Advertising Screens – mainostaulut

Advertising Screen on suurikokoinen mainostaulu minkä viet helposti mukanasi erilaisiin tapahtumiin. Advertising Screen mainostauluja on saatavana 4×8 m tai 5×9 m kokoisina, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta.

Tuotekoodi: 33678342303f Osasto:

Kuvaus

Advertising Screen on suurikokoinen mainostaulu minkä viet helposti mukanasi erilaisiin tapahtumiin. Advertising Screen mainostauluja on saatavana 4×8 m tai 5×9 m kokoisina, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta. Mainostaulun runko on valmistettu vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen puhallin puhaltaa ilmaa täyteen. Mainostaulun pystytys on nopeaa ja helppo toimenpide, se vie aikaa vain 5 – 10 minuuttia. Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen mainostaulu menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilan.

Mainostaulun rungon kehyskangas on kevyttä mutta kestävää polyesterkangasta tai vaihtoehtoisesti paksumpaa pvc kangasta. Kankaiden värivaihtoehtoja on 24 vakioväriä.

Mainosbanneri tulostetaan digitaalisesti tuulen läpäisevälle erikoiskankaalle. Mainosbanneri kiinnitetään mainostaulunrunkoon tarranauhalla.

Tarvittaessa voit käyttää yhdessä rungossa useita erilaisia mainosbannereita ja vaihtaa niitä markkinointikampanioiden mukaan.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy