Palvelut

Marrow Oy tarjoaa laajan valikoiman markkinointivälineistöä käyttöösi. Laajennamme tuotevalikoimaa jatkuvasti uusilla innovatiivisilla tuoteuutuuksilla. Jos et kuitenkaan löydä valikoimastamme tuotetta, mitä olit ajatellut käyttää markkinointiviestisi esille tuomiseen, niin kerro se meille. Palveluumme kuuluu hankkia kyseinen tai vastaava tuote käyttöösi.

 

Messuosaston ilmainen suunnittelupalvelu
Uskomaton, ilmainen messuosaston suunnittelu on vain muutaman helpon askeleen päässä… sinun täytyy nähdä, miltä ständisi näyttäisi meidän modulaarisilla messujärjestelmillä toteutettuna!

Graafinen suunnittelupalvelu
Mikäli yritykselläsi ei ole käytössä omaa mainososastoa tai -toimistoa, niin voit käyttää apunasi Marrow Oy:n suunnittelupalvelua. Tarjoamme kaikkiin myymiimme tuotteisiin liittyvän graafisensuunnittelupalvelun.

Rahoituspalvelu
Mikäli yrityksesi ei halua sitoa pääomia markkinointivälineiden hankintaan. Marrow Oy tarjoaa asiakkailleen vaihtoehtoisesti käytännöllistä leasingrahoitusta perinteisen hankintatavan tilalle.

Varastointi ja logistiikka
Vaikka kaikki tuotteemme voidaan varastoida pieneen tilaan ja ne on helppo kuljettaa, niin tapahtumiin liittyvä välineistö voi aiheuttaa varastointi- ja kuljetusongelmia.

Marrow Oy pystyy tarjoamaan kaiken tarvittavan logistiikan, joka liittyy messuihin ja tapahtumiin. Myös maakuntiin jaettavat tapahtumapaketit voidaan ottaa Marrow Oy:n toimesta varastoitavaksi ja aina tarpeen mukaan lähettää ne paikkakunnalle, jossa niille on tarvetta. Palautus tapahtuu valmiiksi täytetyillä kaavakkeilla yhdellä puhelinsoitolla. Palautetut tavarat tarkistetaan sekä tarvittaessa huolletaan ja puhdistetaan. Tällä tavalla markkinointivälineistö on aina huollettuja ja kunnossa, kun seuraava tapahtuma alkaa.

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy