Telttojen mainospainatukset

Laajasta telttojen väri- ja kokovalikoimastamme huolimatta, sinä voit tarvita yksilöllisen yrityksesi brändin mukaisen teltan. Me voimme muokata teltat sinun tarpeidesi mukaisiksi.
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
3eccd9ec3c57
0,00 €
Laajasta telttojen väri- ja kokovalikoimastamme huolimatta sinä voit tarvita yksilöllisen, yrityksesi brändin mukaisen teltan. Me voimme muokata teltat sinun tarpeidesi mukaisiksi.

Saatat esimerkiksi haluta telttaan kankaat omalla värilläsi tai ehkä haluat saada telttaan täydellisesti tulostetun liikemerkin, tuotekuvan tai valokuvan. Tämä kaikki on täysin mahdollista.

Voimme tehdä teltan mainospainatukset kolmella eri painomenetelmällä. Ne ovat silkkipaino, digitaalinen tulostaminen ja lämpöpaino.

Silkkipainomenetelmä

Silkkipainomenetelmällä voidaan painaa telttakankaisiin kompakteilla väreillä logoja, tekstejä, piirroskuvia ja -hahmoja. Mutta ei liukuvärejä eikä myöskään valokuvia. Silkkipaino on varma keino kiinnittää teksti pysyvästi kankaalle. Käytettävä erikoisväri ei käytännössä koskaan irtoa. Painoväri tehdään vastaamaan haluttua logon CMYK väriä.

Jokaiselle logon värille täytyy tehdä omat painofilmit ja maskit. Samoin, jos telttaan halutaan painaa erikokoisia logoja, joudutaan jokaiselle erikokoiselle logolle tekemään oma painofilmi.

Silkkipaino on kätevä ja kustannustehokas silloin kun useaan telttaan painetaan sama teksti tai logo. Varsinkin jos painetaan yhdellä värillä useita samanlaisia ja saman kokoisia logoja tai tekstejä. Työn kallein vaihe on filmin tekeminen, mutta itse logon painaminen on suhteellisen edullista.

Digitaalinen tulostaminen

Digitaalisesta tulostamisesta taas on tullut hyvin suosittua. Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat niin pitkään kun tulostus on tehty valkoiselle kangaspohjalle. Se mahdollistaa tekstin lisäksi myös liukuvärien, valokuvien tai kovin monimutkaisen liikemerkin tulostamisen telttakankaalle. Digitaalinen tulostaminen on kannattavaa jo yhteen tai kahteen telttaan. Hinta määräytyy tulostettavan pinta-alan m² mukaan ja mitään filmejä ja maskeja ei tuolloin tarvita.

Nykyään suuntaus onkin se, että halutaan yksilöllisiä kilpailijoista erottuvia mainostelttoja. Tällöin kaikki telttakankaat (katot ja seinät) tulostetaan kauttaaltaan yrityksen tai sen tuotteen brändin näköiseksi.

Telttakankaiden digitaalinen tulostus voidaan tehdä joko suoratulostus tai sublimaatio menetelmällä. Suoratulostuksessa tulostetaan väri suoraan kankaan pintaan.  Sublimaatiotulostuksessa tulostetaan aihe ensin digitaalisesti sublimaatiopaperille. Tulostettu sublimaatiopaperi asetetaan telttakankaan kanssa lämpöprässiin.  Painoväri höyrystetään prässin korkeassa lämpötilassa paperilta telttakankaan kuidun sisään.

Sublimaatiotulostus tekee väreistä luonnollisia ja kuvasta korkealaatuisen. Sublimaatiotulostettu pinta kestää suoratulostettua kangasta paremmin mekaanista kulutusta ja kankaan rypistymistä. Tulostusväri ei myöskään haalistu. Näiden ominaisuuksien vuoksi käytämme digitaalisesti tulostetuissa teltoissa ainoastaan subilimaatiotulostus menetelmää.

 

Lämpöpainomenetelmä

Lämpöpainomenetelmällä voidaan painaa valmiisiin telttakankaisiin logoja, tekstejä sekä myös valokuvia tietyin edellytyksin. Painettava logo leikataan tarraleikkurilla erikoismateriaalista. Tämän jälkeen leikattu logo kiinnitetään telttakankaaseen lämpöprässillä.  Tarvittaessa logo tai valokuva ensin tulostetaan digitaalisesti Thermoprint materiaalille, minkä jälkeen se leikataan muotoon ja lopuksi lämpöprässätään telttakankaaseen. Lämpöprässin koko asettaa rajoituksia suurien painopintojen käyttämiseen. Myös hyvin ohuiden viivojen käyttöä ei suositella lämpöpainamisessa, sillä pienen tartuntapinnan vuoksi ne voivat irrota kankaasta.  Lämpöpaino soveltuu erinomaisesti esim. teltan katon reunuksen logojen ja tekstien painamiseen.  Lämpöpainatuksen tuotantoaika on noin 3-7 työpäivää.

Silkkipainatukset ja digitaaliset tulostukset telttoihin tehdään telttatehtaalla suoraan kankaalle.  Painettu kangas ommellaan tämän jälkeen katokseksi tai seinäksi. Tällöin mainospainatuksen toimitusaika on hiukan pidempi.

Teemme mielellämme sinulle tarjouksen yksilöllisestä teltastasi. Lähetä meille logosi tai aiheesi (eps tiedostoksi vektoroituna ) sähköpostilla osoitteeseen: info(at)marrow.fi ja me teemme sinulle vedoksen yksilöllisestä teltasta logosi ja kuvasi kera.

Kysy lisää mainospainatuksista telttamyyjiltämme. Puh. 010 2928 380.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Telttojen mainospainatukset
Arviosi