Roll-Up telineet tehokkaaseen markkinointiin

Roll-Up telineet ovat markkinointitelineistä suosituimpia. Syy miksi Roll-Up telineet ovat niin suosittuja, löytyy yksinkertaisesti telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan kasettikotelon sisälle. Minkä jälkeen kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up telineet kampanjoihin ja pidempiaikaiseen käyttöön

Kaikki Roll-Up telineet ovat käteviä, mutta markkinoilla olevissa telineissä on selviä eroja. Markkinoilla on tänä päivänä hyvin paljon erilaisia telineitä. Niitä valmistaa ja markkinoi useat eri yritykset. Samoin kuin kaikki muutkin markkinointitelineet, myös Roll-Up telineet on suunniteltu ja tehty moniin eri käyttötarkoituksiin.

Rollup telineiden hintahaarukka on myös hyvin laaja. Hintaan vaikuttaa telineen valmistusmateriaali sekä myös kuvavuodan materiaali. Hintaan vaikuttaa myös hankintamäärä, hinnaltaan on aivan eri asia hankkia yksi kuin sata telinettä yhdellä kertaa. Isompi määrä laskee aina hintaa alaspäin.

Markkinoilla tarjottavat halvat Roll-Up telineet on suunniteltu kampanjakäyttöön. Niiden valmistusmateriaali ei kestä usein toistuvaa pystyttämistä ja purkamista. Halvan roll-up telineen kuljetuslaukku ei myöskään ole tarkoitettu usein toistuvaan käyttöön. Se on edullisen hinnan vuoksi valmistettu pelkästään ohuesta kankaasta ilman suojaavia pehmusteita.

Messukäyttöön tai edustajan työkaluksi tällaiset Roll-Up telineet eivät sovellu, mutta ne voivat olla hyvä ja edullinen vaihtoehto, kun toteutetaan suuri markkinointikampanja, missä telineet pystytetään useisiin myymälöihin markkinointikampanjan ajaksi seisomaan. Kampanjan jälkeen telineet voidaan poistaa käytöstä esim. metallin kierrätykseen, missä alumiiniset Roll-Up telineet saavat uuden elämän.

Eri malliset Roll-Up telineet

Marrow Oy:n Roll-Up telineet –mallisto pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Maahantuomastamme Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin.

XL roll-up telineet ovat vahvarakenteisia 150-290 cm leveitä jätti roll-up telineitä, millä teet nopeasti leveän taustan messuille ja tapahtumiin.

Quick-Up Roll Outdoor on taas ulkoilma käyttöön suunniteltu kaksipuolinen roll-up teline, mikä kestää erinomaisesti tuulet ja tuiskut.

Quick-Up Roll Basic 85 on edullinen roll-up teline kampanja käyttöön. Katso roll-up telineet ja niiden määräalennukset Marrow Oy:n verkkokaupasta, tulet yllättymään niiden edullisuudesta.

Kun etsit, vahvarakenteista perus rollup telinettä, niin valintasi on Quick-Up Roll Classic. Perinteisen roll-up telineen hinnalla saat klassisen tyylikkään rollup kuvatelineen. Classic roll-up on ollut suosittu työkalu useilla eri ammattialoilla, etenkin silloin, kun tarvitaan mukana kuljetettavaa vahvarakenteista telinettä.  Classic rollup telineessä on pehmustettu hyvin koneiston suojaava kuljetuslaukku, mikä on helppokäyttöinen päältä avattavuuden ansiosta. Quick-Up Roll Classic telinettä on saatavana kahta eri leveyttä.

Messukäyttöön suosittelemme laadukasta roll-up telinettä, mikä ulkonäöltään ja kuvamateriaaleitaan on yhteneväinen muiden messuilla käytettävien messuseinien ja rakenteiden kanssa. Visuaalisuuden kannalta on myös hyvä, että rollup teline olisi yhtä korkea muiden messuseinien kanssa. Esim. pop-up seinäkkeet ovat korkeudeltaan usein 220 cm tai korkeampia. Tällöin 200 cm korkea roll-up voi näyttää koomiselta ja jäädä myös täysissä tapahtumissa messuvieraiden päiden taakse piiloon.

Mallistomme Quick-Up Roll Premium telineessä on teleskooppitukitanko, mikä mahdollistaa kuvan korkeuden portaattoman kuvankorkeuden säätämisen, aina 250 cm korkeuteen saakka. Premium roll-up telineet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät vuosia kovempaakin käyttöä.

Premium rollup telineitä on saatavana viittä eri leveyttä: 85, 100, 120, 150 ja 200 cm leveänä.  Quick-Up Premium roll-up telinettä on saatavana myös kaksipuolisina versioina.

Laadukas kuvavuota

Käytämme Quick-Up Roll Basic, Classic ja Premium  telineissä kuvavuotamateriaalina Roll-up telineille suunniteltua nykyaikaista roll-up filmi kuvavuotamateriaalia.

Kuvavuota on valoa läpäisemätön. Tämän ansiosta voit käyttää roll-up telineitämme huoletta myös paikassa, missä kuvavuodan takaa kohdistuu valoa. Esimerkiksi näyteikkunoiden edessä ilman, että roll-upin tukitanko näkyisi kuvavuodan läpi.

Roll-up filmi materiaalissa on erinomainen värientoisto. Tämä kuvavuota pysyy myös suorana eikä se rispaannu kovassakaan käytössä.

Quick-Up Roll Outdoor sekä yli 120 cm leveiden telineiden kuvavuotamateriaali on PVC päällystettyä polyester kangasta. Tämä toistaa hyvin värit sekä soveltuu käytettäväksi myös ulkoilmakäyttöön. Kaikki roll-up kuvavuota materiaalimme ovat myös palosuojattuja.

Lisävarusteena roll-up telineisiimme voit tarvittaessa hankkia valaisimet. Roll-up valaisimia on saatavana sekä halogeeni että led- spotti valoina.

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä niin keskustellaan, mikä roll-up vaihtoehto soveltuisi omaan tarpeeseesi parhaiten.

Marrow – verkkokaupan Roll-Up telineet -mallistoomme voit tutustua tästä linkistä: http://www.marrow.fi/tuotteet/roll-up-ja-banner-kuvatelineet/

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy