Mitko umpiseinä 2,0 m

Mitko Pop-Up teltan 2,0 m leveät umpiseinät.

(Huom. Nämä teltanseinät soveltuvat käytettäväksi vain Mitko telttojen kanssa.)

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
MTOP200MSWFB0
64,00 €

Mitko Pop-Up teltan 2,0 m leveä umpiseinä.

  • Materiali:Teltanseinät on valmistettu kulutusta kestävästä kaksinkertaisesti kyllästetystä polyesterikangasta (200g / m²).
  • Teltan seinäkankaat ovat 100% vedenpitävät ja ne on suojakäsitelty hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan.
  • Saatavana 21 eri vakioväriä, myös maastoväri sekä brändätyt = mainospainetut teltanseinät.
  • Katso värikartta tämän sivun alaosassa "Telttakankaiden vakiovärit".

Värit / Brändäys = mainospainatus

Brändäys = mainospainatus.

Mitko teltat brändätään tulostamalla digitaalisesti teltan kankaat. Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Brändätty telttakangas tulostetaan yksilöllisesti halutun väriseksi. Värien lisäksi telttakankaaseen voidaan tulostaa samaan hintaan myös liukuvärejä, piirros- sekä valokuvia, kuvioita, tekstejä ja logoja. 

  • Teltan yksipuoliset brändätyt seinäkankaat tulostetaan niin, että tulostusjälki näkyy teltan ulkopuolella.  Tällöin seinän sisäpuoli on väriltään valkoinen. Yksipuolisesti tulostettu kuva-aihe voi kuultaa seinäkankaan läpi seinä sisäpuolelle.
  • Brändättyjä seinäkankaista voit tilata tarvittaessa myös kaksipuolisina. Tällöin tulostetaan kaksi seinäkangasta ja ne ommellaan yhteen. Tulostettujen kankaiden väliin ommellaan vielä ns. stoplight-kangas, mikä estää kuva-aiheen näkymisen kankaan läpi. Seinäkankaan eripuolilla voi olla myös eri kuva-aiheet.

Telttakankaiden vakiovärit

Teltta kankaiden värikartta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mitko umpiseinä 2,0 m
Arviosi