Axion – Flower ainutlaatuinen tapahtumateltta

Axion Flower teltan ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu luonnon innoittamana. Se tuo aivan uusia tunteita konservatiiviseen tapahtumamaailmaan. Axion Flower on kaikin puolin hyvin erilainen telttaratkaisu. Se tarjoaa yleisölle tapahtumissa positiivista energiaa epäsymmetrisellä muodollaan ja raikkaalla ilmeellään. Flower-teltan jokainen “terälehti” on itsenäinen rakenteen osa. Ne ovat kaikki eri kokoa ja ne liikkuvat omalla tavallaan voimakassa tuulessa, samalla lailla kuin todellinen kukka luonnossa.

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää

Tuotekoodi: ZPAF0000TENB0
Osastot: , ,

Kuvaus

Axion Flower on sertifioitu Eurocode standardin mukaan kestämään tuulta jopa 28 m/s (100 km/h). Ukonilmalla tai voimakkaalla tuulella keskipylväs voidaan vetää alas. Tämä vähentää koko rakenteen kokonaiskorkeuden 1,3 m. Tällöin vesi menee ständin keskelle mistä se valuu pois keskusvesikourua pitkin. Lisävarusteena saatavat kolmiosadesuojat kehän ympärillä suojaavat sateelta. Samat suojat antavat 15% enemmän varjoa kun niitä käytetään aurinkosuojina. 

Kaikki Flower teltat on kuljetettava pakettiautolla. Koosta riippuen 3-6 henkilön tiimi pystyttää teltan 3-5 tunnin sisällä, riippuen maastosta ja henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Axion Flower on yhdistelmä kolmesta eri materiaalista. ”Terälehden” muoto on tehty patentoiduilla pneumaattisilla putkilla, mitkä on täytetty 2,0 bar ilmanpaineella. (10 x enemmän kuin vakio pneumaattiset rakenteet). Terälehden kireys saadan aikaan joustavalla palosuojasertifoidulla huipputeknologian Bedouin Flex PU kalvolla. Koko teltan paino on teräksisten keskipylvään ja kehäkiinnikkeiden varassa, jotka on varmistettu painolastilaukuilla.

 

  • Tekniset tiedot
  • Kuinka se toimii
 

1. Määrittele FLOWER:n tarvitsema tila käyttäen maasapluunaa. Asenna sisäänvedettävä keskipylväs ja kehän jalustat. Kehän jalustat voidaan kiinnittää maahan tai painottaa käyttäen painolastilaukkuja ( 170 kg paino per jalusta) . Myös kolmionmuotoiset painolastilaukut tulee asettaa keskipylvään korokkeeseen.

2. Esitäytä ilmalla kaikki terälehdet, kiinnitä vetoketjulla mainoskuvitus (mikäli banneri versio) ja kiinnitä terälehdet yksi kerrallaan riippumaan keskipylvääseen. Vedä keskipylväs alas ja aloita suurimmasta terälehdestä. Aseta muut terälehdet yksi kerrallaan kiinni keskipylvääseen. Asennuksen jälkeen täytä kukin terälehti täyteen ilmanpaineeseen.

3. Kun olet asentanut pienimmän terälehden on FLOWER heti käyttövalmis. Voit asentaa myös keskivesikourun samoin, kolmion muotoiset aurinko/sadesuojat kehän ympärille.

Nauti AXION FLOWER teltasta!

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy