Axion – Can pneumaattinen mainostölkki

Axion Can on ilmatiivis pneumaattinen tölkinmuotoinen tuotesuurennos, mitä on saatavana 3 eri kokoa.
Niistä pienin on korkeudeltaan 200 cm ja suurin 300 cm korkea. Axion Can brändätään sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin realistisesti alkuperäistä tölkkiä. Tämä on loistava tuote minkä tahansa juoman myynninedistämiseen sisä- ja ulkotiloissa.

alk.1365,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 15 -21 työpäivää.

Tuotekoodi: ZPSH00000CANB1
Osasto:

Kuvaus

Axion Can on ilmatiivis pneumaattinen tölkinmuotoinen tuotesuurennos, mitä on saatavana 3 eri kokoa. Niistä pienin on korkeudeltaan 200 cm ja suurin 300 cm korkea. Axion Can brändätään sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin realistisesti alkuperäistä tölkkiä. Tämä on loistava tuote minkä tahansa juoman myynninedistämiseen sisä- ja ulkotiloissa.

Axion Can pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventtiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Can tölkin pystyyn. Pieni pakkauskoko sekä kevyt paino mahdollistavat tuotteen helpon kuljetuksen ja varastoinnin.

Axion Can ilmatäytteinen mainostölkki

Axion Can tekniset tiedot.

AXION Can materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste).

Axion Can vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Can mitat ja paino:

Axion Can Mainostölkin mitat ja paino

Katso videot.

Lisävarusteet

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion painolasti laatta

Painolasti laatalla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä, kuten käyttäessäsi Axion Can mainostölkkiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laatta sopii täydellisesti mainostölkin jalustaan (riippuen mainostölkin koosta). Kun käytät metallisia painolasti laattaa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostölkki mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Can runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan. Sublimaatiotulostettu vaihtokangas ”sukka” on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

Axion Can ominaisuudet:

Kuinka se toimii!

Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy