Axion Easy budjettiystävällinen tapahtumateltta

AXION Easy on pienen budjetin tapahtumateltta, joka on toteutettu pneumaattisella AXION runkorakenteella.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva Axion Easy telttakokonaisuus.

alk.1433,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 15 - 20 työpäivää

Tuotekoodi: ZPAE36STTENB0
Osastot: , ,

Kuvaus

Axion Easy on budjettiystävällinen tapahtumateltta. Tämä mahdollistaa myös pienemmällä tapahtumabudjetilla hankkimaan laadukkaan  Axion brändin teltan tapahtumiin, joka on myös valmistettu EU:ssa .

Easy teltoissa on muista Axion teltoista tuttu vahva pneumaatinen ilmarunko. Edullisemman hinnan aikaansaamiseksi rungon rakennetta on yksinkertaistettu Axion Lite teltan rungosta. Runkorakennetta on saatavana ainoastaan harmaalla värillä. Kaikki neljä teltan jalkaa täytetään ilmalla itsenäisesti.  Vetolaukun sijaan Easy teltta kuljetetaan kannettavassa kuljetuslaukussa.

Edullisesta hinnastaan huolimatta Axion Easy teltassa on helposti vaihdettava Zipp-off kattokangas. Katoskangas on brändättävissä sublimaatiotulostustekniikalla täysin yrityksesi tai tuotteesi värejä, logoja ja tuotekuvia vastaavaksi.  Samassa telttarungossa voit käyttää useampia vaihdettavia eri brändille tulostettuja katoskankaita. Teltankatto on helppo ja nopea vaihtaa saman teltanrunkoon, katoskankaan vetoketju kiinnityksen vuoksi.

Axion Easy telttaan on saatavissa lähes kaikki Axion lisävarusteet, kuten käännettävät seinäkankaat, visiirit, telttojen yhdistämistunnelit, jalkapainot yms.

Axion Easy telttoja on saatavana neljää eri kokoa.

Pneumaattisessa teltassa teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa.

Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Kuten muitakin AXION telttoja, myös Easy telttoja on mahdollisuus liittää modulaarisesti toisiinsa.

AXION Easy on valmistettu vahvasta mutta kevyestä polyesterikankaasta. Teltan katto, seinät ja visiirit ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja, seiniä ja visiireitä joita vaihdetaan tarpeen mukaan. Axion – teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Nämä kaikki vaihdettavat telttakankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin yrityksen tai tuotteen värejä ja kuvallista ilmettä vastaaviksi.

Axion Easy telttojen tekniset tiedot

Axion Easy telttakatoksen vakiotoimitus sisältää:

  • ilmatäytteinenrunko
  • Helposti vaihdettava zipp-off katoskangas
  • kuljetuslaukku
  • ankkurointi; teräsvaarnat ja ankkurointiköydet säädettävillä knaapeilla
  • vara täyttö- ja ylipaineventtiilit sekä korjaussarja.

Korjaussarja ja varaventtiilit

Kuljetuslaukku

 

 

 

 

 

Axion Easy teltan värit

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion teltan seinät 

Saatavana on umpiseinä, oviseinä, ikkunaseinä sekä panoraamaikkunaseinä. Saatavana 8 eri vakioväriä sekä brändätty versio = teltan seinäkangas tulostetaan digitaalisesti sublimaatiotekniikalla laatimasi painoaineiston mukaisin värein ja aihein.  Kaikki seinäkankaat ovat käännettäviä jolloin seinäkankaan brändättyä puolta on mahdollista käyttää teltan sisä- tai ulkopuolella. Seinä kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

Axion teltan visiiri

Visiiri kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla. Visiirin muodostaa visiirin ilmatäytteinen runko sekä visiirin katekangas. Runko toimii samalla periaatteella kun Axion teltan runko. Visiirin rungon värit ovat myös samat kuin teltan rungossa. Visiiriä ostaessasi valitse tilausvalikosta visiirin rungon väri sekä katekankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn visiirin katekankaan yksipuolisella painatuksella.

Axion teltan yhdistämistunneli

Yhdistämistunnelilla yhdistät Axion telttoja toisiinsa. Yhdistettävät teltat voivat olla joko saman tai erikokoisia. Yhdistämistunneli on telttojen väliin asetettava tunnelikangas mikä kiinnitetään molempien telttojen kulkuaukkoihin vetoketjuilla.  Yhdistämistunnelia ostaessasi valitse tilausvalikosta tunnelinkankaan väri. Voit valita myös mainospainetun = brändätyn tunnelikankaan yksipuolisella painatuksella.

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat teltan tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia telttavaarnoja kuten käyttäessäsi telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolastilaukku sopii täydellisesti Axion teltan jalkaan (riippuen puhallettavan teltan koosta). Painolastilaukku on suunniteltu täytettäväksi joko hiekalla tai vedellä kuljetuksen ja käytön helpottamiseksi.  Painolastilaukkuja tarvitset 1 kpl / teltanjalka.

Axion valaisimet

LED-valaisimella valaiset teltan sisäpuolelta. Valaisin ripustetaan teltan rungon yläosan.

Saatavana on 10, 20 ja 40 w tehoisia led-valaisimia joko valkoisella valon värillä tai vaihtoehtoisesti RGB värillä. Toimitetaan valaisinparina.

Axion Easy teltan ominaisuudet

  • TELTTAKANGAS Polyesteritelttakangas on palosuojattu, UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä. Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan tarvittaessa brändätä sublimaatiotulostamalla.
  • VAIHDETTAVA KATTOKANGAS Vetoketjulla irroitettava/vaihdettava kattokangas.
  • KÄÄNNETTÄVÄT SEINÄKANKAAT Seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.
  • KESKILIITIN mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.
  • SULJETTU RUNKOPUTKI AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangasrunkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa ilmarunkoisessa teltassa.
 

 

Saatat myös pitää...

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy