Quick-Up Barrier

Quick-Up Barrier -mainosaidat soveltuvat täydellisesti mm. urheilu- ja musiikki tapahtumiin, näyttelyihin, terassi- ja varikkoalueen raja-aidaksi jne.
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
391f5951d329
Quick-Up Barrier jononhallinta- ja rajausratkaisut ovat osoittautuneet erinomaisesti lisäämään kannattavuutta ja tuloja.

Cafe Barrier mainosaidalla rajaat erimuotoisia alueita ja samalla mainostat tehokkaasti. Rope Barrier taas on tyylikäs, perinteinen jononhallinta ja kulunohjaus ratkaisu, millä ohjaat yleisövirrat halutuille alueille.

CAFE BARRIER

Cafe Barrier mainosaita on hienostunut, mutta silti tehokas promootiotyökalu, joka palvelee hyvin myös sen varsinaista käyttötarkoitustaan, kulunohjaus- ja rajausaitana.

Meidän korkealuokkainen Cafe Barrier -mainosaita sopii ravintoloiden, kahviloiden ja hotellien terasseille sekä muille ulkoalueille, jotka edellyttävät kestäviä ja luotettavia kulunesto ratkaisuja. Cafe Barrier mainosaidalla luot helposti erilaisia rajattuja alueita. Cafe Barrier on helppo asentaa ja purkaa, se on joustava sekä helposti muokattavissa erimuotoisiin tiloihin.

Cafe Barrier mainosaidan 100 cm korkeat tolpat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tolpanjalustan pohjassa oleva kumireunus lisää vakautta. Aidan mainosbanneri on joko yksi- tai kaksipuoilinen. Mainosbanneri on helppo vaihtaa ja mikä parasta se on hinnaltaan edullinen. Saatavana on kaksi bannerikokoa 100 tai 150 cm leveänä.


ROPE BARRIER


Täydellinen, tyylikäs ja perinteinen kulunohjaaja, ihmisjoukon hallintaan auloissa, teattereissa, museoissa häissä, urheilutapahtumissa, huvipuistoissa, näyttelyalueilla jne. Rope Barrier aidan klassisesti muotoillut rajaustolpat ja tyylikkäästi roikkuva samenttinen kulunohjausköysi luovat yleisön jonotuslinjat.

Laadukas Rope Barrier on valmistettu täyttämään kestävyyden, luotettavuuden sekä myös tyylikkyyden kriteerit. Aidantolpat ovat 100cm korkeat ja ne on valmistettu ruostumatttomasta teräksestä. Tyylikäs velouri-köysi on 150 cm pitkä ja sitä on saatavilla joko punaisena tai sinisenä.


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Barrier
Arviosi