Mitko Octa Pro 3x3 m testiversio

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Mitko Octa Pro 3x3 m-1
1 086,00 €
TELTTARUNKO

Vahvasta alumiinista valmistettu Pop-Up telttarunko. Teltanjalat ovat vahvaa 50 mm kahdeksankulmaista alumiiniprofiilia. Teltan saksiristikot ovat 35 x 15 mm vahvistettua alumiiniprofiilia. Kaikki liitososat on valmistettu vahvasta alumiinista. Liitososissa on vakiona Easy-Hold liitäntä mikä mahdollistaa lisätarvikkeiden kuten valaisimien, lämmittimien jne. helpon liittämisen suoraan teltanrunkoon kiinni. Kaikki liittimien ruuvit ovat upotettuja ja valmistettu ruostumatonta teräksestä. Teltanmaston ulkopuolelle sijoitettu vahvajousi takaa täydellisen kattokankaan kiinnityksen, mikä on erittäin tärkeää suurissa teltoissa. Hyvin istuvaan katoskankaaseen on myös helpompi liittää teltan sivuseinät kiinni. Telttarungon jaloissa on kaksivaiheinen korkeuden säätöjärjestelmä. Teltanjalan ulkopintaan asennettu nykyaikainen alumiininen liipaisin mikä helpottaa teltanrungon nostoa ja laskua. Jalan alaosassa on pyöreät asennusaukot seinän alatukitankojen helppoa kiinnittämistä varten. Laaja kolmionmuotoinen teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

  • Telttarungon takuu 5 vuotta.


TELTTAKANKAAT

Teltankatto ja -seinät on valmistettu kulutusta kestävästä, kaksin kertaisesti kyllästettyä polyesterikangasta (200g / m²). Kankaat ovat 100% vedenpitävät ja ne on suojakäsitelty hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksenreunaan vahvalla 5 cm leveällä tarranauhalla ja teltanjalkoihin tarranauha-lenkeillä, tämän lisäksi seinät kiinnitetään nurkistaan toisiinsa vetoketjuilla. Näin seinät pysyvat hyvin paikoillaan eikä ne pääse ”pullistelemaan” tuulessa. Telttakankaita on saatavana 21 eri väriä. Myös muut värit ovat mahdollisia, sillä tarvittaessa kaikki tai osa telttakankaista voidaan tulostaa digitaalisesti lähes millä tahansa värillä. Telttakankaat voidaan myös mainos painattaa täysin yrityksen markkinoitavan tuotteen ilmettä vastaavaksi.

  • Telttakankaiden takuu 1 vuosi.


Vakiotoimitus

Pop-Up runko suojalaukulla, katoskangas suojalaukulla, harusköydet ja telttavaarnat. (Lisävarusteita saatavana kts. Varusteet)
Mitat ja paino


OctaPro 3×3 m. 

  • Leveys: 300 cm x Pituus: 300 cm

  • Korkeus: 339 cm

  • Paino: 41 kg

  • Pakauskoko: 36×36×158 cm


 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mitko Octa Pro 3x3 m testiversio
Arviosi