded Arch pystytetään avaamalla ensin kuljetuslaukun vetoketju, jolloin vapautuu kaksi kaaren jalustaa. Molemmat jalustat asetetaan maahan, kaaren leveydelle toisistaan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen kaaren pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu molempien parikymmentä senttiä korkeiden Axion Arch jalusta puolikkaiden sisään. Lopuksi jalustan puolikkaat suljetaan toisiinsa vetoketjulla. Kasattu jalusta toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa”. Vaihtoehtoisesti lisätilauksesta kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat, mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit. (tiedustele tämän mainosbanneri version hintaa asiakaspalvelustamme.)

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion Rounded Arch tekniset tiedot.

Axion Rounded Arch materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Rounded Arch vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Rounded Arch mitat ja paino:

Axion Rounded Arch ilmarunkoinen mainoskaari

Katso videot.

Lisävarusteet

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion painolasti laatta

Painolasti laatoilla varmistat Axion kaaren tuulisella säällä varsinkin silloin kun käytät mainoskaarta kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laatta sopii täydellisesti mainoskaaren jalustaan (riippuen mainoskaaren koosta). Kun käytät metallisia painolasti laattaa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin kaaren runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan. Sublimaatiotulostettu vaihtokangas ”sukka” on kiinnitetty vertoketjulla kaaren jalustoihin.

Axion Arch ominaisuudet:

Kuinka se toimii!

Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy