Messuseinät

Helposti pystytettävät messuseinät ovat oiva tuote, kun tarvitaan muutaman metrin mittaista brändättyä seinää tuote-esittelyihin, messuille tai muihin tapahtumiin.

Messuseinän käyttötarkoitus kuitenkin asettaa hyvin erilaisia vaatimuksia messuseinälle. Suurkuvatulostustekniikan huima kehittyminen on avannut täysin uusia mahdollisuuksia toteuttaa mitä erilaisimpia näyttely- ja messuseiniä.

Marrow Oy on ollut suomessa edelläkävijä tarjotessa kotimaan markkinoille uusia kansainvälisiä innovaatioita messu- ja näyttelyseinä mallistossaan. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle käyttäjälle niin hinnaltaan kuin myös käyttötarkoitukseltaan sopivat näyttely- ja messuseinät.

Pop Up messuseinät

Ensimmäiset Pop-Up messuseinät kehitettiin jo seitsemänkymmentä luvulla. Tämä idealtaan vanha tuote on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi suosituimmista messuseinistä. Pop-Up messuseinän idea on varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi kokontaittuva kevyt alumiinirunko. Kun pop-up messuseinät otetaan käyttöön runko ”pomppautetaan” pystyyn ja siihen kiinnitetään magneettiset tukitangot. Näihin tukitankoihin taas kiinnitetään magneeteilla kuvavuodat, mitkä muodostavat suuren saumattoman kuvapinnan. Pop-Up seinän kuvapinta voi olla joko kaareva tai suora. Marrow Oy:n pop-up seinäkkeisin voidaan kuvapinta asettaa myös messuseinän taustapuolelle.

Pop-up seinäkkeen kuljetuslaukkua voidaan käyttää myös messutiskinä, kun siihen lisätään kuvavuota ja pöytäkansi. Pop-Up seinäkkeitä on saatavana erilevyisiä ja niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa, jolloin niistä voidaan rakentaa suurempia kokonaisuuksia kuten messuosastoja.

Tekstiili pop-up messuseinät

Pop-Up seinäkkeistä on kehitetty myös edullisempi tekstiili versio. Tekstiili Pop-Up seinäkkeessä käytetään kuvapintana kuvavuotien sijaan suurta yhtenäistä sublimaatiotulostettua kangasta.

Kuvakangas on edullisempaa valmistaa kuin kuvavuodat. Kuvakangas on kiinnitetty Velcro-tarralla suoraan pop-up runkoon, joten magneetti tukitankoja ei tekstiili pop-up:ssa tarvita.

Kevyemmän rakenteen vuoksi Tekstiili pop-up messuseinät voidaan varastoida ja kuljettaa kevytrakenteisemmassa kuljetuslaukussa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Tekstiili Pop-Up seinäkkeestä edullisen näyttelyseinän.

TWIST messujärjestelmä.

Pop-Up messuseinät ovat viimeaikoina saaneet rinnalleen myös joustavampia seinäke ratkaisuja. Yksi tällainen on TWIST messujärjestelmä.

TWIST- messujärjestelmän peruselementti on Twist Banner. Se on kuin ”roll-up teline” mutta vahvempi rakenteinen. Twist Bannereita voidaan asettaa rinnakkain ja kiinni toisiinsa lukematon määrä. Twist-bannereiden kuvavuodat kytketään toisiinsa magneettilistoilla kuvavuodan taustapuolelta. Näin saadaan aikaan saumaton, halutun mittainen messuseinä. Tämän lisäksi Twist-Bannereiden väliin voidaan asettaa myös Flexi-Link kuvavuotia. Flexi-link kuvavuota on joustava ja se voidaan taivuttaa kaarevaksi, koveraksi sekä myös kulmaksi. Näin saadaan aikaan samasta seinästä useita erilaisia muotoja.

Yhdellä ja samalla Twist messuseinällä voit tehdä suoran tai kaarevan seinän. Yhtä helposti teet siitä messuille tornin tai saarekkeen.  Twistiin voit liittää mm. tv:n/näytön, hyllyn, led-valaisimet jne. Nämä ominaisuudet ovat tehneet Twist järjestelmästä oivallisen vaihtoehdon käyttäjille, jotka arvostavat joustavuutta. Useat asiakkaamme rakentavatkin Twist messujärjestelmästä messuseinän sijaan täydellisen messuosasto kokonaisuuden.

Curve seinäkejärjestelmä

Twist messuseinä on saanut myös ”pikkuveljen”; se on CURVE seinäke. Curve on ominaisuuksiltaan yhtä joustava kuin Twist, mutta se on kevyempi rakenteinen.  Tämän ansiosta Curve-seinäke menee yhteen pieneen kuljetuslaukkuun, minkä kannat ”olkalaukkuna” tapahtumiin, tuote-esittelyihin, messuille ja kaikkialle missä sitä sitten käytätkin.

Pieneen tilaan pakattavat messuseinät

Kun tarvitset kevyttä ja pieneen tilaan pakattavaa messuseinää, niin Curve-seinäkkeen lisäksi toinen tarjoamamme vaihtoehto on Scene messuseinät.
Scene ultra-Light seinäke on kolme metriä leveä tekstiilimessuseinä. Scene messuseinän samaa kuvakangasta voit käyttää muodoltaan kaarevana, koverana, S-kirjaimen muotoisena tai vaihtoehtoisesti suorana. Scenen patentoitu rakenne mahdollistaa niin pienen pakattavuuden, että kuljetat Scene messuseinät messuille jopa lento koneessa käsimatkatavarana. 

Tämä ominaisuus onkin tehnyt Scene-messuseinästä todella suositun niiden käyttäjien joukossa, jotka vaativat messuseinältä keveyttä ja helppoa  kuljetettavuutta.

Aivan yhtä helpostii kuljetettava on Show Flex -messuseinä. Kuljetuskooltaan se on roll-upin kokoa mutta avattuna, se on näyttävä 5 m² kokoinen messuständi. Tämän mahdollistaa Show Flex -messuseinä sateenvarjotyyppinen patentoitu rakenne.

 

Modernit Tension Fabric -messuseinät

Uusinta uutta messuseinä rintamalla on ns. Tension Fabric -messuseinät. Niissä on runkona kevyt alumiininen putkirunko, minkä päälle on vedetty joustavalle kankaalle tulostettu kuvakangas.  Tämä uusin tekniikka mahdollistaa messuseinältä todella näyttävät muodot. Muodot ovat jopa kolmiulotteisia, joten nyt puhutaan messuseinien osalta todellisista katseenvangitsijoista.

Käyttö on myös helppoa, sillä nopeasti koottava kevyt alumiinista valmistettu putkirunko menee yhdessä kuvakankaan kanssa kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi pieneen tilaan.

 

Messuseinät hankit kätevästi Marrow Oy:n verkkokaupasta. Messuseinä mallistoomme voit tutustua tästä linkistä: https://marrow.fi/tuotteet/messu-ja-nayttelyseinat/

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy