Roll-Up telineet tehokkaaseen markkinointiin

Roll-Up telineet ovat  suosituimpia markkinointitelineistä. Syy miksi Roll-Up telineet ovat niin suosittuja, löytyy yksinkertaisesti telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan kasettikotelon sisälle. Minkä jälkeen kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up telineet kampanjoihin ja pidempiaikaiseen käyttöön

Kaikki Roll-Up telineet ovat käteviä, mutta markkinoilla olevissa telineissä on selviä eroja. Markkinoilla on tänä päivänä hyvin paljon erilaisia telineitä. Niitä valmistaa ja markkinoi useat eri yritykset. Samoin kuin kaikki muutkin markkinointitelineet, myös Roll-Up telineet on suunniteltu ja tehty moniin eri käyttötarkoituksiin.

Rollup telineiden hintahaarukka on myös hyvin laaja. Hintaan vaikuttaa telineen valmistusmateriaali sekä myös kuvavuodan materiaali. Hintaan vaikuttaa myös hankintamäärä, hinnaltaan on aivan eri asia hankkia yksi kuin sata telinettä yhdellä kertaa. Isompi määrä laskee aina hintaa alaspäin.

Markkinoilla tarjottavat halvat Roll-Up telineet on suunniteltu kampanjakäyttöön. Niiden valmistusmateriaali ei kestä usein toistuvaa pystyttämistä ja purkamista. Halvan roll-up telineen kuljetuslaukku ei myöskään ole tarkoitettu usein toistuvaan käyttöön. Se on edullisen hinnan vuoksi valmistettu pelkästään ohuesta kankaasta ilman suojaavia pehmusteita.

Messukäyttöön tai edustajan työkaluksi tällaiset Roll-Up telineet eivät sovellu, mutta ne voivat olla hyvä ja edullinen vaihtoehto, kun toteutetaan suuri markkinointikampanja, missä telineet pystytetään useisiin myymälöihin markkinointikampanjan ajaksi seisomaan. Kampanjan jälkeen telineet voidaan poistaa käytöstä esim. metallin kierrätykseen, missä alumiiniset Roll-Up telineet saavat uuden elämän.

Eri malliset Roll-Up telineet

roll-up telineQuick-Up Roll Classic roll-up teline sivultaQuick-Up Roll Premium roll-up

Marrow Oy:n Roll-Up telineet –mallisto pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Maahantuomastamme Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Quick-Up Roll Basic 85 on edullinen roll-up teline kampanja käyttöön. Katso roll-up telineet ja niiden määräalennukset Marrow Oy:n verkkokaupasta, tulet yllättymään niiden edullisuudesta.

Kun etsit, vahvarakenteista perus rollup telinettä, niin valintasi on Quick-Up Roll Classic. Perinteisen roll-up telineen hinnalla saat klassisen tyylikkään rollup kuvatelineen. Classic roll-up on ollut suosittu työkalu useilla eri ammattialoilla, etenkin silloin, kun tarvitaan mukana kuljetettavaa vahvarakenteista telinettä.  Classic rollup telineessä on pehmustettu hyvin koneiston suojaava kuljetuslaukku, mikä on helppokäyttöinen päältä avattavuuden ansiosta. Quick-Up Roll Classic telinettä on saatavana kahta eri leveyttä.

Messukäyttöön suosittelemme laadukasta roll-up telinettä, mikä ulkonäöltään ja kuvamateriaaleitaan on yhteneväinen muiden messuilla käytettävien messuseinien ja rakenteiden kanssa. Visuaalisuuden kannalta on myös hyvä, että rollup teline olisi yhtä korkea muiden messuseinien kanssa. Esim. pop-up seinäkkeet ovat korkeudeltaan usein 220 cm tai korkeampia. Tällöin 200 cm korkea roll-up voi näyttää koomiselta ja jäädä myös täysissä tapahtumissa messuvieraiden päiden taakse piiloon.

Mallistomme Quick-Up Roll Premium telineessä on teleskooppitukitanko, mikä mahdollistaa kuvan korkeuden portaattoman kuvankorkeuden säätämisen. Premium roll-up telineet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät vuosia kovempaakin käyttöä.

Premium rollup telineitä on saatavana viittä eri leveyttä: 80, 100, 120, 150 ja 200 cm leveänä.  Quick-Up Premium roll-up telinettä on saatavana myös kaksipuolisina versioina.

Quick-Up Roll Outdoor on ulkoilma käyttöön suunniteltu kaksipuolinen roll-up teline, mikä kestää erinomaisesti tuulet ja tuiskut.

Quick-Up Roll - Premium Dual

Laadukas kuvavuota

Käytämme Quick-Up Roll Basic, Classic ja Premium  telineissä kuvavuotamateriaalina nykyaikaista laadukasta kuvavuotamateriaalia.

Kuvavuota on valoa läpäisemätön. Tämän ansiosta voit käyttää roll-up telineitämme huoletta myös paikassa, missä kuvavuodan takaa kohdistuu valoa. Esimerkiksi näyteikkunoiden edessä ilman, että roll-upin tukitanko näkyisi kuvavuodan läpi.

Roll-up materiaalissa on erinomainen värientoisto. Tämä kuvavuota pysyy myös suorana eikä se rispaannu kovassakaan käytössä.

Quick-Up Roll Outdoor sekä yli 120 cm leveiden telineiden kuvavuotamateriaali on PVC päällystettyä polyester kangasta. Tämä toistaa hyvin värit sekä soveltuu käytettäväksi myös ulkoilmakäyttöön. Kaikki l-up kuvavuota materiaalimme ovat myös palosuojattuja.

Vaihdettava kuvavuota

Älä vaihda roll-up telinettä, vaihda vain sen kuva!

Kun tarvitset roll-up telineen mutta sinulla olisi tarve esittää tällä roll-upilla useampaa eri kuva-aiheita aina esitystilanteen mukaan. Vaihtoehtonasi on hankkia useita roll-up telineitä eri kuva-aiheilla tai hankkia Quick-Up Roll Change – roll-up teline.

Quick-Up Roll Change roll-upissa on vaihdettava kuvavuotakasetti. Sinulla voi olla käytössä useampia vaihtokuvavuota kasetteja, joita vaihdat roll-up telineeseen aina tarpeen mukaan.

Kuvavuotakasetin vaihto on helppo ja nopea toimenpide. Kuvavuodan vaihtoon et tarvitse mitään työkaluja. Yksinkertaisesti käännät Quick-Up Roll Change -rollup telineen pohjassa olevat lukitusvivut, nostat vaihdettavan kuvavuotakasetin pois ja asetat uuden kuvavuotakasetin paikalleen.

Lisävarusteet

Lisävarusteena roll-up telineisiimme voit tarvittaessa hankkia valaisimet. Roll-up valaisimia on saatavana Led- spotti valoina.Roll-up led valaisin

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä niin keskustellaan, mikä roll-up vaihtoehto soveltuisi parhaiten omaan tarpeeseesi .

Marrow – verkkokaupan Roll-Up telineet -mallistoomme voit tutustua tästä linkistä: http://www.marrow.fi/tuotteet/roll-up-ja-banner-kuvatelineet/

Vaihtoehtoiset tuotteet

Quick-up Banner - Tension Presto 90cm mainostelineQuick-Up Banner – Tension Presto LT mainosteline

Olet ehkä kyllästynyt roll-up telineissin ja etsit niille vaihtoehtoa. Sinun pitääkuitenkin houkutella asiakkaidesi huomiota, erottua kilpailijoistasi ja edistää markkinointiviestisi näkyvyyttä myymälämainonnassa, tuote-esittelyissä, tapahtumissa, messuilla tai näyttelyissä. Valintasi on tällöin Quick-Up Banner – Tension mainosteline, siinä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri mainospinta ja helppokäyttöisyys.

Se on nykyaikainen vaihdettavalla kuvakankalla varustettu mainosteline korvaamaan perinteiset banner-telineet ja roll-upit. Quick-Up Banner – Tension mainostelinettä on saatavana neljää eri leveyttä: 60, 90, 120 ja 150 cm leveinä.

Lue lisää: https://marrow.fi/tuote/quick-up-banner-tension-presto-lt-mainosteline/

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy