Axion Lite nopeasti pystytettävä ilmateltta

AXION Lite on nopeasti pystytettävä tapahtumateltta, joka on toteutettu pneumaattisella AXION runkorakenteella. Saatavana neljä eri kokoa.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Axion Lite telttakokonaisuus.

alk.1603,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää

Tuotekoodi: ZPAL36STTENB0
Osastot: , ,

Kuvaus

Axion Lite on nopeasti ja helposti pystytettävä ilmarunkoinen teltta. Se on edullisempi ja myös kevytrakenteisempi versio AXION Square teltasta. Axion Liten telttarungossa ei ole Square teltan tapaan vaakapalkkia. Axion Lite telttoja on saatavana neljää eri kokoa ja niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa.

Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunkoteknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. Pneumaattisessa teltassa teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion Lite telttoihin on saatavana myös runsaasti lisävarusteita ja luonnollisesti kaikki teltat voidaan myös brändätä halutun ilmeen mukaisiksi sublimaatiotulostamalla teltan seinä- ja kattokankaat.

Kaikissa Axion teltoissa on seinä-, visiiri- ja katoskankaat kiinni teltanrungossa vetoketjuilla, joten teltan kankaiden vaihtaminen on nopea ja helppo toimenpide. Yhdessä teltassa voi esimerkiksi olla kahdelle tai useammalle eri brändille tulostetut kankaat, mitkä vaihdetaan samaan telttarunkoon tarpeiden mukaan.

Axion teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Axion Lite teltan käyttö on todella helppoa. Axion Lite teltan kuljetat tapahtumapaikalle kevyessä vetolaukussa. Axion teltan patentoidun ilmantäyttöjärjestelmän ansiosta teltan pystyttäminen on helppoa. Siihen tarvitaan vain yksi henkilö. Pystyttämiseen menee aikaa vain muutama minuutti.

Axion Lite telttojen tekniset tiedot

Axion Lite telttakatoksen vakiotoimitus sisältää:

 • ilmatäytteinenrunko
 • helposti vaihdettava zipp-off katoskangas
 • vetokuljetuslaukku
 • ankkurointi; teräsvaarnat ja ankkurointiköydet säädettävillä knaapeilla
 • vara täyttö- ja ylipaineventtiilit sekä korjaussarja.

Korjaussarja ja varaventtiilit

Vetolaukku

 

 

 

 

 

 

Axion Lite teltan värit

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion teltan seinät 

Saatavana on umpiseinä, oviseinä, ikkunaseinä sekä panoraamaikkunaseinä. Saatavana 8 eri vakioväriä sekä brändätty versio = teltan seinäkangas tulostetaan digitaalisesti sublimaatiotekniikalla laatimasi painoaineiston mukaisin värein ja aihein.  Kaikki seinäkankaat ovat käännettäviä, jolloin seinäkankaan brändättyä puolta on mahdollista käyttää teltan sisä- tai ulkopuolella. Seinä kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

Axion teltan visiiri

Visiiri kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla. Visiirin muodostaa visiirin ilmatäytteinen runko sekä visiirin katekangas. Runko toimii samalla periaatteella kun Axion teltanrunko. Visiirin rungon värit ovat myös samat kuin teltan rungossa. Visiiriä ostaessasi valitse tilausvalikosta visiirin rungon väri sekä katekankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn visiirin katekankaan yksipuolisella painatuksella.

Axion teltan yhdistämistunneli

Yhdistämistunnelilla yhdistät Axion telttoja toisiinsa. Yhdistettävät teltat voivat olla joko saman- tai erikokoisia. Yhdistämistunneli on telttojen väliin asetettava tunnelikangas, mikä kiinnitetään molempien telttojen kulkuaukkoihin vetoketjuilla. Yhdistämistunnelia ostaessasi valitse tilausvalikosta tunnelinkankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn tunnelikankaan yksipuolisella painatuksella.

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat teltan tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia telttavaarnoja, kuten käyttäessäsi telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolastilaukku sopii täydellisesti Axion teltan jalkaan (riippuen puhallettavan teltan koosta). Painolastilaukku on suunniteltu täytettäväksi joko hiekalla tai vedellä kuljetuksen ja käytön helpottamiseksi.  Painolastilaukkuja tarvitset 1 kpl / teltanjalka.

Axion valaisimet

LED- valaisimella valaiset teltan sisäpuolelta. Valaisin ripustetaan teltan rungon yläosan.

Saatavana on 10, 20 ja 40 w tehoisia led-valaisimia joko valkoisella valon värillä tai vaihtoehtoisesti RGB värillä. Toimitetaan valaisinparina.

Axion Lite teltan ominaisuudet

 • TELTTAKANGAS Polyesteritelttakangas on palosuojattu, UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä. Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostamalla.
 • VAIHDETTAVA KATTOKANGAS Vetoketjulla irroitettava/vaihdettava kattokangas.
 • KÄÄNNETTÄVÄT SEINÄKANKAAT Seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.
 • FIXSU VENTTIILIJÄRJESTELMÄ Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltan jalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.
 • KESKILIITIN mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.
 • SULJETTU RUNKOPUTKI AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa.
 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy