Axion – Block pneumaattinen mainostorni

Axion Block on ilmatiivis pneumaattinen lohko/torni, mitä on saatavana 3 eri kokoa joko 250, 300 tai 400 cm korkeana. Leveydet ovat 60, 75 ja 100 cm. Se on erinomainen mainoselementti kun tarviset tasasivusen ja korkean muodon.

alk.1690,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 15 -21 työpäivää

Tuotekoodi: ZPSH00000BLOB0
Osastot: ,

Kuvaus

Axion Block on ilmatiivis pneumaattinen mainostorni/-lohko, mitä on saatavana 3 eri kokoa joko 250, 300 tai 400 cm korkeana. Leveydet ovat 60, 75 ja 100 cm. Se on erinomainen mainoselementti kun tarviset helposti pystytettävän tasasivusen ja korkean muodon.

Pneumaattinen rakenne tekee siitä erinomaisen mainosvälineen kaikkeen markkinointiin niin sisätiloissa kuin myös ulkoilma tapahtumissa. Käyttökohteita on mm. messut, myymälämainonta, tuote-esittelyt, urheilukilpailut jne.

Axion Block pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Block tornin pystyyn. Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu parikymmentä senttiä korkean Axion Block jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kuljetuslaukkuna.

Axion Block voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettu ”sukkaa”.

Kun käytät metallisia painolasti laattaa Axion Block jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostorni mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion Block mainostornin pystytys.

 

Axion Block tekniset tiedot.

AXION Block materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste).

Axion Block vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Block mitat ja paino:

Katso videot.

Lisävarusteet

Axion Ilmapumput

Axion teltan ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla. Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä. 220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.

Axion painolasti laatta

Painolasti laatalla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää teltan varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä, kuten käyttäessäsi Axion Block mainostornia kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora. Painolasti laatta sopii täydellisesti mainostornin jalustaan (riippuen mainostornin koosta). Kun käytät metallisia painolasti laattaa Axion Block jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostorni mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Block runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan. Sublimaatiotulostettu vaihtokangas ”sukka” on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

Axion Block ominaisuudet:

Kuinka se toimii!

Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

Axion Block ominaisuudet

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy